- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi Cimcimekizim
-
Allah insaallah gonlunuzden geceni versin. Benim cinsiyet fark etmez de benim gibi 3. Cocugu dusunen birini gorunce sormak istedim. Cocuklarin kac yaslarindaMerhaba canım...bende sendenim..2 oğlum var 1 kızım olsun diye deli olanlardanım..Haziranda denedim ama sanırım erken bıraktık döllenme olmadı...Kadir gecesi bütün gece bunun icin dua ettim Allah ben dahil isteyen herkese nasip eder insallah
Masaallah ne guzel ben de 3 dusunenlerdenim ama esim ikna olmus degil henuz. Insaallah Allah gonlunden geceni verir canim. Cocuklarin kac yaslarindaMerhaba kızlar . Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende üçüncüye hamileyim 5 haftalık. iki oğlum var, inşaAllah bu kız olur banada dua edin. Oğlan olursa da hiic uzulmem ama.cennette verir Rabbim kız çocuğunu bu dünya geçecek nasılsadiğerlerinden farkı kasiklarimda çok ağrı var . Üçüncü gebelik olduğu için galiba
Masaallah ne guzel ben de 3 dusunenlerdenim ama esim ikna olmus degil henuz. Insaallah Allah gonlunden geceni verir canim. Cocuklarin kac yaslarinda
Benim oglumda 6 kizim 3.5 yasinda yasitlarmis :) ben de bu aralar cok istiyorum ama yeyer diyo ikimiz de calisiyoruz nasil bakcaz diyo. Tamam hakli honleri var ama cok ozeniyorum 3 cocuklu ailelere. Hep icimde kalacak Allah hayirlisini versin ama insaallah bana da nasip olurAmin inşaAllah. Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayırlısıyla.buyuk geçtiğimiz mart 6 yaşını doldurdu ,küçük 3.5 yaşında seninkiler kaç yaşında . Bende eşimi zor ikna ettim kalabalık aileleri çok seviyorum bayramlarda iyi günde kötü günde güzel oluyor tabi Rabbim hayırlısını versin.
Benim oglumda 6 kizim 3.5 yasinda yasitlarmis :) ben de bu aralar cok istiyorum ama yeyer diyo ikimiz de calisiyoruz nasil bakcaz diyo. Tamam hakli honleri var ama cok ozeniyorum 3 cocuklu ailelere. Hep icimde kalacak Allah hayirlisini versin ama insaallah bana da nasip olur
Amin insaallah canim oglum istiyo insaallah erkek olur diyo ama kiz olsa da olir diyo sonra :) cevremdeki herkes takiliyo bana bu kadar istiyosun ikiz olur senin kesin diye Allah ne verirse basimin ustunde yeri var.. bu yaz hamile kalayim cok istiyodum ama iste esim malesefEvet yaşlar aynıymis:) bence sen kesin düşün biri kız biri erkek üçüncü olursa kıza bacı yada erkeğe erkek kardeş olur .ileride çok güzel oluyor aynı cinsiyet kardeş Allah gönlüne göre versin kardeşim
Merhaba konu ilgimi çekti acaba neyiniz oldu bilgilerini paylasirmisjnHoşgeldiniz kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
Rabbim gönlüne göre versin saliha erkek evladı sizde bizim için dua edin benimde iki oğlum var nasip olursa benimde gönlümde geçen kız evladı inşeALLAH Mevlam tattirirMerhaba hanımlar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Benim 2 kızım var 7 buçuk ve 4 yaşında Rabbim bağışlasın inşallah. Ben adet bitimi sık ilişki olmuştu ikisinde de. Öyle yumurtlama VS. Şeyleri bilmiyodum :) . Tabi hoş görürsünüzki kız anneleride erkek bebek istiyo sizin gibi . Şuan 2 aylık hamileyim yumurtlama takibi yaptım kendim bakalım erkek nasip edecekmi . Tamamen nasip işi duaya çok sarılmamız lazım . Hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Bende dualarınızı beklerim inşallah
Neyiniz oldu merak ettimMerhaba kızlar . Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende üçüncüye hamileyim 5 haftalık. iki oğlum var, inşaAllah bu kız olur banada dua edin. Oğlan olursa da hiic uzulmem ama.cennette verir Rabbim kız çocuğunu bu dünya geçecek nasılsadiğerlerinden farkı kasiklarimda çok ağrı var . Üçüncü gebelik olduğu için galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?