- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 36
- Konu Sahibi Cimcimekizim
-
Aminnn kimse cvp yazmadı diodum bnce..Allah bağışlasın prenseslerini kızı erkeği yok evlâdım sağlıklı olsun da kızlar daha bi cimcik oluyo ilişkiye ne zmn grdun canim hamilesin bana da dua edermisin sağlıklı bi kiz evladı icin başkalarının duaları daha makbulmusBenim ikinci kızım yolda Allah sanada nasip etsin inşlh sağlıklı yumuduk bi kız :)))
Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sana inş. İlk kızım sık ilişki hatta baya baya sık ilişki ile oldu ( ilk evlendiğim günler) ikinci yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğüm gün oldu muhtemelen yumurtlamadan bi iki gün önceye denk geldi ve ilk ilişki dışarı ikinci içeri oldu aynı gün bi saat arayla. Çok açık seçik yazdım k.bakma ama faydalı olur inş :))Aminnn kimse cvp yazmadı diodum bnce..Allah bağışlasın prenseslerini kızı erkeği yok evlâdım sağlıklı olsun da kızlar daha bi cimcik oluyo ilişkiye ne zmn grdun canim hamilesin bana da dua edermisin sağlıklı bi kiz evladı icin başkalarının duaları daha makbulmus
Aminn insallah saolun kızlar yoldaş oldunuz böyle seyler etrafa paylaşılıp Allah razı olsunAllah gönlünüzce versin.hayırlı sağlıklı bir kız evladıniz olur inşallah
Bunu hep diyolar ilki dışarı ikinci içeri demek etkili adet dongun nasil kaç günde bir adetin kaç gün sürüyü? sık ilişki hergünmü ?günde bir kacmi canimRabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sana inş. İlk kızım sık ilişki hatta baya baya sık ilişki ile oldu ( ilk evlendiğim günler) ikinci yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğüm gün oldu muhtemelen yumurtlamadan bi iki gün önceye denk geldi ve ilk ilişki dışarı ikinci içeri oldu aynı gün bi saat arayla. Çok açık seçik yazdım k.bakma ama faydalı olur inş :))
İlk evlendiğimde her gün bi kaç defaydıBunu hep diyolar ilki dışarı ikinci içeri demek etkili adet dongun nasil kaç günde bir adetin kaç gün sürüyü? sık ilişki hergünmü ?günde bir kacmi canim
Canım birde bu bir dışarı bir içerinin mantıgı nedir ya anlayamadım. Bir de kizlarin Çin takvimine baktin miİlk evlendiğimde her gün bi kaç defaydıadet döngüm ilk gebeliğimde 28 gün ikincide 30 gündü 14. Günün gecesi oldu. Adetim 6 gün sürüyor. En önemlisi ikinci ilişki olması bence bide yumurtlamadan önce
İlk kızım Çin ve Rus'ta erkek bu ikisinde de kızdı. Bu ikinci ilk mevzusu bizde kazara olduCanım birde bu bir dışarı bir içerinin mantıgı nedir ya anlayamadım. Bir de kizlarin Çin takvimine baktin mi
Himmm şimdi çaktımmm içeriği...çin takvimine takılmamak lazım o zaman
İlk kızım Çin ve Rus'ta erkek bu ikisinde de kızdı. Bu ikinci ilk mevzusu bizde kazara oldusonradan kız bebek için yapılan bi yöntem miş öğrendim. Mantık şu. Y spermleri en hızlı spermler . İlk boşalmada dışarı dökülüyor. 2. Boşalmaya x ler kalıyor :))
Onlar hikaye tamamen tesadüf. Ama tek çift mevzusu var mesela oda doğru olabilir. 2015 ilk kızım 2017 ikinci kızım . Çift tarih olunca erkek diyorlar emin değilim amaHimmm şimdi çaktımmm içeriği...çin takvimine takılmamak lazım o zaman
Denicem bu ay canim kafama yattı bol dua ile sık ilişki ve yumdan önce zaten 2 yada 3 gün şans oluyor yumurtlama oncesiİlk evlendiğimde her gün bi kaç defaydıadet döngüm ilk gebeliğimde 28 gün ikincide 30 gündü 14. Günün gecesi oldu. Adetim 6 gün sürüyor. En önemlisi ikinci ilişki olması bence bide yumurtlamadan önce
Hoşgeldin canim çok farklı bi duygu herkes bu kadar istemeyebilio ama benim kiz kardesim yok oyle kuzenim falanda yok herseyi gectim kizlar cok cimcik oluyo..hep hayalim beyaz fırfırlı dön beyaz üst beyaz bantla elimde gezdiriom onu.en başı sağlık Rabbim sağlıkla versin kadir gecesi aynen bnce bugün arbedede oglen ile akşam arası 1000 ihlas okucam Allah kabul etsin dualarımızda olalım canlar..Allah kabul etsinMerhaba canım...bende sendenim..2 oğlum var 1 kızım olsun diye deli olanlardanım..Haziranda denedim ama sanırım erken bıraktık döllenme olmadı...Kadir gecesi bütün gece bunun icin dua ettim Allah ben dahil isteyen herkese nasip eder insallah
Cin takvimi tutmuyor benim oğlandaysa canim biyolojik takvim tutuyor bir tek bi de ona baksaniz kızlar biyolojik takvim etrafında %95 tuttu diyebilirimHimmm şimdi çaktımmm içeriği...çin takvimine takılmamak lazım o zaman
oğlan 2014 kızında olursa 2018 olucak senin doğuma az kalmış canim doğumda dua ersen bizeeOnlar hikaye tamamen tesadüf. Ama tek çift mevzusu var mesela oda doğru olabilir. 2015 ilk kızım 2017 ikinci kızım . Çift tarih olunca erkek diyorlar emin değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?