Allahım ne hallere düştüm:(

sakin gitme defalarca sans vermissiniz pisikopat okumakla insanlar duzelseydi seytan aramizda olmazdi .suan nasilsin bebegin nasl

Bu neyin kafası kardeş???

İçinizde affetmeye çalışan ve bidaha olmaz diyen sesleri susturabilirseniz mantıklı karar verebileceksiniz.Size bu kadar şiddet uygulayan adamı nasıl affedebilirsiniz..

İnşallah celladınızın ayağına gitmezsiniz.

Gerçekten ölmek isteyenler blöf yapmıyor, sessizce ölüyor.

Yani acımayın, inanmayın.

Bunca şey olmuş ailenden özür dilerse döneceksin yani bu psikopatın yayına ??????!!!!! Kızım evladım sen aklını peynir ekmekle mi yedin????

tedavi olması gerekir ama sizden ayrı. kendi ailesi el atmalı bence. çünkü eşiniz gerçekten normal değil. gidip yatırsınlar tedavi ettirsin ailesi.

Allahtan özünde iyi bir insanmış...ölmek isteyen ben intihar edecem deyip seni cagirmaz elleme oldursun kendini.malesef okumakla adam olunmuyor.kendini düşün bebeğini düşün dönme sakin..!

Allahtan özünde iyi bir insanmış...ölmek isteyen ben intihar edecem deyip seni cagirmaz elleme oldursun kendini.malesef okumakla adam olunmuyor.kendini düşün bebeğini düşün dönme sakin..!
Daha yeni cevap verebilme şansı buldum. Üstüm açıldığında bile hemen örten gece 10 kere su içmeye gitsem bile 10 kere bişey mi oldu iyimisin diyen bir insan ve bunun gibi bir sürü örnek yaşadığım bir insan sadece anne konusu olunca onların yüzünü görünce birden şeytana dönüşüp akşamında eğer içmişse sayet evden gidicem demeye başladığımda üzerme gelip vurması canımı acıtması içmesi ve benim korkuyla odada beklemem her hafta 1 kere bu tarz bir olay yaşamam tabiki normal değil tabi ki tedavi edilmesi gereken bir insanla olduğumun göstergesi hepiniz çok haklısınız yorumlar sert olsa da kızamıyorum . Beni hiçbir zaman öldürmeye yeltenmedi tabiki bundan yürümeye çalıştı ama hamile karısına!! Affedilecdk hiçbir tarafı yok ailem bunların hiçbirini bilmiyor ama benim de psikolojim bozulmuş ki bunları normal görebiliyorum hala onunla ilgili bir beklentiye girebiliyorum bana da yazık annemin evindeyim zaten..

Canim benim bebeğini ve artık kendini düşün ve dönme o eve adam icince kendini kaybediyor belliki.Bırak ne halt ediyorsa etsin.

Normal değilsin bacım tedavi ol ailesine şöyle oğulları ile onlar ilgilensin

özür dilese aileniz yollayacak mı?
Allahım sen büyüksün ya..
Benim ailem bana 2 çift söz söyledi diye sildi attı hayatından.
Bu neyin kafası?

3.sayfa haberlerı cogunlukla "ozunde ıyı ınsan"ların yaptıkları ıle doludur genelde unutmayın.Bu ınsan dılerım sızın canınıza zarar vermez yolun neresınden donersenız kardır hatta kurtulunca kurban kesın.Boyle bır ınsan ıle omur gecırmek yıpratıcı ve zor olsa gerek.Allah dogacak cocugunuza yardım etsın boyle bır babası olacak uzuldum acıkcası.Daha agır seyler yazmak gelıyor ıcımden ama Rabbım versın layıgını.Yalvarıyorum Allah ın emanetı oldugunuzu bır ananın goz nuru oldugunuzu dogacak bır sabının ıhtıyacı olan bır melek oldugunuzu lutfen unutmayın ona gore karar verın.Verecegınız karar sızın kendınıze ne kadar onem verdıgınızı gosterecektır unutmayın.Allah yardımcınız olsun

Alkolik adam anlattığıniza göre. Her kötülük beklenir. Özünde iyi nasıl olsa ne nolur sarhoşken akıl sağligi yerinde olmuyor ki . İsterse 15 üniv. bitirsin.

Alkolik bir tanıdık biliyorum. Bir gün yine çok sarhoşken karısını bacağından vurdu. Kadın evi terketti, boşandılar. Sizde bunu mu bekliyorsunuz. O adam bacağından vurdu. Sizinki karnınızdan vursa ne olacak? Bebeğiniz canlı, siz onu korumakla yükümlüsünüz, vebali boynunuza. Kurtulun o adamdan.

Bence hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Bu tarz adamlar değişmez en fazla bir ay dayanır ki zaten alkol aldığı sürece asla değişmez . Bnce oturup mantıklı düşünün yoksa sizin iradesizliginiz yüzünden bebeğinize yada ailenizede zarar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…