allahıma şükürler olsun 2 sene sonra hamileyimmmmm

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederim.Allahım tamamına erdirsin..

hayırlısıyla allah kucana almayı nasip eder inşallah canım darısı olmayanların başına

cncmmmmm inanmıyorum erkek inf.bölümünden tanıyorum seni ne kadar sevindim anlatamam........sağlıkla kucağınada alırsın inş.......hihoyyyt

tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.

canımmmmmm inanmıyorum ne kadar güzel bi habeeeerrrrrrrrrrr Allahım çok büyük inşallah hayırlısıyla doğacak annesine gelecek.. Allah zamanını biliyor hep söylerim :Saruboceq:

Tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin..Darısı bizim başımıza inşallah

Oyy maşallahh :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hepinizden allah razı olsun bunları okudukça bir daha o kadar mucizenin ne kadar büuük olduğunu hissediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vakti gelince rabbim veriyor sadece ondan isteyin zamanı geliyor çatıyor ve şuan geçmiş yıllar silindi gitti hiç yaşanmamış gibi geldi

ay oyle sevindimki gozlerim doldu okurken
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi da nasip etsin.
her seyin en guzelini duslediginiz, stressiz cok huzurlu bir hamilelik gecirmeniz dilegiyle.

Canım çok ama çok tebrik ederim seni de eşinide kimbilir o da ne kadar sevinmiştir.Allahım çok büyük vakti zamanı geldiğinde sevindiriyor.benimde eşimde sadece morfoloji problemi var %5 bize de tüp bebek demişlerdi 2 sene oldu korunmayalı 4 senelik evliyim 2 sene düşünmedik sonuç ortada elde var sıfır yani.ihşallah Allahım bana ve isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin,bunu yaşaması çok zor,kendin için eşin için üzülüyosun hiçbirzaman olmucakmı acabalarına dalıyosun,insanların soruları zaten cabası,her adet döngünde hüsran üzüntü,tedavi korkutuyor...........böyle gidiyo işte.Of sıktım seni en mutlu gününde dolmuşum.Tekrar tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

[BTebrik ederim canzim .Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh a.s.[/B]

ay oyle sevindimki gozlerim doldu okurken
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi da nasip etsin.
her seyin en guzelini duslediginiz, stressiz cok huzurlu bir hamilelik gecirmeniz dilegiyle.

canım allah razı olsun inşallah sağlıcakla kucağıma alırım olmayan isteyen herkesede nasip etsin allahım

canımmmm seni okadar iyi anlyorum ki ama bak mucizeler var hayatta bizde artık imkansız demeye başlamıştık ama yinede umudumuzu hiç bırakmadık allaha güvendik hep ondan istedik aklıma her geldiğinde dua ettin canı gönülden istedim zamanı gelince geliyormuş bunu öğrendim canım o yüzden imkansız yok inan yeter allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin sıkmak ne demek canım içini boşalttın ne güzel oldu

[BTebrik ederim canzim .Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh a.s.[/B]

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...

canlarım çok teşekkür ederim balım allahım sanada nasip edecek hiç merak etme hep dularımdasın zeliş canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım olmayan isteyen herkese nasip etsin allahım

canımmmmmmmm çokkk tebrik ederimmm gözünüz aydın olsunn rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh

merhaba arkadaslar benim adetimin 28. günü hamile kalmayı cok istiyorum insallah allahım nasip eder

canımmmmmmmm çokkk tebrik ederimmm gözünüz aydın olsunn rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh

canımmm çok teşekkür ederim aminnn allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin tüm kalbimle diliyorum

merhaba arkadaslar benim adetimin 28. günü hamile kalmayı cok istiyorum insallah allahım nasip eder

inşallah canım allahım sanada hamile olmayı nasip etsin inşallah şimdi hamilesindir canımm haberini bekliyorum hayırlı inşallah

bana cvp yazan arkadas sen kımsın adın yazmıyoda bide yeni üye oldugum için fazla bişi bilmiyorum ondan sordum

kaydirigubbakcemile5
cnm allah daha mutlu etsin siziopuyorumnanaktan bizde 3 aylık evliyiz 2 aydır deniyoruz olmuyo kurban oldugum allah sana yasattıgı sevinci ins bana da yasatır cünkü her ayın sonunu beklemek o kadar zor oluyo kı hamilelerin duaları daha cabuk kabul olurmus benım icin de tüm arkadas dua eder msnz dualarınızı bekliyorummmmm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…