Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

Allahın kudretini görmek için ne güzel bi haber...ol dedi ve oldu..başka herşey boş..Allah sevincini kat kat artırsın...bu arada değerin banada çok yüksek geldi,benim aşılamanın 18.günü 390dı,senin daha günün geçmemiş..galiba ikizler yolda..tekrar tebrikler...:)

canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde sizin spermlerdemiydi sorun?tekrar hayırlı olsun canım sevgiler...

evet canım eşim azospermi hatta benim transfer yapılınca kalitesiz oldugu için emriyolar dr bana sperm bankasını bile onermişti ama rabbime şükürler olsun gerek kalmadan verdi :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim,o kadar çok mutlu oldumki anlatamam,okuyunca şaşırdım inanamadım..Tebrik ederimmm...Ben sana demiştim ama..Rabbim seninde yüzünü güldürdü,Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..bu arada gecikmen falan olmuşmuydu,demekki ilaçların etkisi devam etmiş bak.eee artık hamişsin,kendine çok dikkat et,çok sevindim,tebrik ederim tekrar..

saol allah razı olsun canım ama gecikme henüz olmadı yanı gecen ay 31 inde oldum normalde bugun olmam lazımdı yani bugunden sonra geçtiğini kabul edebiliriz

önemli olan gecikme değil artık,senin bebişinn...inşallah sağlıkla kucağına alırsın..İnan tüp bebek yaptırdığında o kadar yoğun bir his vardıki içimde senin hamile olduğuna ilişkin,sonuca çok şaşırmış ve çok üzülmüştüm.demekki doğru hismiş çok geç kalmadan doğrulandı..hayırlı uğurlu olsun tekrar canım

sositososito :lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:
allahııııııııımmmmmmmmmm inanamıyorum.... harikasın civcivcim. bugün aldığım en güzel haber. umutsuz konuşmalarını hatırlıyorum da şimdi... ya valla öyle sevindim ki oynamak geliyor içimden hihoyyyt hihoyyyt allahım sağ salim kavuştursun seni bebeğine yada bebeklerine mi demeliyim bilmiyorum?????????????????

kızlar canım kusura bakmayın hepinize cevep veremedim sitede sorun var sanırım sayfaları açamıyorumm umarım duzelir

evet canım aynen anladığın gibi oldu yani tuple hiç alakası yok henuz cok ufak zaten eger tuple alakalı olsaydı simdi 1.5 aylık olmuştu ve en azından kese falan gorunurdu ama malesef henuz kese gorunmedi cuma tekrar gidicem umarım gorunur

evet bencede ikiz benim transfer sonrası 12. günde 136 çıkmıştı ve ikizdi hadi hayırlısı tabi ben sonra kaybettim meleklerimi inşallah rabbim bizede nasip eder

canım inşallah tekrar olur ve normal yoldan olur inşallah yuce allahım nelere kadir goruyosun darısı inşallah senin başınaaa

aminnn tatlimmmmm en buyuk dualarim sizinle olsun allahim sizlerinde yuzunu guldurur inşallah dualarinizi kabul eder kucaginizi boş birakmaz inşallah canimm

canım tebrıkler cenabı allahın bır lutfu sana ınan cok sevındım rabbım ısteyenlere bızlerede nasıp etsın kucaklarımızı bos bırakmasın canım tekrar hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

canım yürekten tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin bende böyle bir sürpriz istiyorum bebişime duyurulur:)))duanı eksik etme bacım bizden sen bu mutluluğa eriştin rabbim bizleride mahrum bırakmasın aminnnnn

hiç merak etmeyin tatlim butun dualarim sizlerle ...
Allah nasip ederde doğuma kadar bebişimi taşirsam yine tam doğum aninda sizlere dua edicemm...çünkü en cok doğumdaki kadinin dualari kabul olurmuşş

canım yürekten tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin bende böyle bir sürpriz istiyorum bebişime duyurulur:)))duanı eksik etme bacım bizden sen bu mutluluğa eriştin Rabbim bizleride mahrum bırakmasın aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…