- Konu Sahibi meyveliturtaa
-
Merhaba canım, öncelikle şunu belirtmek isterim ki senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşadım, psikiyatr ve psikolog desteği alarak, hayatımın her alanında olumlu düşünerek bu düşünceleri yendim. Kararlı olmalısın, ben mutlu yaşamayı seçiyorum demelisin kendine ve çaba göstermelisin. Ben doktor desteğiyle birlikte namaz kıldım, dua ettim hep ve çok şükür iyileştim. Vazgeçmek en kolayı sen zor olanı seç ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır demiş Rabbim bunu unutma canım. Son olarak sana tavsiye edebileceğim norman vincent peale nin olumlu düşünmenin gücü kitabını mutlaka okumalısın. Norman vincent peale Amerikalı unlu bir psikiyatr ve insanları Allah inancıyla tedavi ediyor. Gönlünü ferah tut Rabbim büyük tez zamanda yenersin bu kötü dusunceleri inanıyorum,sende inan kendine. Allaha emanet olBu sabah yine büyük bi korku hissiyle uyandim birden cok konusma hissi geldi allahim mani geciriyorum diye hüngür hüngür agladim halada cok kotuyum allah askina yardim edin mani mi geçiriyorum ben artik canima kiycam dayanamıyorum
Merhaba canım, öncelikle şunu belirtmek isterim ki senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşadım, psikiyatr ve psikolog desteği alarak, hayatımın her alanında olumlu düşünerek bu düşünceleri yendim. Kararlı olmalısın, ben mutlu yaşamayı seçiyorum demelisin kendine ve çaba göstermelisin. Ben doktor desteğiyle birlikte namaz kıldım, dua ettim hep ve çok şükür iyileştim. Vazgeçmek en kolayı sen zor olanı seç ama her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır demiş Rabbim bunu unutma canım. Son olarak sana tavsiye edebileceğim norman vincent peale nin olumlu düşünmenin gücü kitabını mutlaka okumalısın. Norman vincent peale Amerikalı unlu bir psikiyatr ve insanları Allah inancıyla tedavi ediyor. Gönlünü ferah tut Rabbim büyük tez zamanda yenersin bu kötü dusunceleri inanıyorum,sende inan kendine. Allaha emanet ol
çok güzel yorumlamışsın ya inan ben de o kitabı alıcam bu tarz kitapları okumak iyi hissettirir dediğin gibi kararlı olmalı insan
Tedavi olursan kalmazsın böyle:)Teşekkür ederim canim dayanamadim gittum psikiyatri ye ilaca da başladımama bende hastalik araştırma takıntısı var ve bu bipolari arastirdim mutlu olmaya korkuyorum mani gecircem saniyorum biraz mutlu olsam onu da bozuyorum ağlıyorum diyorum bende ya mani olursam cok korkuyorum hergun dualar ediyorum rabbim acisin halime hic gecmicek gibi geliyor sanki omrumun sonuna kadar böyle kalicam
Canım bol bol nas süresi oku gör bak etkisini.. aklına gelenlerin hepsi vesvese ve nas süresinde vesvese ler den Rabbim e sınırıM diyor... bide şunu hiç unutma canım gelecekten hiç kimse haber veremez şeytanın oyunu başına kötü şeyler gelecek korku tohumunu atıp yaşamıyaşamını zehir etmek... her aklına geldiğinde "bunun şeytanın işi olduğunu vesveseyi şeytanın verdiğini ve RabbiMin çok merhametli olduğunu düşün.. Böyle böyle tamamen geçecek emin ol.. birinci çok dua nas süresi.. ikinci aklına kalbine kötü hisler geldiği an şeytan gelecekten haber veremez benimle oyun oynuyor de ve Sustur zihniniKizlar merhaba 20 yasindayim üniversite okuyorum lise sonda sinava hazirlanirken panik atak ve anksiyete bozukluguna yakalandim cok kotu gunlet gecirdim sinavi kazandım ve okul okudugum şehre geldim anneannemler ilcede ben merkezdeyim; ( kendime sizofreni hastalığını takıntı yapmıştım tam 2 sene surdu hayatim zehir oldu her gun delirme korkusu aglama delircem hayatım mahvolcak diyordumokul acildi kosturmaca derken iyiydim bu takintim azaldı ve bitti derken komsumuzun bipolar olmasiyla bende bipolar korkusu basladi her yerden okudum araştırdım iyice battim yani sonra yine okul açıldı unutmustum bu yaz yine nuksetti once böyle bi halsizlik yaşadım sonra da enerji artisi garip şeyler yapma düşüncesi ya yaparsam delirip mani ye girip soyunup cikarsam nisanlim var onu terkedersem diye agliyorum mani de miyim bilmiyorum tum brlirtileri okuyorum sanki bende var gibi geliyo cok korkuyorum uzun olfu ama nolur yardim edin
Kizlar merhaba 20 yasindayim üniversite okuyorum lise sonda sinava hazirlanirken panik atak ve anksiyete bozukluguna yakalandim cok kotu gunlet gecirdim sinavi kazandım ve okul okudugum şehre geldim anneannemler ilcede ben merkezdeyim; ( kendime sizofreni hastalığını takıntı yapmıştım tam 2 sene surdu hayatim zehir oldu her gun delirme korkusu aglama delircem hayatım mahvolcak diyordumokul acildi kosturmaca derken iyiydim bu takintim azaldı ve bitti derken komsumuzun bipolar olmasiyla bende bipolar korkusu basladi her yerden okudum araştırdım iyice battim yani sonra yine okul açıldı unutmustum bu yaz yine nuksetti once böyle bi halsizlik yaşadım sonra da enerji artisi garip şeyler yapma düşüncesi ya yaparsam delirip mani ye girip soyunup cikarsam nisanlim var onu terkedersem diye agliyorum mani de miyim bilmiyorum tum brlirtileri okuyorum sanki bende var gibi geliyo cok korkuyorum uzun olfu ama nolur yardim edin
Hayır işde.Gülersin tabiki:)Ben denedim,oldu.Canim ben hic inanmiyorum gulecegime ilk bu hastaligi arastirdigimda hic bir belirti yoktu 1 senedir tum belirtileri yasadim artik bıktım sanirim sonunda oldum cok kotuyum bu kaygi beni oldurdu sanırım korktugum basima geldi
Sende ne gibi sikayetler vardi ?Hayır işde.Gülersin tabiki:)Ben denedim,oldu.
Belki profesyonel bir yardim alman iyi gelebilr ama önce iman.. imanini kuvvetlendirmeye calis insallah Allah yüreğini ferahlatir.Kizlar merhaba 20 yasindayim üniversite okuyorum lise sonda sinava hazirlanirken panik atak ve anksiyete bozukluguna yakalandim cok kotu gunlet gecirdim sinavi kazandım ve okul okudugum şehre geldim anneannemler ilcede ben merkezdeyim; ( kendime sizofreni hastalığını takıntı yapmıştım tam 2 sene surdu hayatim zehir oldu her gun delirme korkusu aglama delircem hayatım mahvolcak diyordumokul acildi kosturmaca derken iyiydim bu takintim azaldı ve bitti derken komsumuzun bipolar olmasiyla bende bipolar korkusu basladi her yerden okudum araştırdım iyice battim yani sonra yine okul açıldı unutmustum bu yaz yine nuksetti once böyle bi halsizlik yaşadım sonra da enerji artisi garip şeyler yapma düşüncesi ya yaparsam delirip mani ye girip soyunup cikarsam nisanlim var onu terkedersem diye agliyorum mani de miyim bilmiyorum tum brlirtileri okuyorum sanki bende var gibi geliyo cok korkuyorum uzun olfu ama nolur yardim edin
Sozleneceginiz kisi bu durumu bikiyor mu?Arkadaşlarben bittimsanirim bipolar oldum cok asiri kotuyum bugun ve bugun sözüm var dusunun ne haldeyim hayatımın en güzel gunu olmasi gerekirken ben bununla cebellesiyorum bipolarda cagrisimlarda hizlanma belirtisi var ya onu yaşıyorum mesela nefes alamiyorum dedim az once beynim hemen o kelimeyle ilgili bi sarki buldu baktim icimden sarki söylüyorum anladim nefes almak degilmis yasamak falan sonra abuk subuk konusursam insanların yaninda kafamdan gecen sacma seyleri soylersem diye korkuyorum dikkat dağınıklıgı var bu hastaligi ilk okudugumda hicbir belirtisi yoktu bir senedir bundan korkuyorum artik yasiyorum sanki basima mi geldi korktugum allahim canimi al ilacta kullanıyorum ama 3 gundur cok kotuyum
Nerede yasiyon canmEvet biliyo beraber doktora da gittik doktor takinti dedi ama ben yenemiyorum bana biseyin yok kendin yapuyosun diyo
Bu arada erkeklerin anlamasini bekleme senNerede yasiyon canm
Canim sana mesaj atamadimInan anksiyetesi olan insanlar basta ben imani ibadeti abartmadan yapmalıyiz cunku anksiyete onada izin wrmiyor dua ettm niye olmadi gibi.gözümüzü kapatıp sadece Allah a teslim olsak hersey bitecek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?