- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Ya güldürmeeeeee hahahahahahahahahaAğır saçmaliyorsun. Ne yani bir ilisko icin mi ? Anan baban yok mu yavrum senin ? Bi doktora git bu ne ya ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya güldürmeeeeee hahahahahahahahahaAğır saçmaliyorsun. Ne yani bir ilisko icin mi ? Anan baban yok mu yavrum senin ? Bi doktora git bu ne ya ?
O ara çok boş kalmıştım ben :)Ay ben mi tuhafimki bende o kadar bile sürmemisti bir daha da yasatmasin Allah ask acısı. Evliyim..
2 yil cok yaaav ben sanirim yuzeysel biriyim![]()
Anladım. Yapılan bir haksızlık, yanlışlık yok. Benim hak ettiğim bir davranış şekli var, benden dolayı. Sahiden bu kadarını hak ediyor muyumSu takintili, melankolik haliniz yuzunden duyuyorsunuz bu cirkin sozleri. Cunku karsinizdaki size kotu davranmadan dusmuyorsunuz yakasindan. İnsanlara baska care birakmiyorsunuz
Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.
Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..
Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.
Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?
Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..
O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Düşünme şeklin yanlış. Ortada illa bir suçlu mu olması gerekiyor? Sadece bana karşı sevgisi bitti ve gitti diye düşünsen nasıl olur? Bunu kabullenmek kolay değil biliyorum.Anladım. Yapılan bir haksızlık, yanlışlık yok. Benim hak ettiğim bir davranış şekli var, benden dolayı. Sahiden bu kadarını hak ediyor muyum
Aşk acısı çekmeyen nadir insan vardır sanırım. Sonraki yazdıklarını okumadim. Belki yazdıklarımı sana söyleyen oldu bilmiyorum.
Ama önce acini dibine kadar yasa. Arabesk in dibine vur. Nefes almadan ağlamak ağlamak gelir içinden ağla.
Sonra kufret hakaret et ona.
Ve en son da kendini affet.
Başkaları olmadan yaşarsın. Hemde şahane. Ama kendin olmadan hayatın tadını nasıl cikaracaksin peki.. Ailen var mı falan diye sormayacagim. Önce kendini SEV.
Haklısınız. Ölümle karşı karşıya kalınca yaşamayı seçerdim. Üç günün kaldı deseler, elbette yaşamı seçerdim. Kıymet bilmiyor gibi göründüm yazılanlardan. Çok acı çektiğimi anlatmak için kurduğum bir cümle aslında. Acım bitsin derken ölmek her şeyin sonu gibi gelir ya.. Yaşamak istiyorum da şu acıyla değil aslında. Dediklerinizi de yaptım ben. Tıkanıyorum bi nokta.bir iki aydır iletilim kurmadım yazmadım gezdim ders çalıştım. Ama tıkanıyorum. Bi noktada tıkanıp böylr yuvarlanıyorum işteHayatta insanın başına neler geliyor neler.
Onsuz yaşayamam dediklerimiz gidince sanki hiç olmamışlar gibi oluyoruz.
Sadece biraz zaman lazım. Bu zamanıda böyle geçirmemek lazım. Çıkın yürüyüş yapın. Sinemaya gidin . Odaklanıp kalmayın bu kişi için
Hayatta en önemli kişi sizsiniz.Bunu sakın unutmayın.
Bakın siz öleyim diye ağlıyorsunuz , hastanede ki çocuklar yaşamak için...
Yapmayın etmeyin. Allahın zoruna gider.
Bir başak yorumu olsa gerekSu takintili, melankolik haliniz yuzunden duyuyorsunuz bu cirkin sozleri. Cunku karsinizdaki size kotu davranmadan dusmuyorsunuz yakasindan. İnsanlara baska care birakmiyorsunuz
Kendinizi alçaltıp bu işe yaramaz adamı amma da büyütmüşsünüz. Okurken daraldım. Beni sevmeyen adamı asla ne ararım, ne de mesaj yazarım. Sizin kendinize hiç saygınız yok. Ayrıca ölmeyi istemek nedir ya... Biri sizi sevmiyor diye ölünür mü? Hayatı bu kadar mı basite alıyorsunuz. Size tavsiyem acil psikolojik yardım alın. Durumunuz hiç normal değilCanım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.
Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..
Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.
Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?
Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..
O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Kendisi çok mutlu olduğunu ve zerre beni umursamadığını söylüyor ondan biliyorum. Ben melek değilim hatalarım var. İlişki boyunca aç aç aç telefınu yapmadım. Sürekli kıskanmadım kıskancağım bir çevresi yoktu zaten. Bana hakaret ederdi ve ben buna dayananayıp kavgalar ederdim. Ayrılmayı brceremediğim için. Bana yaptıklarına rağmen onsjz bir hayat düşünmrfiğim için. Ayrıldıktan sonra da evet defalarca aradım. Zaayıflığımdan.. İnanın bana yaptıkları affrdilir şeyler değil.Nereden biliyorsun mutlu olduğunu onun?
Sen onun icinde kopan fırtınaları biliyor musun?
Ölmeyi istemek abartı değil mi?
Birde sana neden bu kadar hakaret etti
Cok kıskancsin,onu hep darladin,arka arkaya mesaj attin,acmadiginda tekrardan aradin,ayrılınca pesinden koştun
Dogru mu?
Sen baya ağır şeyler yaşamışsın. Bu yaşadıkların da büyük ihtimal değersizlik hissinden. Senin kendinle ilgili problemleri halletmen lazım önce. Psikolojik destek almayı düşündün mü?Kendisi çok mutlu olduğunu ve zerre beni umursamadığını söylüyor ondan biliyorum. Ben melek değilim hatalarım var. İlişki boyunca aç aç aç telefınu yapmadım. Sürekli kıskanmadım kıskancağım bir çevresi yoktu zaten. Bana hakaret ederdi ve ben buna dayananayıp kavgalar ederdim. Ayrılmayı brceremediğim için. Bana yaptıklarına rağmen onsjz bir hayat düşünmrfiğim için. Ayrıldıktan sonra da evet defalarca aradım. Zaayıflığımdan.. İnanın bana yaptıkları affrdilir şeyler değil.
Evet gittim. İlaç kullanıyorum 5 aydır. Özel psikoloğa gidecek param yok. Devlettekine de psikiyatrim yönlendirmedi. İstememe rapmen. İlaçla düzeltmeye çalışıyor beni. Evet değersizlik hissini kaldıramıyorum. Kendime de değer vermiyorum. En sevdiğim de değer vermediği için böyle acizleştim işteSen baya ağır şeyler yaşamışsın. Bu yaşadıkların da büyük ihtimal değersizlik hissinden. Senin kendinle ilgili problemleri halletmen lazım önce. Psikolojik destek almayı düşündün mü?