• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım daha büyük dert vermesin ama benimki de bu...

ne kadar güzel yazmışsın :)) ne yazık ki bunları duymaya müsait bir çevredeyim, sırf bu yüzden kadro için uzak yerleri yazıp uzaklaşmayı düşünüyoruz izmirden, çünkü eminim ki evime gelip 'ay bu da olmamış, niye bu renk aldın, evin küçükmüş yok çok ters yerdeymiş' vs vs vs anlatamam.. bunları duymamak için uzaklaşmak istiyorum, belki orada da olacak bu tarz insanlar ama en azından akrabam değil veririm cevabını oturturum onu, kırılsa da umrumda olmaz..

Canım ben İzmirliyim..Düzce ye geldim..İzmiri mumla arıyorum...Düzce yi hiç sevmiyorum..Bir mucize olsa da İzmire dönsek diye bakıyoruz..İnan İzmir de yaşamaya alışmış biri için çok zor..Hele de küçük bir yere gidersen...

Canım ben İzmirliyim..Düzce ye geldim..İzmiri mumla arıyorum...Düzce yi hiç sevmiyorum..Bir mucize olsa da İzmire dönsek diye bakıyoruz..İnan İzmir de yaşamaya alışmış biri için çok zor..Hele de küçük bir yere gidersen...

aaaa kan çekti desene ablacım :) İzmir gibi hiçbir yer olamaz ondan eminim zaten :) doğdum büyüdüm okudum hep burdayım, belki ondan böyle söylüyorum... bizim planımız biraz da küçük bir şehre gidip daha kolay yatırım yapabilmek aslında... tabi ne kadar yapılabilir, bu ne oranda şehrin küçüklüğüne bağlıdır bilemem ama artık deneyimleyip göreceğiz... amacı kadro olduğundan erkek arkadaşım hemen hemen her şehri yazacak, tek dikkat edeceğimiz terörün olmadığı yerler olması şimdilik.. kıstaslar ekler miyiz bilmem hele bi açıklansın da şu kadrolar... şayet kadro alırsa -borcumuz olacak en başta muhakkak her şeyi kendimiz karşılayacağımız için- inşallah maaşı iyi olacak... çok sıkılırsak gider geliriz izmire diye düşündük...

bütün planlarımız hazır derken bunu kastedmiştim işte :)) şu olursa şöyle yaparız, bu olursa böyle yaparız şeklinde A,B,C planlarımız var.. hangisi hakkımızda hayırlıysa o olsun inşallah...

buraya yazıp fikrinizi aldığım çok iyi oldu, rahatladım... başta sen olmak üzere herkese teşekkür ederim çok :)

Back