:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Tebrik ederim.Allahım tamamına erdirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Burası yardımcı olabilir yerimseniben
hayırlısıyla allah kucana almayı nasip eder inşallah canım darısı olmayanların başına
cncmmmmm inanmıyorum erkek inf.bölümünden tanıyorum seni ne kadar sevindim anlatamam........sağlıkla kucağınada alırsın inş.......hihoyyyt
inanki canım tüylerim diken diken oldu 5. takımda anlatmıştım zaten benimde kızım 12 sene sonra doğal yolla geldi o yüzden neler yaşadığını çok iyi biliyorum okadar sevindimki inşallah sağlıkla kucağıbna alırsın yavrunu.:lepi:zemuszemus:lepi::lepi::lepi:
tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.
canımmmmmm inanmıyorum ne kadar güzel bi habeeeerrrrrrrrrrrAllahım çok büyük inşallah hayırlısıyla doğacak annesine gelecek.. Allah zamanını biliyor hep söylerim :Saruboceq:
Tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin..Darısı bizim başımıza inşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey: ay inanmıyorum yaaa sabah sabah ne güzell bi haber bu çok sevindim canımmm yaa çok mutlu oldum çok şükür allahımaa...allah kucağına almayı da nasip etsin inşalalhhhh.....allah tamamına erdirsinnn.....inşalah sorunsuz bi hamişlik dönemi geçirirsinn....sağlıcakla bebişini kucağına alırsınn....mucize budur iştee....dikakt et kendinee.....çok mutlu oldumm :)
Oyy maşallahh :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşşallah tebrik ederim.Allah kucağına almayıda nasip etsin.vee bizede nasip etsin
saol teşekkürler ne güzel senin ki ikiz biri kız biri erkek rabbim sağlık versin
şuanda ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım o kadar mutluyum ki imkansız olan hiç birşey yokmuş bunu çok iyi anladım rabbim isteyince herşey oluyor
ben 5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ve 20 haftalıkken erken doğdu sonra 2 sene hiç korunmadık tekrar olmadı doktolara gittik eşimin en sonki testi 2 milyon sperm hareket yok morfolaji yok bende sağ tüpüm tıkalı ve rahim ağzında 4 cm büyüklüğünde miyom var yani kesin tüp bebek dendi ve tahlillerimiz falan yapıldı bizde biraz maddi olarak daha hazır olduğumuz zaman yaptırma kararı aldık ve erteledik ama bebişim kendiliğinden geldi allahıma şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahhh olmayan isteyen herkese nasip etsin eşim bu ay bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedi ballı ceviz karıştırıp yedi ve her akşam bir kase fındık yedi ben hiç birşey yapmadım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ay oyle sevindimki gozlerim doldu okurken
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi da nasip etsin.
her seyin en guzelini duslediginiz, stressiz cok huzurlu bir hamilelik gecirmeniz dilegiyle.
Canım çok ama çok tebrik ederim seni de eşinide kimbilir o da ne kadar sevinmiştir.Allahım çok büyük vakti zamanı geldiğinde sevindiriyor.benimde eşimde sadece morfoloji problemi var %5 bize de tüp bebek demişlerdi 2 sene oldu korunmayalı 4 senelik evliyim 2 sene düşünmedik sonuç ortada elde var sıfır yani.ihşallah Allahım bana ve isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin,bunu yaşaması çok zor,kendin için eşin için üzülüyosun hiçbirzaman olmucakmı acabalarına dalıyosun,insanların soruları zaten cabası,her adet döngünde hüsran üzüntü,tedavi korkutuyor...........böyle gidiyo işte.Of sıktım seni en mutlu gününde dolmuşum.Tekrar tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
[BTebrik ederim canzim .Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh a.s.[/B]
tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah...
canımmmmmmmm çokkk tebrik ederimmm gözünüz aydın olsunn rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh
merhaba arkadaslar benim adetimin 28. günü hamile kalmayı cok istiyorum insallah allahım nasip eder
şuanda ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım o kadar mutluyum ki imkansız olan hiç birşey yokmuş bunu çok iyi anladım rabbim isteyince herşey oluyor
ben 5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ve 20 haftalıkken erken doğdu sonra 2 sene hiç korunmadık tekrar olmadı doktolara gittik eşimin en sonki testi 2 milyon sperm hareket yok morfolaji yok bende sağ tüpüm tıkalı ve rahim ağzında 4 cm büyüklüğünde miyom var yani kesin tüp bebek dendi ve tahlillerimiz falan yapıldı bizde biraz maddi olarak daha hazır olduğumuz zaman yaptırma kararı aldık ve erteledik ama bebişim kendiliğinden geldi allahıma şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahhh olmayan isteyen herkese nasip etsin eşim bu ay bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedi ballı ceviz karıştırıp yedi ve her akşam bir kase fındık yedi ben hiç birşey yapmadım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: