Allah rızası için yardımcı olun

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar bu konuyu bir derdim var kısmına da acmıştım ama burda daha bilgili insanlar olduğunu düşündüğüm için buraya da sormak istiyorum ben 8 sene önce bi ameliyat gecirdim bana anestezi yapıldıktan sonra sonra sonda takılmış uyandığımda sonda yı cıkarırken cok acıdı ve bi iki gün kan geldi sorum şu acaba takılırken yanlış yere sokma ihtimalleri var mı kızlık zarıma.bisey olmus mudur kac gündür üzüntüden yemek yiyemyrm ciddi bi iliskim var ve böyle bisey olduysa nasıl acıklarm bilmyrm lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun :(

Kızlar bu konuyu bir derdim var kısmına da acmıştım ama burda daha bilgili insanlar olduğunu düşündüğüm için buraya da sormak istiyorum ben 8 sene önce bi ameliyat gecirdim bana anestezi yapıldıktan sonra sonra sonda takılmış uyandığımda sonda yı cıkarırken cok acıdı ve bi iki gün kan geldi sorum şu acaba takılırken yanlış yere sokma ihtimalleri var mı kızlık zarıma.bisey olmus mudur kac gündür üzüntüden yemek yiyemyrm ciddi bi iliskim var ve böyle bisey olduysa nasıl acıklarm bilmyrm lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun :KK43:
Jinekolojiye basvur,biz bilemeyiz.

Kızlar bu konuyu bir derdim var kısmına da acmıştım ama burda daha bilgili insanlar olduğunu düşündüğüm için buraya da sormak istiyorum ben 8 sene önce bi ameliyat gecirdim bana anestezi yapıldıktan sonra sonra sonda takılmış uyandığımda sonda yı cıkarırken cok acıdı ve bi iki gün kan geldi sorum şu acaba takılırken yanlış yere sokma ihtimalleri var mı kızlık zarıma.bisey olmus mudur kac gündür üzüntüden yemek yiyemyrm ciddi bi iliskim var ve böyle bisey olduysa nasıl acıklarm bilmyrm lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun :KK43:

:)) kızlık zarı ile idrar yolu farklı yerlerde korkmana gerek yok bence.. İdrar yolu klitoris altında zar ise ilişkiye girilen yerde tamamen farklı yer ve yollardalar yanı... İçini ferah tut illa da kafam bulanık diyorsan bi doktora gorun .. Kan gelmesi idrar yolundan kaynaklıdır bunun da bi kaç sebebi olabilir ama korkulacak bisey yok

Back