- 28 Mart 2020
- 4.021
- 16.577
1 yıl 6 ay oldu deneyeli 1 yıl hiç gitmedim doktora üzüldüm evet ama stresime stres katmak istemedim 1 yıldan sonra gittim temiz çıktı sonuçlarım hiç bir sorun çıkmadı. senin gibi saçma sapan açlıktan ağzı kokan, bırak vitamini evine et girmeyen protein alamayan insanların 3-5 kere gebe kalıp patır patır doğurmalarına bile tahammül edemez haldeydim ama 42 yaşında mucizesini yaşayan kişileri görünce sevinçten havalara uçuyorum mesela onlar bana umut oluyor. bir de biz 2. yılımızda düşünmeye başladık ilk 2 yıl deli gibi sevdik birbirimizi deli gibi kavgalar ettik evi terkettim döndüm tutkuyla bağlandık gezdik tozduk deli gibi yaşadık resmen şimdi bi çocuğum olsa eşimle şunu şunu yapamadım diye iç geçirmem mesela çünkü dolu dolu yaşadık. ama şimdi çocuk düşündüğümüz için her birleşmemizde aklıma bebek için olduğu geliyor ve tutkuyu öldürüyor bu hisler. Size tavsiyem aranızdaki tutkuyu hemen bu kadar çabuk tüketmeyin. bırakın zamanında aksın gitsin. düşünün ki doğal yolla korunuyorsunuz ekonomik ve kolay :) ben 2 aydır kendimi çok relax hissediyorum doktora da gitmeyeceğim olursa olur olmazsa olmaz çocuksuz geldim bu dünyaya çocuk sadece bebek kalan bir şey değil büyük bi sorumluluk, demekki Allah benim için zamanın erken olduğunu düşünüyor. Bilemeyiz. :)
Biraz akışına bırak kocanla bol bol seviş gülüş gezin tozun eğlenmene bak ya 25 yaşındasın çocuksuzsun bu yaş bi daha gelecek mi başımıza napcan hemen eve hapsolup :)
Biraz akışına bırak kocanla bol bol seviş gülüş gezin tozun eğlenmene bak ya 25 yaşındasın çocuksuzsun bu yaş bi daha gelecek mi başımıza napcan hemen eve hapsolup :)