Allah rızası için yardımcı olun allah rızası için

Ela vardaristan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
203
97
arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 2.484
  • image.jpg
    image.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 1.453
Yakmışlar cildinizi. Şikayetten sonuç çıkar mı bilmem bir dahaki sefere ayarı düşük tutmalarını isteyin. Bepanten falan sürün yanıklar düzelir, iz kalacağını sanmıyorum.

Yakmışlar seni bacım geçmiş olsun cildiye ye git ya da silverdin al eczaneden

arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi

fito sür düzenli..iz kalmaz ama geç geçeceğe benziyor derecesini yüksek tutmuş..

Öncelikle işlemi yapan uzmanla görüşüp kalıcı olup olmadığını öğrenin, Ödeme makbuzlarını belgeleyip, cildiyeden rapor alırsan dava açabilirmişsin.

X