Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

evet canim kusura bakma gormedim sanirim..doğru eşim azosperm di ama teseden sonra dr normal yolla olmasi buyuk bi olasilik demişti

??????dr.neden böyle bi yorum yaptı acaba bilgin varmı canım.veee hala senin şokundayın bunu soylemek istiyorum azospermi olupta hamile kalmak bir mucize kesinlikle başka bi açıklamasını bulamıyorum.tekrar tekrar tebrik ediyorumŞenizhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5a.s.

canım teseden sonra dışarı sperm cıkaran damarlar acılıyormuşş...ve benim eşimde mikrodan önceki ay normal yolla sperm bulunmuştu ne olduysa adam ben ameliyattayken yani yumurtalıklarım toplanırken stres yapmışş..ve malesef sperm bulunmamıştı..hem doktorda cok şaşırmıştı bi önceki ay var da şimdi bu sperme ne oldu diyee :roflol::roflol:

Maşallah nekadar güzel bi sürpriz yapmış sana bebişin, Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin inşallaha.s.

nasıl mutlu oldum anlatamam.ALLAH BUYUK guzelım ımkansızı ımkanlı kılan odur.insallah bana da nasıp eder bende aynı duyguları yasıyorum. nasıl mutlusun tahmın edebılıyorum.darısı basıma sende bana dua et emı.allah saglıkla buyutmek nasıp etsın canım

ALLAH RAZI OLSUN CANIM HEPİNİZDEN YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLERİ KUCAĞINIZDANDA BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN İNŞALLAH DARISI TÜM İSTEYENLERE Şeniz

ALLAHIM SEN NE KADAR BÜYÜKSÜNN,SEN NE KADAR ERİŞİLMEZSİN,SEN OLMAYANI OLDURAN.YOKTAN VAR EDENSİN,BÜYÜKLÜĞÜNE SIĞINIRIM,ARKADAŞIMI EVLATSIZ BIRAKMADIN SANA BİNLERCE,MİLYONLARCA KEZ NİYAZ EDERİM..CANIM ARKADAŞIM,CANIM KARDEŞİM,KADER ARKADAŞIM,İNAN Kİ YEMİN EDİYORUM Kİ KENDİM HAMİLE KALMIŞ GİBİ SEVİNÇ DOLU İÇİM...BAK SANA DA KISMET OLDU BU YAZIYI YAZMAK...VEREN ALLAH DERLER YA,İNSAN BUNA NASIL İNANMAZ ŞİMDİ....CANI-IYÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM,GÖZÜN AYDIN DİYORUM:teytey:BEBEĞİNLE HARİKA BİR 9 AY GEÇİR,YA DA BEBİŞLERİNLE:1shok::dance:SONRA DA NEŞEYLE ONLARI KUCAĞINA AL...BEN POZİTİF DÜŞÜNCENİN YAPICILIĞINA ÇOK İNANIYORUM...BİZE DE DUANI ESİRGEME...E HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR DERLERhihoyyythihoyyythihoyyyt:smiley-cool:

CANIM YA SEN OYLE GUZEL DUA ETMİŞSİNKİ BANA SOYLEYECEK PEK BİŞİ BIRAKMAMIŞSIN ...AMA ELİMDEN GELDİĞİNCE TABİKİ HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM YÜCE RABBİM GERİ CEVİRMESİN HERKEZİ MUTLU ETSİNN ..COK TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ DİLEKLERİNDEN DOLAYI ŞenizŞeniz

canım allah analı babalı büyütsün..her karanlıktan sonra mutlaka bir güneş doğarmış ya senin bebişinin güneşi hayatından hiç eksik olmasın..yüce rabbim bu duyguyu yasamak isteyen herkese de nasip eder inşallah

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. tebrikederim arkadaşım.inşallah kucağına alıp birde remini gönderirsin bize. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. bu zor sınavımızın sonu evladımızdan yana yüzümüzün güldüğü yıllar olsun inşallah.

gözün aydınn çok imrendimm sanaa arkadaşımm allahh bütün isteyenlere için de bana da verirr hemencecikk inşallahhh

zeynepcim nbr ya nasılsın? görüşemedik uzun zamandır nasıl gidiyor hamişlik?

iyiyim canım saol..girememdim uzun zamandır..hamişlik iyi gidiyor..p.tesi günü kontrole gideceğim..bebiş büyüyor. artık eski pantolonlarımı giyemiyorum,hamiş pantolonu aldım çok güzel duygular bunlar..Allaha şükürler olsun bizede yaşatığı için..senin üçüzler nasıl gidiyor,gördünmü ultrasonda..insan hangisine bakacağını şaşırır yaa.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın..düşünebiliyormusun birden 3 çocuk annesi olacaksın..çok güzelll....benim eşimde ikiz olmasını çok istemişti ama ben çok fazla istemiyordum açıkçası,daha doğrusu korktuğum için istemiyordum,risk olmasından..hayırlısı böyleymiş zaten..hala içimde hep korku var ama,acaba ne yapıyor,kalbi atıyormu,yaşıyormu diye hep vesvese yapıyorum..doktora da söyleyeceğim zaten ayda bir kontrole dayanamam ben,2 haftada bir gidip görmek istiyorum..sein ne zaman kontrolün,ne kadarlık oldunuz..bizim 11.haftamız.öptüm canım kendinize iyi bakınnn..:1hug:

civciv peki doktora ne zaman gideceksin??doktorunla hiç görüştünmü??ama irtibatı koparma sonuna kadar getirirsin inşallah

Canım tebrikler.. :hooray: Mucize bu resmen. :dance: Hepimizi umutlandıran , ümitlendiren bir hikaye seninkisi. Eşini de tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Böyle mucizeler herkesin başına inşallah.. :Saruboceq:

Tebrik ederim canım, güzel, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim.Belki çok bekledin ama demek ki doğru zaman şimdiymiş.Ben de zamanım gelince bebeğimin beni bulacağına inanıyorum.

allah tamamına erdirsin çok sevindim darsı tüm isteyenlerin başına

civciv peki doktora ne zaman gideceksin??doktorunla hiç görüştünmü??ama irtibatı koparma sonuna kadar getirirsin inşallah

canım dun gittim ama daha cok ufak olduğu için ultrasonda gorunmedi yarın tekrar kan testi yapıp ultrasonla bakacak inşallah degerim yukselmiştir hala cok korkuyorumm yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

civciv canım benim çokkk sevindim.Allahım sen ne büyüksün.mucizen hayırlı olsun canım.inşallah kucağına da alırsın.keseyi en erken haftaya görürsün.kalp atışı için de 2-3 hafta beklemelisin.ayyyy süper yaaa.....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…