Allahım ne hallere düştüm:(

Katılıyorum, hamile eşini döven bir adam ileride çocuğunu da döver.
Hem de alkolle elinin ayarı kaçarsa Allah korusun çocuğu komaya bile sokabilir.
Hemen o adamdan uzaklaşın ve devlet koruması talep edin.
Ne olursa olsun sizi bir daha eve çağırırsa sakın gitmeyin aileniz de gitmesin, hemen polisi arayın, polis gidip müdahale etsin.
Adamda silah var bunu unutmayın.
Her şey olabilir. Ben buradan korktum ya.:KK43::KK17:
Böyle bir adamla bir daha huzur bulamaz, sadece alkol bağımlılığı olsa tedavi olsun derdim ama işin içine şiddet girmiş hem de hamile kadına. Alkol şiddet uygulamak için asla bir bahane değil aksine alkol içerek gerçek yüzünü gösteriyor Allah korusun daha kötüsünü yapsa "ama alkollüydüm pişmanım" diyecek fakat böyle adamların ayıkken bile her türlü kötülüğü yapma potansiyeli var. Dediğiniz gibi kaçsın kurtarsın kendini, ben başka bir çare göremiyorum.

Filmlere konu olacak türden bir hayatınız var hamile halinizle bu kadar olayı nasıl yaşıyorsunuz anlamadım.birde anlatırken demişsiniz ilk defa bu kadar sarhoştu diye kusura bakmayın ama orası çok komik olmuş.eşinizin ayık hali hiç yok gibi zaten ve siz hala eşinizi yine affedip gidersiniz bence.inanın ben anlamıyorum eşi her türlü şeyi yapıpta eşini affeden ve affedecek olanlar buraya niye konu açıyor.

“Şiddet uyguladı yine” takılıp kaldım bu sözüne hamilesin bi de ya ilişkiniz ilerlerse allah korusun 3. Sayfada okuyacağız alkol tedavisi görmesi lazım başka türlüsünü düşünemiyorum ben yoksa girmeyin o eve yazık ailene sana yazık bebeğine yazık nasıl adamlar var anlamıyorum ben eşimle şakalaşırken hafiften canımı acıtsa kırk kere özür diler tedavi görene kadar sakın girme o eve

Aklım olsa unuversite okurdum diyenlere gelsin.
Ünüversite demekki insana mantıklı bir akıl bahsetmiyor..şunu sıradan biri yazsa cahillik der herkes..buyrun.yorumsuz

Bugünkü okuduğum konularda konu sahiplerine hiç acımadım aksine sinir küpüne döndüm...siz ne yiyip içiyorsunuz da halen psikopat eşlerinize katlanıyorsunuz anlamıyorum.Allahım sen akıl fikir ver yarabbim,bir de çocuk sahibi oluyor bunlar

Evlenmeden önce dünyanin en mutlu kadini eden erkeklerden mi korkmak gerekiyor ki?
Sonu kötü biten konularin basi hep iyi basliyor nedense.
Abartili ruh halleri ve tavirlardan süphelenmek gerekiyor sanirim.
Evliliginizin kurtarilacak tarafi kalmamis.
Sartsiz surtsuz iki durumda tartismasiz evlilik bitirilmelidir.
Ihanet ve sidddet!!

Son düzenleme:
ailenizden özür dileyeceğine gitsin tedavi olsun. siz özür dilesin gideyim kafasında olsanız da karnınızdaki bebeğin ne suçu var doğunca ona zarar vermeyeceği ne malum Allah korusun. aklınızı başınıza alın her şey bu kadar ortadayken kendinize acımıyorsanız bile bebeğiniz için saçma tercihler yapmayın.

Aslında özünde kötü bir insan yanlış görüyorsun
Alkol bağımlısı tedavi olması gerekiyor
Tedavi olmaz ise bir kadın cinayetinin daha haberini alırız sayenizde

Özünde iyi olan adam dozunda davranır. Sürekli icip karısını döven adam iyi olmaz. Bilemiyorum hala barışma düşünceniz var gibi görünüyor bu mesajdan öyle anladım ama karninizdaki çocuğu düşünmelisiniz. Bir cinnete hem siz hem çocuğunuz bu hayvan tarafından öldürülebilirsiniz. Savunması da alkolluydum/ cinnet getirdim hatırlamıyorum olur mu bir de ceza indirimi alır olan sizle o sabiye olur ama siz bilirsiniz.

İlerde Allah korusun sana bebeğine bişey yapsa özünde iyi adamdı beee deriz artık çok iyiymiş gerçekden biz buşamadık böylesini diye kıskandık da

Canım aileni seni geçtim doğmamış bebeğini sevmiyo bu adam

Anlattıklarında iyilik göremedim de bende mi problem var biri açıklasın lütfen insanın aşkdan gözü kör olurda bu kadarına da pess

İşte bu yüzden tek bir fiske bile vuran adamdan ayrılın diyorum böyle konularda. Çünkü asla sonu gelmiyor, sizin sonunuz gelmeden bırakın artık. Size yapmadığı kalmamış sizi rehin tutmuş , tehdit etmiş , dövmüş defalarca çekip vursun mu istiyorsunuz anlamıyorum ki. Böyle bi insan nasıl iyi olabilir. Özü batsın.

İşte bu yüzden tek bir fiske bile vuran adamdan ayrılın diyorum böyle konularda. Çünkü asla sonu gelmiyor, sizin sonunuz gelmeden bırakın artık. Size yapmadığı kalmamış sizi rehin tutmuş , tehdit etmiş , dövmüş defalarca çekip vursun mu istiyorsunuz anlamıyorum ki. Böyle bi insan nasıl iyi olabilir. Özü batsın.
Haklısınız vala ilki oluyosa devamı kolaylıkla gelir ve sonu kadın cinayetine kadar gidiyo.

Bu adam özünde iyi bir insansa bizimkilere melek diyelim o zaman hakediyorlar.
Bu ortamda çocuk büyütülür mu ? Yazık bebeğiniz için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun

X