Biraz karışık olmuş tam anlamadım konuyu. Ama şunu diyen eşe uyuz olurum orası kesin. Ve böyle bir eş varken sorunlar ne kadar çözülür bilemedim yani.Oda sen ters ters anneme bakamazsın öyle haklı ya da haksız o büyük dedi ben cevap vermedim. H
Ne varmış bunda utanılacak? Allah Allah. Sanki vajina ameliyatı oldunuz. Hem olsanız nolur kime ne? Allah korusun yarın bir gün sağlık açısından kadın hastalıklarından ameliyat olsanız kimseye demeyecekler.
Eski dönem insanları işte. Kafaya takmamaya çalışıNe varmış bunda utanılacak? Allah Allah. Sanki vajina ameliyatı oldunuz. Hem olsanız nolur kime ne? Allah korusun yarın bir gün sağlık açısından kadın hastalıklarından ameliyat olsanız kimseye demeyecekler.
Eski dönem insanları işte. Kafaya takmamaya çalışın
bende anlamıyorum ki işte. Ha bu arada bazı soranlara da kayınpederime falan da kadın hastalıklarından ameliyat oldu diyor. Annesizlik çok zor. Şuan ağrılarım bir yandan sıkıntıalrım bir yandan çok çaresizimNe varmış bunda utanılacak? Allah Allah. Sanki vajina ameliyatı oldunuz. Hem olsanız nolur kime ne? Allah korusun yarın bir gün sağlık açısından kadın hastalıklarından ameliyat olsanız kimseye demeyecekler.
Eski dönem insanları işte. Kafaya takmamaya çalışın
İnanın şarttı artık psikolojik boyutta etkiliyordu beni. Kayınvalidemle anlaşıyor muyuz? Anlaşamıyor muyuz ? Onu da bilmiyorum. Kaybım askere gitti 15 gün gelen gidenle bir tek ben uğraştım. Diğer kaybım ağır ameliyatlar geçirdi yine aynı şekilde 2-3 ay kayınvalidemde kalıp ben gelenle gidenle ilgilendim ki kayınvalidemin evi çift daire. Vicdanım çok yakın benim. Ih dese koşarım canım çıkıncaya kadar da her işini yaparım ama kayınvalidem biraz garip bi insan ...Yani şart mıydı bu süreçte meme büyütme ameliyatı olmanız?
Çocuklarınız küçük, anlaşamadığınız bir kayinvalideniz var, sizinle, çocuklarla o ilgilenecek, ben bu şartlarda ameliyat falan olmazdım.
Şuan yapacağınız birşey de yok, toparlanana kadar kayınvalidenizi idare edeceksiniz.
Onu ben de düşündüm 3 küçük çocukla büyük cesaret vallaYani şart mıydı bu süreçte meme büyütme ameliyatı olmanız?
Çocuklarınız küçük, anlaşamadığınız bir kayinvalideniz var, sizinle, çocuklarla o ilgilenecek, ben bu şartlarda ameliyat falan olmazdım.
Şuan yapacağınız birşey de yok, toparlanana kadar kayınvalidenizi idare edip, görmezden geleceksiniz tavırlarını.
Önüme gelen değil. Annem yok benim halalarım doğumumda da yanımda olan insanlar onların bana çok yakınken böylesi bir durumu saklamak beni iç dünyamda samimiyetsiz kılıyor maalesef. Sizin düşüncelerinize de saygım sonsuz tabiSizin bedeniniz sizin kararınız fakat neden önünüze gelene meme estetiği olacağınızı söylüyorsunuz anlamadım? Eşiniz de üçüncü kişilerin bilmesini pek istemiyorken? Bana abes geliyor insanlara bu tarz konuları ilan etmek. Hiçbir operasyonumdan kimsenin haberi bile olmadı, hayat arkadaşım hariç. Kayınvalide fazlasıyla alıngan ve saçma davranmış. Polemiğe girmeden sağlığınıza kavuşmayı bekleyin, geçmiş olsun. Yaşlılar böyle saçma ve anlamsız davranabiliyor, ben olsam uzatmazdım.
Yoooo benzer durumdan kastım bişeylerin gizli tutulması değildi yanlış anlaşıldı. böylesine ufak ve saçma bir konuyduDaha önce de benzer şeylerden sorun yaşadığınız halde niye ısrarla herkese söylediniz ki? Yanlış anlamayın ben gizlenmesi gerektiğini düşünmüyorum ama içinde bulunduğunuz ortam bunu gerektiriyorsa kendi huzurunuz için dikkat etmeliydiniz bence.
İşte bende bu nokta da şunu sorguluyorum olur ya bir anda yanlış bieşy oldu ve hayatım riske girdi kendi ailemden bir kişinin bile bişey bilmemesi beni kötü hissettiriyor.eşiniz ve kayınvalideniz dışında kimsenin bilmesine gerek yoktu bence
Her neyse sonuçta eşinizin ve kayınvalidenizin duruma bakışını biliyorsunuz, sorun yaşayacağınızı bile bile bu şekilde davranmak çok normal gelmiyor bana.Yoooo benzer durumdan kastım bişeylerin gizli tutulması değildi yanlış anlaşıldı. böylesine ufak ve saçma bir konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?