bekliyorum canım zaten ki bunu dillendirmeye bile onu kırmak istemediğimden korktuğumu söylemiştim.. evet aşkımı doya doya da yaşıyorum, ama çevreden duyduklarım da canımı çok sıkıyor artık.. kadro alamaması tabi ki suç değil, bekleriz de ama söz yapmak çok mu zor çok mu masraflı ki? bilmiyorum..
bugün konuşmam da pek bir netice vermedi.. durumlar müsait değil anla beni, ben de istiyorum ama olmuyor işte dedi bitti.. ben istemiyor muyum sanıyorsun dedi.. söz dahi yapılamayacak mı yani diye sorduğumda ailesinin kararından bahsetti, kadrosu olmadığından onlara bağlı olduğunu belirtti.. imkan olsa ailesi de istiyor ama ben kırıldım bi kere... cidden söz yapan arkadaşlarım yok mu buralarda, bu söz işi bu kadar mı masraflı?
canım seni istemeye geldiğinde aile büyükleriniz oğlumuz ne iş yapar dediğinde sevgilinin ve ailesinin ne cevap verebileceğini düşündün mü hiç?hangi sıfatla ve işle gelecek ve seni ailenden isteyecek?ben sanki hep erkek tarafını tutuyo gibi oluyorum ama kendimde de yaşadığım için bu durumları nişanlımla onları anlıyorum.nişanlımın annesi bana seni çok seviyoruz ama oğlumun işi olmadan nası gelelim isteyelim seni demişti.çok da haklılar bence.hangi aile gözünün nuru kızlarını verir gözü kapalı kadro bekleyen birine.erkek arkadaşın da doğru zamanı bekliyo bence.bi erkek için iş ne demek yani.iş olmadan evliliğe nasıl adım atılcak bi düşünsene.canım sana şöyle söleyim nişanlım iş buldu 2 gün sonra bizdelerdi isteme için.:))sizin de kadronuz çıksın hayırlısıyla herşey olur.