Allahım sağlıklı cimcimeee bir kızım olsun cimcimemmmm

Allah insaallah gonlunuzden geceni versin. Benim cinsiyet fark etmez de benim gibi 3. Cocugu dusunen birini gorunce sormak istedim. Cocuklarin kac yaslarinda

Merhaba kızlar . Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende üçüncüye hamileyim 5 haftalık. iki oğlum var, inşaAllah bu kız olur banada dua edin. Oğlan olursa da hiic uzulmem ama.cennette verir Rabbim kız çocuğunu bu dünya geçecek nasılsa diğerlerinden farkı kasiklarimda çok ağrı var . Üçüncü gebelik olduğu için galiba

Masaallah ne guzel ben de 3 dusunenlerdenim ama esim ikna olmus degil henuz. Insaallah Allah gonlunden geceni verir canim. Cocuklarin kac yaslarinda

Masaallah ne guzel ben de 3 dusunenlerdenim ama esim ikna olmus degil henuz. Insaallah Allah gonlunden geceni verir canim. Cocuklarin kac yaslarinda

Amin inşaAllah. Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayırlısıyla.buyuk geçtiğimiz mart 6 yaşını doldurdu ,küçük 3.5 yaşında seninkiler kaç yaşında . Bende eşimi zor ikna ettim kalabalık aileleri çok seviyorum bayramlarda iyi günde kötü günde güzel oluyor tabi Rabbim hayırlısını versin.

Benim oglumda 6 kizim 3.5 yasinda yasitlarmis :) ben de bu aralar cok istiyorum ama yeyer diyo ikimiz de calisiyoruz nasil bakcaz diyo. Tamam hakli honleri var ama cok ozeniyorum 3 cocuklu ailelere. Hep icimde kalacak Allah hayirlisini versin ama insaallah bana da nasip olur

Evet yaşlar aynıymis:) bence sen kesin düşün biri kız biri erkek üçüncü olursa kıza bacı yada erkeğe erkek kardeş olur .ileride çok güzel oluyor aynı cinsiyet kardeş Allah gönlüne göre versin kardeşim

Amin insaallah canim oglum istiyo insaallah erkek olur diyo ama kiz olsa da olir diyo sonra :) cevremdeki herkes takiliyo bana bu kadar istiyosun ikiz olur senin kesin diye Allah ne verirse basimin ustunde yeri var.. bu yaz hamile kalayim cok istiyodum ama iste esim malesef Bazen kafam karisiyo tam rahatlamisken olmasa mi diyorum ama bu dusuncem cok uzun surmuyo sonra keske olsaydi diyecegim kesin.

Ayni bende senin gibi dusunuyordum iki tane yeter artık rahatlığa da alıştım diyordum , ileride bir tanede daha olsa kesin derdim. hoş üç olan dört olsa beş olan bidaha olsa diyor hep ,yani sonu yok , boşver sıkma canını . hiç yoktan bidaha doğur kızın olsun bidaha doğur kızın olsun diyen olmayacak sana ikisinden de var sen de çok şükür.

Benim kızım olacak ama hiç şunu yaptım bunu yaptım diyemiycem. Gün aşırı ilişkiydi sadece.. birde olacağı varsa olur kız yaa çokta kız olsun diye kasmamak lazım...ben inşallah 3 çocuk istiyorum eşimi kandırabilirsemikisinide tatmak güzel bi duygu heralde...

Merhaba hanımlar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Benim 2 kızım var 7 buçuk ve 4 yaşında Rabbim bağışlasın inşallah. Ben adet bitimi sık ilişki olmuştu ikisinde de. Öyle yumurtlama VS. Şeyleri bilmiyodum :) . Tabi hoş görürsünüzki kız anneleride erkek bebek istiyo sizin gibi . Şuan 2 aylık hamileyim yumurtlama takibi yaptım kendim bakalım erkek nasip edecekmi . Tamamen nasip işi duaya çok sarılmamız lazım . Hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Bende dualarınızı beklerim inşallah

Rabbim gönlüne göre versin saliha erkek evladı sizde bizim için dua edin benimde iki oğlum var nasip olursa benimde gönlümde geçen kız evladı inşeALLAH Mevlam tattirir

Bnnmde İki oğlum var cnm bnde bir kızım olsun istiyorum rabbim bizede nasıp etsin inşallah bir cimcime hayirlisiyla

Neyiniz oldu merak ettim

Bence oğlu oldu , yoksa o sevinçle gelir haberi verirdi , ben de hamileyim yeterki sağlıklı olsun diyorum.Allah herkesin gönlüne versin ,her şeyin başı sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…