Allah'ım ol dedi ve oldu🙏

Çok sevindim senin adına nerede bi bu hastalığı yeneni duysam çok mutlu oluyorum
Bende 2 gün önce yendim çok şükür
Aynenn ben de çok mutlu oldum senin adına. Biliyoruz çünkü ne kadar yıpratıcı ve zor bir süreç olacağını. Umarım bir sürü güzel haber alırız.

merhaba. ben 2,5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var benim de. evlendikten iki ay sonra hamile kaldım ve vajinismus hastasıyım yeni yendim:) size sormak istedim siz de doğum yapıp bebeğiniz varken yenmişsiniz normal doğum mu yaptınız? ben sezaryen oldum mecbur

Hayır.. Normal doğum olmasın diye dua ediyordum muayene için bile o çatala çıktığımda tir tir titredi bacaklarim doktor bile anlamıştı zaten. Başka sebeplerde vardı sezeryan oldum. Bebegimin boynuna kordon dolanmış, myom falan vardı

ben de 41 haftam dolduktan sonra çatalda muayene olamadım sancıyla gece hastaneye gittiğimde sezaryen istiyorum dedim ve zaten başka şansım da yokmuş iki tur dolanmıştı kordon. sağ salim aldık kucağımıza elhamdulillah

Merhaba ya bir sıkıntım olırsa diye hiç korkmadınız mı kanama vs dogum nasıl olacak diye ben saun hamileyim çok korkuyorum

Merhaba, anladığım kadarıyla tek ilişkide tutmuş. Benim de iki haftada tek ilişki oldu. Belirtiler var ama tek ilişkide tutmaz diye pek ümitlenemiyorum. İnşallah bana da nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…