canım inanki çok üzüldüm sizler için.. bilirim hiç kolay değildir ölüme karşı direnmek ama sen yıkıldığını hissetsende zaman yavaş yavaş seni içine alacak, sen farkında bile olmayacaksın... ınsan hayatta herşeye alışıyor malesef ama zamanla oluyor bunlar...
Ekonomik durumunuzada çok üzüldüm ilk msjlarını okudum aradaki sayfaları okumadım o yüzden neler oldu bilemiyorum ama tüm kalbimle diliyorum Allah yardımcınız olsun, bütün yaralarınızı tez zamanda üstün gücüyle sarsın..
Akraba akrep derler bu sözde boşuna değil.. unutma sakın.. zaten böyle şeylerde ilk onlar kaçar yanınızdan.. Ama gün olur devran döner, sizde başınızı kurtardınızmı ot gibi yanınızda bitiverirler.
Eğer götürmediyseniz anneciğinizi hemen bir psikoloğa götürün, ssknın dr.larına bile götürseniz inanın çok faydası olur.
Kiranızda çok yüksek geldi bana, ne biliyim yaşadığınız yerde fiyatlar nasıl bilemiycem yinede ama bulabilirseniz daha uygun fiyatlı bir eve taşının derim ben, hem akrep olan akrabalarınızdanda uzaklaşmış olursunuz, tabii bunu biraz daha toparlanınca yapmanız daha iyi olur.
Yetimin başını okşamak bile sadaka yerine geçermiş unutmayın, çevrenizde bunu yapmayıp üstüne üztlük zulm edenler muhakkak yaptıklarının karşılığını bulurlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...