Allah'ım hayırlısını nasip et

Nergizz2852

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
7
5
86
42
Arkadaşlar merhabalar bende tüp Bebek tedavisine başladım nasip olursa Cuma günü yumurta toplama işlemi gerçekleşecek .ondan sonra transfer gerçekleşecek peki transfer işlemi yumurta toplamından kaç gün sonra yapiliyor ve sonraki süreç nasıl ilerliyor lütfen bana yol gosteririmisiniz stres yapmaya başladık eşimle birlikte buda benim olmadık anlarda ağlama krizlerine sokuyor.

Merhaba rahim kalınlığına bakılır . Çok yumurta toplanırsa dinlendirme yapılır oda 2 regl

Taze transfer opu olduktan 6-8 gun arasında oluyor oluyor

Öncelikle süreciniz hayırlı olsun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtalarınız sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun Amin öncelikle sakin kalmaya çalışın çok herşeyi kafanızda kurcalamayın önce Allah’a sonra doktorlarınıza güvenin herkesin süreci farklı oluyor toplanacak yumurtalara göre vücudunuz rahim kalınlığınız hazır olursa embriyoların gelişimine göre taze transfer olursunuz bu embriyoların kaç adet döllenmesine bağlı gelişimlerine göre günü karar verilir bazen 3. gün bazen 5. Gün hatta bazen 2. Gün bile transfer olursunuz bazen de embriyolar dondurulur siz ne zaman hazır olursanız transfer oluyorsunuz bu durumu doktorlarınız karar verecektir inşallah doktorlarınız süreç hakkında sizi bilgilendirecekler onun için siz tedavinize odaklanın kalbinizi gönlünüzü ferah tutun çok stres yapmayın dilerim herşey gönlünüzce olur hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Amin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel temelliniz için evet Dr çok çok ilgili ve işinde bulunduğum şehirde gözde biri herzaman der olmayacak bir şey için hastami yormam ne maddi ne vanevi der

Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel temelliniz için evet Dr çok çok ilgili ve işinde bulunduğum şehirde gözde biri herzaman der olmayacak bir şey için hastami yormam ne maddi ne vanevi der
Rica ederim sizden de inşallah ya maşallah ne mutlu size iyi bir insana denk gelmişsiniz elhamdulillah onun için rahat olun kendinizi üzmeyin böyle vücudunuzu etkilersiniz sakin kalın ve moralli olun pozitif düşünün önce Allah’a sonra doktorunuza güvenin ekstra şeyler düşünüp kendinize sıkıntı vermeyin akışına bırakın su akar yolunu bulur Allah’ın izniyle herşey güzel pozitif olsun kendinizi öyle motive edin bir adım daha bebeğinize yaklaştığınızı unutmayın lütfen

Âminnnnn yüce Rabbimiz gönülden isteyen bizlerin kollarını boş birakmasin Âmin

Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok sadece güzel temennilerde bulunmak istedim. Ben de bebeğim olsun istiyorum o yüzden duygulandim sanırım hissettiklerinizi okuyunca Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…