- 10 Aralık 2007
- 442
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım.inşallah sende sağlıkla kavuşursun yavruna.:1hug:cok sevındım..
saglıklı bır şekılde kucagına alırsın canım
amin canım inşallah.benim 2. tüp bebeğimdi.bugün öğrendim sonucunu.:1hug:çok sevindim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
nasıl anladın?kaçıncı haftandasın?
amin canım.iyi dileklerin için.sağol.inşallah sende sağlıkla yavruna kavuşursun.:1hug:tebrikler canim rabbim kucagina aldigin gunleri de gostermeyi nasip etsin insallah darisi isteyen herkesin basina
inşallah canım amin.darısı tüm isteyenlere.canım çok sevindim ya inş allah kucağına alıp onu koklamayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün inş.......
sağol canım.inşallah bu mutluluğu herkes yaşasın.a.s.Tebrik ederim a.s.
darısı bizlerin başına olsun işallah:1hug: (amin)
sağol canım inşallah.a.s.
sağlıkla kucağına almak nasip olsun
inşallah canım.a.s.allahım herkesin gönlünün dileğini versin.Gözünaydın ..Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza
yıllardır beklediğim gün geldi.rabbime şükürler olsun hamileyim.bebişim benimle.o kadar mutluyum ki ne diyeceğimi bilemiyorum.rüyada gibiyim.sırnaşık şey:teytey:sırnaşık şey:teytey:
allahım inşallah herkese bu mutluluğu yaşatsın.:sm_cool:
sağol canım.amin inşallah.a.s.:1hug::1hug:canım gözünaydın.Allah tamamına erdirsin.darısı isteyen herkese inş sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına aldığın haberinide alırız.kocaman öpüyorum
amin canım.inşallah sende sağlıkl abebişini kucağına alırsın.:1hug:gözün aydın canım ÇOk sevindim allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
darısı tüm isteyenlerin başına olsun:)