- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi cokstandart12
Tam olarak sorun ne?neden dokuluyormus tahliller yapildi mi? Yani böyle Allaha inancimi kaybettim diyerek gunaha girme isyan etme.anlayabiliyorum senin yasinda biri icin saçların ne kadar onem teşkil ettigini.herkes icin eder gerçi ama..insallah düzelir cok ta kendini hirpalama böyle.eczanelerde karisim hazirliyorlar e vitamini ampuller yaglar falan bi dene bakalim demir hapları kullan doktora danisarak tabi.kürler var internette arastir bi dene bakalimYazdigimi okumadin herhalde toplam 13 tanr doktora gittim cogu ozel ama hicbiri bir ise yaramadi diyorum olmuyor Allah oyle bi dert vermis caresi yok bunun bi turlu duzelmiyor cok yoruldum artik herkesin kendine gore buyuk derdi var benimde bu iste keske duzelse
Loccitane in dokulme karsiti sampuanini dene. Esim cok memnun. Bebek saclari bile cikmaya basladi dokulen yerlerden.Merhaba arkadas son 6 senedibsac dokulmesinden cok muzdaribim akliniza gelcek herseyi denedim zatrn oturdum bolgede doktor kalmadi artik okula gitmez gidersemde yemek yemez para biriktirirdim saclarim icin giycek hicbisi almazdim tum parami saclarima yatirdim gel gorki en basindaym hala hicbir ise yaramadi yatip kalkip Allaha dua ederdim allahim sacim dokulmesin baska bisey istemiyorum senden diye ama gel gor ki hala ayni herseyin hayirlisi denilir ya daha 20 yasinda kizim neyin kel kalmaso hayırlı olacak anlamiyorum herseyi daha kotu yapti dua ettikce sacim dokuldu birsuru kepek sacim acıyor cansiz kuru igrenc toplasam yakismiyor salsam yakismiyor orsem yakiamiyor disari cikamiyorum artik 1 senedir toplasan 5 gun disari cikmisimdir cok kotu hissediyorum insallah ölürüm de kurtulurum keske baska derdim olsa ne sac dokulmesi haric hersey olabilir ama sac dokulmesi olmasn iste allah nede yardim etmiyor bilmiyorum ama bu yaptigi cok bencillik inancimi kaybettiriyor bana hergun aglamaktan biktim elimi bi atiyorum birsuru sac git gide kellesmenin nesi hayirli olabilir bi kiz icin ?