İnanamıyorum şaka gibi bir saat önce öğrendik, aptal gibiyim. Bu ne büyük bir mutluluk yarabbim, dualarımızı duydun elimizi boş çevirmedin binerce kere şükürler olsun yarabbim. Sağlıkla sıhhatle tamamına erdir yarabbim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağı boş kalmasın. Darısı hepinizin başınakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
oy canım benim nekadar mutlu güzel bir haber bu arkadaşımız için allahım sana hayırlı dogumlar nasip etsdin şimdiden yavrunukucagına almayı nasip etsin hayırlı ugurlu olsun yuvanıza meleginiz canım::İnanamıyorum şaka gibi bir saat önce öğrendik, aptal gibiyim. Bu ne büyük bir mutluluk yarabbim, dualarımızı duydun elimizi boş çevirmedin binerce kere şükürler olsun yarabbim. Sağlıkla sıhhatle tamamına erdir yarabbim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağı boş kalmasın. Darısı hepinizin başınakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin güzel haberlerini sırayla paylaşırız inşallah buradan.
12.gün testim ve 94 çıktı. 4.gün transferiydi ve üç tane iki tanesi 10hücreli, bir tanesi de 8 hücreliydi. Başından beri içimden bir ses olucak diyordu ama sekizinci gün test yaptırmıştık biz ve 9 çıkmıştı olmayacak demiştim çok üzülmüştüm ve on asır gibi geçen 4 günden sonra bugün müjdeli haberimizi meleğimizin haberini aldık bugün. Darısı tüm isteyenlerin bu uğurda uğraşanların başına inşallah. Allah tamamına sağlıkla sıhatle ulaşmayı kucaklarımıza aldığımız günü görmeyi nasip etsin inşallah.
oncelıkle hayırlı olsun tum hamıle olan arkadaslara allah kucaklarına almayı nasıp etsın ınsaallah
ben uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ama cesaret edıp yazamadım
herkese sormak ıstedıgım bısey var benımde 9.gunum dayanamayıp ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı yıkıldım
az once kan verdım sonucu beklıyorum9 .gun ıdrar testı yapan var mı hamıle kalan arkadaslarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?