allahıma şükürler olsun 2 sene sonra hamileyimmmmm

canzi3445

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
2.541
12
44
şuanda ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım o kadar mutluyum ki imkansız olan hiç birşey yokmuş bunu çok iyi anladım rabbim isteyince herşey oluyor
ben 5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ve 20 haftalıkken erken doğdu sonra 2 sene hiç korunmadık tekrar olmadı doktolara gittik eşimin en sonki testi 2 milyon sperm hareket yok morfolaji yok bende sağ tüpüm tıkalı ve rahim ağzında 4 cm büyüklüğünde miyom var yani kesin tüp bebek dendi ve tahlillerimiz falan yapıldı bizde biraz maddi olarak daha hazır olduğumuz zaman yaptırma kararı aldık ve erteledik ama bebişim kendiliğinden geldi allahıma şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahhh olmayan isteyen herkese nasip etsin eşim bu ay bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedi ballı ceviz karıştırıp yedi ve her akşam bir kase fındık yedi ben hiç birşey yapmadım
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

şuanda ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım o kadar mutluyum ki imkansız olan hiç birşey yokmuş bunu çok iyi anladım rabbim isteyince herşey oluyor
ben 5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ve 20 haftalıkken erken doğdu sonra 2 sene hiç korunmadık tekrar olmadı doktolara gittik eşimin en sonki testi 2 milyon sperm hareket yok morfolaji yok bende sağ tüpüm tıkalı ve rahim ağzında 4 cm büyüklüğünde miyom var yani kesin tüp bebek dendi ve tahlillerimiz falan yapıldı bizde biraz maddi olarak daha hazır olduğumuz zaman yaptırma kararı aldık ve erteledik ama bebişim kendiliğinden geldi allahıma şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahhh olmayan isteyen herkese nasip etsin eşim bu ay bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedi ballı ceviz karıştırıp yedi ve her akşam bir kase fındık yedi ben hiç birşey yapmadım
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydıııın gözün aydın canım.Desene sende aramıza katıldın.Zorlu dönem başlamadan bebeğin kendiliğinden gelmiş çok şükür.Rabbim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Aa bu arada artık çizelgeyi de değiştirirsin sanırım.Zayıflamak yok artık yerimseniben

canım gözün aydınnnnnnnnnnnnn çok sevindim bende 5,yılımda bebeğim geldi normal yolla hemde tekrar tebrikler:teytey::teytey::teytey::teytey:

Günaydıııın gözün aydın canım.Desene sende aramıza katıldın.Zorlu dönem başlamadan bebeğin kendiliğinden gelmiş çok şükür.Rabbim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Aa bu arada artık çizelgeyi de değiştirirsin sanırım.Zayıflamak yok artık yerimseniben

çok teşekkürler canım allahıma şükürler olsun çizelgeyi baktımda değiştiremedim :umursamaz:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım gözün aydınnnnnnnnnnnnn çok sevindim bende 5,yılımda bebeğim geldi normal yolla hemde tekrar tebrikler:teytey::teytey::teytey::teytey:

Sana da tebrikler gözün aydın.Bende 3 sene sonra normal şekilde beşizlerime hamile kaldım.Şimdi ikizlerim var 5 aylık yoldalar :asigim:

cncmmmmm inanmıyorum erkek inf.bölümünden tanıyorum seni ne kadar sevindim anlatamam........sağlıkla kucağınada alırsın inş.......hihoyyyt:nazar:

inanki canım tüylerim diken diken oldu 5. takımda anlatmıştım zaten benimde kızım 12 sene sonra doğal yolla geldi o yüzden neler yaşadığını çok iyi biliyorum okadar sevindimki inşallah sağlıkla kucağıbna alırsın yavrunu.:lepi:zemuszemus:lepi::lepi::lepi:

canımmmmmm inanmıyorum ne kadar güzel bi habeeeerrrrrrrrrrr :nazar::nazar: Allahım çok büyük inşallah hayırlısıyla doğacak annesine gelecek.. Allah zamanını biliyor hep söylerim :Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey: ay inanmıyorum yaaa sabah sabah ne güzell bi haber bu çok sevindim canımmm yaa çok mutlu oldum çok şükür allahımaa...allah kucağına almayı da nasip etsin inşalalhhhh.....allah tamamına erdirsinnn.....inşalah sorunsuz bi hamişlik dönemi geçirirsinn....sağlıcakla bebişini kucağına alırsınn....mucize budur iştee....dikakt et kendinee.....çok mutlu oldumm :)

X