- 31 Ekim 2016
- 36
- 0
- 6
- 27
- Konu Sahibi meyveliturtaa
Canim sizofren olsan psikozda olursun ve ben sizofrenim demezsin emin ol.. sizofren olma ihtimalin yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynısı başlangıcı mı acaba diyorum cok korkuyorumYa bende sizofrene taktim ve taktigimdan beei sacma inanclar disinda herseyi yasadim napicam bilmiyorum sizofren baslangici givi geliyor bana
Kitap okuyamazlar diyince birden kötü oldum ben de pek okuyamam kitap pek dikkatimi verememYaşadiginizi yasamis biri olarak tek lafim baska hastaliga takin nasilda geciyor o dusunme hizi valla bende de oluyordu dusunun mani ysiyorumda icimde patliyor saniyordum o derce belirti sonra noldu sizofrene taktim dusuncemin hizi gitti bide kitap bile okuyamazlar diyince ne kitap ne film izliyebiliyodum sonra noldu bitti gittiama suan kesin karar verdim sziofrenim su saate kadar uyutmadi tam uyuyamadim
O baska onlarin sebebi ondan deil bende suan kaygimdan okuyamiykrum ama bipolar hastalari baska sebepten baya arastirmistim bipolari hic arastirmayin bcen ya su korkulari olanalr olarak artik cozum bulalim napicaz biz yaKitap okuyamazlar diyince birden kötü oldum ben de pek okuyamam kitap pek dikkatimi veremem(((
Canim bende seninle ayni durumdayim takinti var bipolar olmaktan cok korkuyorum ilk okudugumda hic belirti yoktu ama artik yasiyorum 2 senedir bununla ugrasiyorum bittim artik.. doktora gittim ilac yazdı kullanamiyorum mani yapar korkusuyla bazen diyorum fiziksel rahatsızlığa karşı tedavi yöntemleri var ama ruh başka bişi ameliyatı yok tedavisi sadece yatıştırıcı ilaçlar ve insan hep beyinde bir takıntıyla endişeyle yaşamaktan bıkıyor artık evet her şey beyinde bitiyor ama elimizde olmuyo işte ya da ne bilim beynimi mi kullanamıyorum acaba diyorum bazen kendime bu arada senin belki bipo değildir hem sen kendin diyon sadece takıntı yapmışım diye git bi görün psikiyatriye doktor daha iyi bilir hem seni gözlemler de var mı yok mu diye bi takım sorular sorar
Canim bende seninle ayni durumdayim takinti var bipolar olmaktan cok korkuyorum ilk okudugumda hic belirti yoktu ama artik yasiyorum 2 senedir bununla ugrasiyorum bittim artik.. doktora gittim ilac yazdı kullanamiyorum mani yapar korkusuyla![]()
C bazen diyorum fiziksel rahatsızlığa karşı tedavi yöntemleri var ama ruh başka bişi ameliyatı yok tedavisi sadece yatıştırıcı ilaçlar ve insan hep beyinde bir takıntıyla endişeyle yaşamaktan bıkıyor artık evet her şey beyinde bitiyor ama elimizde olmuyo işte ya da ne bilim beynimi mi kullanamıyorum acaba diyorum bazen kendime bu arada senin belki bipo değildir hem sen kendin diyon sadece takıntı yapmışım diye git bi görün psikiyatriye doktor daha iyi bilir hem seni gözlemler de var mı yok mu diye bi takım sorular sorar
Bu sabah yine büyük bi korku hissiyle uyandim birden cok konusma hissi geldi allahim mani geciriyorum diye hüngür hüngür agladim halada cok kotuyum allah askina yardim edin mani mi geçiriyorum ben artik canima kiycam dayanamıyorum![]()