Merhaba Kızlar,
İnanın kime anlatsam, kimle dertleşsem bilemiyorum... Öyle çok daraldım ve bunaldım ki...
20 gün önce ne yazık ki babamı kaybettik... O zamandan beri sudan çıkmış balık gibi yaşıyorum... Babamın hayatta olduğu dönemlerde de sıkıntısını çektiğimiz para konusu bizi iyice bunalttı. 64 milyar kredi kartı borcuyla başbaşa kaldık. Kirada oturuyoruz, babamın maaşı icralıydı ve öldüğü için düşecek 400 YTl kadar alacağız, kardeşim ve ben çalışıyoruz çok şükür ve artık çalışmak zorundayız...
Ama babamı kaybettikten sonra insanların gerçek yüzünü anlamaya başladım... Biz amcamın kaynının evinde kiracıyız ve kirayı, evle ilgili her şeyi üstlenen yengemdir... Daha babamı kaybedeli 7 gün olmuşken mezarlıkta bizden kirayı istedi üstelik bir gün öncesinde 3 ay sizden kira almayacağız demişti... 600 YTL kira veriyoruz ve yetmeyecek bunun için evden de çıkmamız gerekiyor...
5 gündür işe gidip geliyorum, daha önce beni çok sevdiğini söyleyen, 1 senedir hiç bir zaman, ne hatam olursa olsun bana kızmayan patronum, cenazeden sonra işe başladığımdan bu yana bana inanılmaz kötü davranıyor ve hiç bir şekilde destek vermedi... Ağlayarak çalışıyorum sürekli...
Annem zaten kendini iyice salmış durumda, her gün evde sinir krizleri geçiriyor, işe geliyorum ama nasıl geliyorum bir ben bir Allah biliyor, sigara içmesi kesinlikle ona da bana da yasak ama sigara içiyor, en son dün gece sinirlendim paketini sakladım, az önce aramış ağlayarak paketim nerde söyle bana karışmayın diyor...
Offffff kızlar offffff, kalbim sıkışıyor, patlayacağım kendimi zor tutuyorum, ne işe gelmek istiyorum ne eve gitmek, işten kurtulmak istiyorum ama çıkamam ki çalışmak zorundayım, annemle nasıl baş edeceğim???
Ne yapmalıyım, nasıl geçecek bu kara günler?