- 31 Ekim 2016
- 36
- 0
- 6
- 27
- Konu Sahibi meyveliturtaa
-
sanırım anksiyete çünkü endişe yoğunluğu yaşıyosun ya varsa diye bipolara gelirsek düşünmekten de insan bazen yoruluyo ya da gece uykunu tam alamamışsan ya da ne bilim daha türlü şeyler de enerjini düşürmene yeter sonra bazen beyin kendinin farkına varıyo en ufak bir şey seni o an mutlu düşünmene neden oalabilir bipolar daha farklı daha yoğun şeyler yaşanılıyo diye biliyorumOkumayi biraktim bi sure azaldı ama hala belirti yasiyorum cok korkuyorumsizce bipolar mi bu yasadigim yoksa anksiyete mi kızlar
Su an senle aynı seyleri yasiyorum ben de de fiziksel hastalıklara takıntı var şimdi de şizofrene taktim sürekli araştırıyorum nasıl kurtulabiliriz bunlardan ilaçsız(((
Ya bende sizofrene taktim ve taktigimdan beei sacma inanclar disinda herseyi yasadim napicam bilmiyorum sizofren baslangici givi geliyor banaInsallah sadece takintidir artik içim bitti canimdan can gidiyorgucum kalmadı rabbim yine bugunumuzu aratmasin.. tam gecti diyorum baska bi belirti yaşıyorum baska yerden vuruyo ben kesin oldum diyorum başlıyorum ağlamaya
Yaşadiginizi yasamis biri olarak tek lafim baska hastaliga takin nasilda geciyor o dusunme hizi valla bende de oluyordu dusunun mani ysiyorumda icimde patliyor saniyordum o derce belirti sonra noldu sizofrene taktim dusuncemin hizi gitti bide kitap bile okuyamazlar diyince ne kitap ne film izliyebiliyodum sonra noldu bitti gittiama suan kesin karar verdim sziofrenim su saate kadar uyutmadi tam uyuyamadimBende sanki yogun yaşıyorum bu dusunce hızlanması belirtisi beni mahvetti sanki bende de varmış gibi hissediyorum korkudan aglamak uzereyim allahim napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?