Allahım al canımı kurtulayım..

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?

Başlığı okuyunca sesli töbe töbee demişim. Bir adam için mi ölmek istiyorsun gerçekten. Dünyaya gelme amacın yaşama amacın ney aklını nerede unuttuysan cabucak toparlan
Evet bunun da farkındayım. Bir adam için.. İşte bir adam benim hayatımı alt üst eden. Acizliğimden de nefret ettim bu yüzden. Ama canımın acısına dayanamıyorum. Bu yüzden ölmek istiyorum. Bu yüzden

Tamam acınızı yaşayın da ölmek istemek abartı değil mi? Aşk acısı en fazla 2 yıl sürüyor tecrübe ile sabit. Sonra geriye dönüp bunun için mi 2 yılımı üzülerek geçirdim diye pişman oluyorsunuz.
Ama bu acı beni mahvediyor. Mantıklı değil, doğrı değil. Ama bu acı beni gerçektem mahvediyor. Keşke desem ben de desem bunu. Ama beni bu kadar yaralayan biri nasıl unutulur ki.

Şimdi çok saçma gelecek ama "geçecek"...
Aç bi Sezen Aksu, önce ağla bol bol, bağıra bağıra da söyle şarkıyı "geçer, geçer neler neler geçmedi ki" diye.
Ama sonra toparlan.

Ölüm var bu hayatta.
İnsanlar evlatlarını, kardeşlerini, anne-babalarını, eşlerini veriyorlar toprağa.

Geçecek...
Yaşandı ve bitti, kabul et ve önüne bak.

Şimdi çok saçma gelecek ama "geçecek"...
Aç bi Sezen Aksu, önce ağla bol bol, bağıra bağıra da söyle şarkıyı "geçer, geçer neler neler geçmedi ki" diye.
Ama sonra toparlan.

Ölüm var bu hayatta.
İnsanlar evlatlarını, kardeşlerini, anne-babalarını, eşlerini veriyorlar toprağa.

Geçecek...
Yaşandı ve bitti, kabul et ve önüne bak.
Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..

Ama bu acı beni mahvediyor. Mantıklı değil, doğrı değil. Ama bu acı beni gerçektem mahvediyor. Keşke desem ben de desem bunu. Ama beni bu kadar yaralayan biri nasıl unutulur ki.
Şuan neyle meşgulsun? Okuyor musun çalışıyor musun?

Aşk değil bu bağımlılık acı hissetmeniz normal fakat karşınızdakine yalvarmak sağlıklı drgil kendinizden daha çok uzaklastırırsınız ki öyle de olmuş kim ister aciz ve bağımlı birisini
Onun beni istememesi normaldir doğru. Ben anormalim. Hep ben anormalim :(

Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..
Tamam haksızlık da bunun için ne yapabilirsin? Artık sana geri dönmesini bekleme. Pişman olmayacak. Ben de çok haksızlığa uğrayarak terk edildim ama kimseye bir şey olmadı. Şimdi ben de çoluk çocuk sahibi oldum o da. Şimdi iyi ki terk edilmişim diye seviniyorum. Çok canım yanardı devam etseydik.

Hayatında başka acı yaşamayanlar aşk acısını bir şey sanıyorlar genelde.
Ruh sağlığınız bozulmuş, hayata karşı duruşunuz yanlış.
Kendiniz gelin, bir adam için hayatından vazgeçmeye değer mi? İnsanlar sever, çok sever ama bazen bu sevgi zamanla azalıp biter. Sizinkinde de öyle olmuş. Şu an hissettiğiniz şey aşk değil, alışkanlık ve takıntı. Terapi almanızı tavsiye ediyorum. Bozulan algılınızın düzelmesi gerek.

Mezunum kpss ders çalışıyorum. Onu fa beceremiyorum. İş arıyırum bir yandan da
Kendine öyle bir ders programı yap ki kimseyi düşünecek vaktin kalmasın. Şimdiyi boşver kendini 10 yıl sonra nerede görmek istersin ona odaklan. Geleceğin için çalış.

Ölmek mi???
Sana isteyince gel isteyince git diyen bir adam icin yasama hakkını elinden alip ailene bu aciyi yasatacaksin oyle mi??
Tamam zor..acinizi yaşayın kararinca...emin olun siz ölünce kahrolmayacak...
Önünüze bakin..daha iyileriyle sevecegin mutlu olacağın biriyle karsilasacaksin illaki..
Ve inanin geçiyor yani geciyor

Tamam haksızlık da bunun için ne yapabilirsin? Artık sana geri dönmesini bekleme. Pişman olmayacak. Ben de çok haksızlığa uğrayarak terk edildim ama kimseye bir şey olmadı. Şimdi ben de çoluk çocuk sahibi oldum o da. Şimdi iyi ki terk edilmişim diye seviniyorum. Çok canım yanardı devam etseydik.
Rezil olduğumla kaldım. Acı çektiğimlr kaldım. Aslında inşallah bir gün onun pişmanlığını önemsemeyecek bir yaşamı daha çok istiyorum.hani dediğin gibi.. İyiki olmamış fiyebilmeyi.. Ama sanki hiç diyemicekmişim gibi

Back
X