• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım sağlıklı cimcimeee bir kızım olsun cimcimemmmm

1_yumurtlamadan 2 ya da 3 gün önce ilişkiyi kesicem
2-iliskiden sonra sola yatıcam
3- kalsiyum ağırlıklı beslenicem bol bol süt ve süt ürünleri
4- sık ilişki bir dışarı bir iceri:KK48:
5- yüzeysel ilişki ve bol dua her anım dua sağlıklı bir kiz evlat icin rüyalarıma giriyo Rabbim versin öyle bi giydiricemki onu
Başka bilgisi olan varsa eklesin kızlar yazışalım bol bol

5- yüzeysel ilişki ve bol dua her anım dua sağlıklı bir kiz evlat icin rüyalarıma giriyo Rabbim versin öyle bi giydiricemki onu
2 3 kesin dogrudur herhalde..Ben bu ay yaklasık 3.5 gün 4 e yakın saat olarak son iliskide gebelik tutmadı..Çok erken kestim sanırım..Ovulasyon testlerim hazır.Bgn regl son gün..Bakalım bu ay rabbim nasip edecek mi...

2 3 kesin dogrudur herhalde..Ben bu ay yaklasık 3.5 gün 4 e yakın saat olarak son iliskide gebelik tutmadı..Çok erken kestim sanırım..Ovulasyon testlerim hazır.Bgn regl son gün..Bakalım bu ay rabbim nasip edecek mi...
Erken canim sanirim inşallah bu ay kalırız birlikte kızlara benmde testlerim var 50 55 saat kala kesenlerin tutuyo sperm 72 saat yasarmış erlek spermler 24 saatten sonra gidermis kiz spermler daha uzun omurluymus ya insallah olur takipte olalimcanimm

Kızlar slm ..bi kız delisi de benim inşallah Hayırlısıyla olur kızlarımız ben yeni doğum yaptım 3.oglan kucagimda...tabiiikii 3 nunde yeri ayrı dünyayı verseler değişmem ama insan istiyo başka tadı da...biraz buyutuyum arkasına hemen istiyorum :anne:

Benimde araştırmalarım aynen bunlar canım bide eşinin sıcak duş alması ilişki den önce. .ve senin zevk almaman gerekiyor ilişki sırasında :oops:bildiklerim bunlar

Kızlar slm ..bi kız delisi de benim inşallah Hayırlısıyla olur kızlarımız ben yeni doğum yaptım 3.oglan kucagimda...tabiiikii 3 nunde yeri ayrı dünyayı verseler değişmem ama insan istiyo başka tadı da...biraz buyutuyum arkasına hemen istiyorum :anne:
Hoşgeldin canim Allah bağışlasın yavrularını . Değişik istio hem kiz anneye arkadaş yoldaş bisiler denemismiydin erkeklerde

Benim oglum da yumurtlama gününde oldu sanırım 21 .gün test yapmıştım 1 haftalık falan gorunuyodu zevk alımıydım bilmiorm k.validemgildeydik altmışta almamışsa olabilirim:KK48:

Sürekli dua ediyorum Allah ım sağlıkla herkesin gönlüne göre versin kimseyide aramasın Rabbim adetinden sonra başlıcaz çalışmalara Allah 'in izniyle zaten 2 3 gün deneme şansı oluyo ovulasyon öncesi dondurma falan yiyorum şimdiden

Bir de kalsiyum sandoz aldim bi yerde okumuştum iciyolarmis yumurtlama oncesi onu gidicem bakalım bol dua bol Rabbim gönlünüze göre versin vajinal duştan korkuom niyeyse

Erken canim sanirim inşallah bu ay kalırız birlikte kızlara benmde testlerim var 50 55 saat kala kesenlerin tutuyo sperm 72 saat yasarmış erlek spermler 24 saatten sonra gidermis kiz spermler daha uzun omurluymus ya insallah olur takipte olalimcanimm
canim ya simdi ben 23 gunde 1 adet oluyorum..Bu ayın 30 u yumurtlama gösteriyor..Ben adetten 6 gün sonra yumurtluyorum..bu Ay 28 inde kesicem..
ayyy maşallah ya 3 oğlan..bende de 2 tane..kız için çalışmalara başladım ama amannnn o da erkek olursaa:skandal:

canim ya simdi ben 23 gunde 1 adet oluyorum..Bu ayın 30 u yumurtlama gösteriyor..Ben adetten 6 gün sonra yumurtluyorum..bu Ay 28 inde kesicem..

ayyy maşallah ya 3 oğlan..bende de 2 tane..kız için çalışmalara başladım ama amannnn o da erkek olursaa:skandal:
2 gün tam ideal canim bncede hatta 55 saat falan olursa çok ideal olur Allah 'in izniyle sen oğlanlarda nasil denemismiydin dikkat etmismiydin

2 gün tam ideal canim bncede hatta 55 saat falan olursa çok ideal olur Allah 'in izniyle sen oğlanlarda nasil denemismiydin dikkat etmismiydin
ikisinde de hiç bir şey takip etmedim..Tesadüf öyle denk geldiler herhalde biri 16 biri 7 yaşında..hatırlamıyorum bile..Ama kız için hazırlıklıyım.Yöntemler belli..Bakalım nolckk..35 yaşımdayım bu arada son hamilelik olacak benim için umarım kızı bulurum :)

ikisinde de hiç bir şey takip etmedim..Tesadüf öyle denk geldiler herhalde biri 16 biri 7 yaşında..hatırlamıyorum bile..Ama kız için hazırlıklıyım.Yöntemler belli..Bakalım nolckk..35 yaşımdayım bu arada son hamilelik olacak benim için umarım kızı bulurum :)
Genç anne olmuşsun masallah canim inşallah bulursun kızı sağlıkla hamisler gelsin yavaş yavaş ne güzel olur valla ne zmn başladin çalışmalara

Ikıncı aydı galiba dimi

Genç anne olmuşsun masallah canim inşallah bulursun kızı sağlıkla hamisler gelsin yavaş yavaş ne güzel olur valla ne zmn başlıyorsun çalışmalara
bgn regl son günüü..testlerde hazır..zaten erken yumurtluyorum artık bayram filan demicez başlıcaz hemen.çünkü 5 gün var zaten değerlendirmek için.
2.ay evet..Geçen ay erken bıraktım hamile kalamadım..

bgn regl son günüü..testlerde hazır..zaten erken yumurtluyorum artık bayram filan demicez başlıcaz hemen.çünkü 5 gün var zaten değerlendirmek için
Ilk günü atla canim atık yumurta olabiliyomus 1 gün sonra başla Allah rast getirsin inşallah ilk hamiş haberi senden olur bakarsin

Back