Ben katılmıyorum doya doya aşkını yaşa kısmına. Eğer ilişki 2 taraf için de evlilik boyutunda ciddiyse 3 yıllık bir ilişkiden sonra yaşlar müsaitse adı koyulur. Yani çevre haklı bence bu durumda eğer kız tarafının talepleri yoksa bir yüzüğü çok görme abartı bir kavram olsa da yine de doğru yanları var. Kadınlar daha duygusal olurken erkekler daha rasyonel olurlar..kadın açısından bakamazlar olaya. Halbuki arkadaşın ilişkinin sorumlulukların dolayı çevreye karşı sorunları var. Yaşını bilmiyorum ama benzer bir olayı bir arkadaşım yaşadı o 30 yaşındaydı çok zamanı yoktu beklemek için. Bu iş ciddiye binmeyecekse ayrılalım dedi. Karşı taraf olumlu cevap verdi ayrıldılar. Ayrılmasaydı böyle uzarrrr giderdi..
yaşım 25, erkek arkadaşımın ise 27.. iş ciddi onu biliyorum, kendi kendimize birikim yapmaya çalışıyoruz ya da sürekli planlardan bahseder durur nişanda şöyle olsun ben şöyle damatlık istiyorum gibi... isteğinden eminim yani, çokta iyi biri iş ciddiye binmeyecekse ayrılalım demem onu çok kırar... tek derdi maddiyat ve kadro işte ama dediğiniz gibi artık konuşmalıyım sanırım