- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
3 yıllık evli ve vajinismus hastasıyım. Bu 3 yılım nasıl geçti hiç bilmiyorum vajinismustan dolayi normalde çok iyi bi evliliğim var eşimde anlayışlı bende elimden geleni yapmama rağmen bir türlü eşimle birleşme olamıyordu. Her ortama girdigimde hep çocuk soruyorlardı hadi 3 sene oldu yap artık bi tane. Ailemin Komsularin akrabalarin baskılarından cildiriyordum. Hatta dalga geçer gibi konuşuyorlardı bazen bak su senden sonra evlendi iki çocuğu oldu sen hala duruyosun falan bunu diyenlerde en yakinlarimdi okadar psikolojim bozuluyordu ki kimseyle görüşmek istemiyordum artık. Çocuklu ortamlardan çocuklardan bile kaçar olmuştum. Kimseyede diyemiyordum benim böyle bi derdim var utaniyordum. Tedavi doktor hicbiri işe yaramadi sonra internetten burda okudum dilatör setiyle yeniyorlar vajiyi bende aliyim dedim ama yapamam hayatta diye içimden geçiriyordum. Ama belki vajinismustan kurtulurum bebegimiz olur hayaliyle cesaretimi topladim. Sonra 1. Aparati denedim oldu 2. De oldu mutluluktan havalara uçtum kendime bi güven geldi 3. Ve 4. Aparati yapmadan eşimle yapmak istedim o iki tanesini yaptim diye gaza geldim. Sonra eşimle denemeye geçerken o gece yumurtlama günümdü galiba neyse denerken falan az bişey ucu girdi afedersiniz o an eşim boşaldı. Öyle bıraktık ama az biseyler oldu o spermler çoktu. Sonra ben tam devam ediyordum falan derken......zaman geçti göğüslerim tuaf şişti üstüne yatamıyorum kasiklarim belim kopuyo bi tuaflik var ben regl olunca hic agrim falan olmaz zaman geciyo hala regl olmuyorum günüm geçti farkindayim ama bilmiyorum karıştırdım hiç aklımda yok çünkü neyse bi şüphe düştü içime test almaya gittim ne biliyim aslinda cahilim bu tür konularda neyse testi aldim eczaci kiz sabah ac karnina yapin bence dedi bekledim yarin yaptim iki çizgi çıktı donup kaldim banyoda duvarlara bakiyorum annemi eşimi aradim inanmiyolar ki testi gosterdim hala onlara pek inanmamak lazim kan testinde cikar diyorlar zaten bende inanmadim. Sonra 2-3 gün gecti kan tahlili icin doktora gittim sonucum çıkmış kağıdı elime aldım beta-hcg 753 yaziyo bune dedim kendi kendime doktor hayırlı olsun hamilesiniz dedi. Orda da dondum kaldim. Sonrası ağlama sevinç.... Sonra yanliz kaldım dua ettim Allah'ıma ellerimi açıp dedim Allah'ım ben neyle uğraşırken sen bu uğraşta beni neyle mükafatlandirdin okadar büyüksün ki herkes dalga gecer gibi konuşuyordu çocuk olmuyo şöyle böyle sen yüzüme baktın dedim. Ol dedi ve oldu tamamen Allahimin kismeti nasibi oldu. Şuan kızım 1 yaşında bu arada kaldigim yerden hala devam ediyorum en son aparattayim inşallah tamamen yenecegim artık az kaldı....