Allaha olan inancimi kaybediyorum

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
28
Merhaba arkadas son 6 senedibsac dokulmesinden cok muzdaribim akliniza gelcek herseyi denedim zatrn oturdum bolgede doktor kalmadi artik okula gitmez gidersemde yemek yemez para biriktirirdim saclarim icin giycek hicbisi almazdim tum parami saclarima yatirdim gel gorki en basindaym hala hicbir ise yaramadi yatip kalkip Allaha dua ederdim allahim sacim dokulmesin baska bisey istemiyorum senden diye ama gel gor ki hala ayni herseyin hayirlisi denilir ya daha 20 yasinda kizim neyin kel kalmaso hayırlı olacak anlamiyorum herseyi daha kotu yapti dua ettikce sacim dokuldu birsuru kepek sacim acıyor cansiz kuru igrenc toplasam yakismiyor salsam yakismiyor orsem yakiamiyor disari cikamiyorum artik 1 senedir toplasan 5 gun disari cikmisimdir cok kotu hissediyorum insallah ölürüm de kurtulurum keske baska derdim olsa ne sac dokulmesi haric hersey olabilir ama sac dokulmesi olmasn iste allah nede yardim etmiyor bilmiyorum ama bu yaptigi cok bencillik inancimi kaybettiriyor bana hergun aglamaktan biktim elimi bi atiyorum birsuru sac git gide kellesmenin nesi hayirli olabilir bi kiz icin ?

Başka derdim olsa keşke diyorsun, ellerin olmasa mesela, gözlerin görmese, yüzünde yaralar çıksa, daha bisürü şey hoş mu olur?
Duayla saçın çıkmasını beklemek olur mu? Bir eksikliğin var mutlaka o yüzden dökülüyor, belki de bunu takıntı haline getirdiğin için stres altında olduğundan dökülüyodur.

İmtihan oluyorsun, kaybetme bu imtihanı. Hem bu hayatta beterin beteri var. Daha kötü bir hastalığın olsa daha mı iyiydi sence?

Kardeşim sizi anlıyorum bir bayan için çok zor bir durum ama dualarımıza da dikkat etmemiz lazım. Başka bir derdim olsun ne olursa olsun tarzında bir ifadeniz var ki çok yanlış, Allah bu derdinizi unutturacak dert vermesin, şifa versin inşallah. Peygamber efendimizin hayatını, sahabe efendilerimizin hayatlarını okuyabilirsiniz gerçekten çok sıkıntı çekmişler ve ne bir ümitsizlik ne bir isyan... bizler tabii ki onlar gibi olamayız ama şu an içerisinde bulunduğunuz sıkıntıya biraz daha yukarıdan bakmanızı sağlayabilir. Probleminiz şu an için saç dökülmesinden ziyade bir inanç sarsılması gibi görünüyor ki başlık da bunu teyit etmekte. Allah yardımcınız olsun.

Bende diyorum keske sacim dokulmese baska hastaligim olsa o kadar seyi yaptim neden duzelmiyor cok para harcadim yemedim icmedim herkesin benle dalga gecmesinden biktim allah bi turlu yardim etmiyor ne zaman edicek anlamıyorum ben kel oluncami edicek

Saçların döküldüğü icin mi Allaha olan inancını kaybettin???? Allah daha büyük acılar vermesin.gidip adam akıllı bi doktora gozuksene oturdugun yerden duayla sac dökülmesi durur mu tövbe tovbe yaa.millet şaşırmış iyice

Yazdigimi okumadin herhalde toplam 13 tanr doktora gittim cogu ozel ama hicbiri bir ise yaramadi diyorum olmuyor Allah oyle bi dert vermis caresi yok bunun bi turlu duzelmiyor cok yoruldum artik herkesin kendine gore buyuk derdi var benimde bu iste keske duzelse

Çok acayip saçmalıyorsun..yani sanki bacağın kolun yok...sen kendini beğenmiyorsun ki başta fırça gibi saçın olsa ne olur? ALLAH a bencil fln diyorsun saçlarınla beraber aklını da mı kaybediyorsun..postiş var kaynak var peruk var saç ekimi var..bir tutam saç için yaradanına asi geliyorsun..çok ayıp

Bu azalan saca postis kaynak taksam nolurki derim gorunuyor daha 20 yasindayim sac ekimi icin sacim uygun degil tum firsatlar elimden aliniyor Allahi seviyorum ama bazen beni cok uzuyor caresiz birakiyor bi anlik sinirle soyluyorum sonra pisman oluyorum gene soyluyorum gene pisman oluyorum ama gercekten cok çöktüm artik herkesr alay konusu olmaktanda biktim yuzum desen sivilce deposu offf

Tam olarak sorun ne?neden dokuluyormus tahliller yapildi mi? Yani böyle Allaha inancimi kaybettim diyerek gunaha girme isyan etme.anlayabiliyorum senin yasinda biri icin saçların ne kadar onem teşkil ettigini.herkes icin eder gerçi ama..insallah düzelir cok ta kendini hirpalama böyle.eczanelerde karisim hazirliyorlar e vitamini ampuller yaglar falan bi dene bakalim demir hapları kullan doktora danisarak tabi.kürler var internette arastir bi dene bakalim

Inancini kaybetmene gerek yok. Once hastaneye gidip kan tahlili yaptir hemoglobin ve demire bakilsin. Sorun yoksa sac ekim merkezine gidip prp tedavisi yaptirabilirsin. Allah dermansiz dert vermesin..

Allah u seviyorum ama bazen beni uzuyor sanki bu sozleri 20 yasindaki bir kiz degil 8 9 yasindaki bir cocuk soyluyor gibi geldi.
Sen imtihandasin ve kaybediyorsun gibime geldi.
Peki sen Allah icin ne yapiyorsunda Allah senin duani kabul etmiyor acaba.Allah icin neleri feda ettin nelerden vazgectin.
Daha cok yazardimda neyse susayimmmmmm

Dökülme sorununa çözüm bulana kadar şöyle bandanalar takarak dışarı çıkabilirsin ne demek 1 senede 5 kere dışarı çıkmak. Hep özele gittim demişsin bi de devlet hastanesine gidip tahlil vs yaptırsan. Vücudunda eksik olan bi şeyler vardır illa ki. Ayrıca saça sürekli değişik ürünler denemek de çok yıpratıyor. Dökülüyor diye her duyduğunuzu deneme. Kimyasaldan uzak dur. 5-6 ay aynı ürünleri kullan bakalım. Doğal sabunla yıkamayı denedin mi?

Loccitane in dokulme karsiti sampuanini dene. Esim cok memnun. Bebek saclari bile cikmaya basladi dokulen yerlerden.

Canım yanlış anlama beni ama sen Allahtan belanı arıyosun ve gerçekten ilk okul çocuğunun sergilemeyeceği hareketlerde bulunuyosun isyan ederek biyere varamazsın pişmanlık duyacağın sözler söyleme,hastalığım olsada saçım dökülmese diyosun böyle bi cümle inan çok saçma peki lösemi olsan saçların gerçekten tamamen dökülse mutlu olurmusun? Resmen kötü şeyler diliyosun! İsyankar olma çok günaha giriyosun,, bende çok dua ediyorum 4 yıldır bebeğim olmuyo anne olamıyorum napim oturup ben dua ettim Allah kabul etmedi diye isyan mı edim (haşa) lütfen aklını başına al ne dertler var dünyada varsın saçın dökülsün ama sevdiklerin yanında olsun sağlığın olsun

Allah neden kapanmami istemek icin saclarimi doksun ki bunuyapacak kadar kotu biri degil. Tum tahlillerimi yaptim hersey biyotin cinko demir tum tahliller hepsi normal hic bisey cikmadi sebebini bi turlu bulamiyorlar hayret ediyorum o kadar doktora gittim hic biri anlamadi anlamadim bi turlu sebepsiz bir sekilde dokuluyor stres yapsam da yapmasamda dokuluyor bunun bir caresi yok cok bitkisel sampuan terapiler prpler vitaminler haplar kurler igneler yaglar kullandim hicbi ise yaramadi sadece Allahin beni caresiz birakmasina kiziyorum

Sahip olduğum iman saçından çok çok çok çok çok daha önemli.. seni ahirette saçın kurtarmayacak..
Tedavisi yoksa saç ektirirsin peruk takarsın, senin sınavın da bu demek ki sabırlı olursan kazanırsın, isyan edersen kaybedersin.. isyan etmek sana saç da getirmez zaten.. üzüntünü anlıyorum kadın olarak güzel görünmeyi çok önemsiyoruz ama bazıları evladıyla sınanıyor bazısı eşiyle bazısı kanserle bazısı savaşla depremle vs.. lütfen sabırlı ol ve şeytanın sana isyan ettirmesine izin verme..

20 yaşında olduğuna inanmıyorum daha küçüksün çünkü yazma ve konuşma tarzın+düşüncelerin çok çocukça. Şu kurduğun cümleleri anaokul çocukları kullanır bak o derece.

Çok takıntılısın.

Muhtemelen saçına taktığın için de sürekli farklı ürünler kullanıyorsun.
İlk olarak saçını kesinlikle sıcak suyla yıkama olabildiğince ılık olsun çünkü sıcak su kepek ve yıpranma yapar. Saçlarını makinayla kurutma suyunu al ve bırak kendi kurusun. Düzleştirici ve maşa kullanma. Köpük, sprey, jöle bunları saçına değdirme.

Bi de kendimden örnek vereyim çinko hapını düzenli kullandığım da saçımda gözle görülür şekilde daha az dökülme oluyor ama bıraktığım an tekrar başlıyor. Eskiden kaba tabirle bir kamyon saçım vardı üstüne bir de kıvırcıktı taramak şekil vermek zulüm gibiydi şimdi bir tutam kaldı çokta takmıyorum bandanalar filan kullanıyorum yani bu sebepten inancını kaybetmen ne derece mantıklı anlamış değilim
. sen aksini söylesen de Allah başka dert vermesin daha hayatı görmemişsin insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar ne acılar çekiyorlar. Lütfen biraz olgunlaş mantıklı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…