- Konu Sahibi civciv1981
-
canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde sizin spermlerdemiydi sorun?tekrar hayırlı olsun canım sevgiler...
ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....
VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM
YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:
BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz
canım benim,o kadar çok mutlu oldumki anlatamam,okuyunca şaşırdım inanamadım..Tebrik ederimmm...Ben sana demiştim ama..Rabbim seninde yüzünü güldürdü,Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..bu arada gecikmen falan olmuşmuydu,demekki ilaçların etkisi devam etmiş bak.eee artık hamişsin,kendine çok dikkat et,çok sevindim,tebrik ederim tekrar..
ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....
VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM
YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:
BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz
Hayırlı olsun,çok çok çok sevindim,ne güzel bi haber.Benim gibi uzun zamandır bekleyipte hamile kalanlara çok ama çok sevinyorum,acısını bildiğimden dolayı.Heleki tam ümitler tükendi derken gelmesi şahane...hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah...
Canım şimdi bu hamilelipin tüp bebekle hiç bir ilgisi yok dimi?tüp bebek sonucundan sonra kan testini tekrarlamışmıydın,gerçi sıfır çıkmış tekrar etmemişsindir büyük ihtimalle...Sanırım adetine 5 gün var,yani adetin gecikmeden test yaptın ve sonuç oldukça yüksek,ikiz gibime geldi valla,maşallah,maşallah....Doğru anlamışım dimi tatlım?
Çok süper yaaa,Rabbim bizlerede böyle mucizeler yaşatsın en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah...
birde değerin çok yüksek gününe göre belki ikizdir.herşey gönlünce olsun.öpücükler
canım çoooooook sevindim harika bişey bu allahım analı babalı büyütsün problem neydi canım
işte rabbimin mucizeleri tükenmez
evet bencede ikiz benim transfer sonrası 12. günde 136 çıkmıştı ve ikizdi hadi hayırlısı tabi ben sonra kaybettim meleklerimi inşallah rabbim bizede nasip eder
maşallahhh allah nazardan saklasın inşallah hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin yarabbimmm arkadaşım inşallah bizede bulaştırırsın tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin yarabbim bu güsel mübarek aylardaaaa bu ayların yüzü suyu hürmetine yarabbimmm sen kimselerin kucağını boş koyma yarabbimmm aminnnnn
canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde sizin spermlerdemiydi sorun?tekrar hayırlı olsun canım sevgiler...
canım yürekten tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin bende böyle bir sürpriz istiyorum bebişime duyurulur:)))duanı eksik etme bacım bizden sen bu mutluluğa eriştin rabbim bizleride mahrum bırakmasın aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?