- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
-
- Konu Sahibi halime-halimee
Allah yerden göğe kadar razı olsun sizlerden kızlar Mevlam hepimizin kuzusunu korusun gözetlesin inşallah bu akşam pompayla sağarken bi kaç damla geldi sütüm inşallah gelmeye devam eder meleğimi emzirebilirim o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam sürekli dua ediyorum hem benim kuzuma hemde cümlesininkine doktor alyuvarlarının yıkıma uğradığını ve hemoglobin değerinin düştüğünü söylemişti sürekli aklımda olan şey bu acaba yükselir mi bu geçici bi durum mu ne kadar sürede yükselir bileniniz Allah korusun ama böyle bir şeyi yaşayanınız var mı sersemledim resmen hiçbir yere sığmıyorum nereye baksam kuzumun yüzünü görüyorum yarın bir buçukta doktor durumunu söyleyecek kurban oluyum dua edin hayırlı bir haber versin bana kuzumu meleğimi tez zamanda kucağıma alıp evime dönüyüm ciğerimi parçamı orada bırakıp gelmek diri diri öldürüyor beni :'((((((
Zaten o hemonlobil değerleri düştüğü için sarılık oluyor bildiğim kadarıyla yani her sarılık olan bebekte bu oluyor inş. En kısa zamanda toparlar.Allah yerden göğe kadar razı olsun sizlerden kızlar Mevlam hepimizin kuzusunu korusun gözetlesin inşallah bu akşam pompayla sağarken bi kaç damla geldi sütüm inşallah gelmeye devam eder meleğimi emzirebilirim o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam sürekli dua ediyorum hem benim kuzuma hemde cümlesininkine doktor alyuvarlarının yıkıma uğradığını ve hemoglobin değerinin düştüğünü söylemişti sürekli aklımda olan şey bu acaba yükselir mi bu geçici bi durum mu ne kadar sürede yükselir bileniniz Allah korusun ama böyle bir şeyi yaşayanınız var mı sersemledim resmen hiçbir yere sığmıyorum nereye baksam kuzumun yüzünü görüyorum yarın bir buçukta doktor durumunu söyleyecek kurban oluyum dua edin hayırlı bir haber versin bana kuzumu meleğimi tez zamanda kucağıma alıp evime dönüyüm ciğerimi parçamı orada bırakıp gelmek diri diri öldürüyor beni :'((((((
canım benim rabbim şifa versin inş yavruna sen üzüldükçe sütün kesilir kafanı boşalt yavrucugun tedavisini oluyor iyileşiyr inş çaresi oldugu için şükret bol bol dua et zor ama üzme kendini diyetisyene başvurup beslenme planı alabilirsin süt hormanal bişeydr stresden çok etkilenr kuzucugn karnı doysun aç kalmasn mama yesin bunada şükür cnm mamayla büyüyen bisürü bebek war inş sütün gleir ve bol bol emişirsinizBi bilgisi olan yok mu kızlar :'(((((
Çok kez buraya konu açtım gebeliğimle ilgili Allaha şükür dün normal yolla yaptım doğumumu Rabbim esirgesin dünya güzeli bi kızım oldu Mevlam hepinize yardım etsin ama sorun şu ki bebeğimi hiç emziremedim bir damla bile sütüm gelmiyor yavrumla kan uyuşmazlığımızda var bu yüzden Rh uyumsuzluğuna bağlı olarak sarılık ve kanında enfeksiyon görüldü yavrumu yeni doğan ünitesi olan bi yere götürdüler beni de taburcu ettiler saat 5 te yanındaydım ışın tedavisine başlamışlar her yerinde kablolar takılı kuzumun bi fırına koymuşlar mavi ışık yayan bi fırın gittiğimde inanılmaz aglıodu kucağıma alır almaz sustu kuzum boş memelerimi emdi durdu sonra biberonla mama verdim bir damla bile sütüm yok( bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum Allah rızasına bebeğime dua edin bir an evvel gelsin yanıma kuzum yüzü gözümün önünden gitmiyor o mavi ışıklı fırında aglaması aklımdan çıkmıyor sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum yarın yine gideceğim saat 11 de kuzumu emzirmeye çalışacağım günde bi kaç kere emzirme saatleri var ama ben yalnızca bir kez gidebileceğim çünkü evim çok uzak yavrumu öylece bırakıp geldim dayanamıyorum yaa yazarken bile aglayıp duruyorum kızlar sütümün gelmesi için ne yapabilirim neler yemeli içmeliyim bana yardım edin ne olur
idrarda çıkÇok kez buraya konu açtım gebeliğimle ilgili Allaha şükür dün normal yolla yaptım doğumumu Rabbim esirgesin dünya güzeli bi kızım oldu Mevlam hepinize yardım etsin ama sorun şu ki bebeğimi hiç emziremedim bir damla bile sütüm gelmiyor yavrumla kan uyuşmazlığımızda var bu yüzden Rh uyumsuzluğuna bağlı olarak sarılık ve kanında enfeksiyon görüldü yavrumu yeni doğan ünitesi olan bi yere götürdüler beni de taburcu ettiler saat 5 te yanındaydım ışın tedavisine başlamışlar her yerinde kablolar takılı kuzumun bi fırına koymuşlar mavi ışık yayan bi fırın gittiğimde inanılmaz aglıodu kucağıma alır almaz sustu kuzum boş memelerimi emdi durdu sonra biberonla mama verdim bir damla bile sütüm yok( bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum Allah rızasına bebeğime dua edin bir an evvel gelsin yanıma kuzum yüzü gözümün önünden gitmiyor o mavi ışıklı fırında aglaması aklımdan çıkmıyor sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum yarın yine gideceğim saat 11 de kuzumu emzirmeye çalışacağım günde bi kaç kere emzirme saatleri var ama ben yalnızca bir kez gidebileceğim çünkü evim çok uzak yavrumu öylece bırakıp geldim dayanamıyorum yaa yazarken bile aglayıp duruyorum kızlar sütümün gelmesi için ne yapabilirim neler yemeli içmeliyim bana yardım edin ne olur
Allah razı olsun hepinizden çoookk sağolun yeğeninizde de kan uyuşmazlığı var mıydı o yüzden mi 25 gün yattı çok merak ettim benim kuzumla kan uyuşmazlığım var o yüzden böyle yükseliyormuş sarılık değerleriidrarda çık
Allah şifa versin çok zor bir durum ama emin olun gececek aynı seyi bizde yaşadık yegenım dogdu 2 gunlukken yogun bakıma aldılar 25 gun kladı, aynı sıızn gıbı kardesım bellı saatlerde emzırıyordu .kardesım sureklı aglıyordu dayananılmazdıacınızı anlıyorum.ama gececek şimdi yegenım gayet ıyı 2 yasında,Allah şifa versin.
Allah razı olsun hepinizden çoookk sağolun yeğeninizde de kan uyuşmazlığı var mıydı o yüzden mi 25 gün yattı çok merak ettim benim kuzumla kan uyuşmazlığım var o yüzden böyle yükseliyormuş sarılık değerleri((((
bebeğin nasıl oldu arakdaşım merak ettimAllah razı olsun hepinizden çoookk sağolun yeğeninizde de kan uyuşmazlığı var mıydı o yüzden mi 25 gün yattı çok merak ettim benim kuzumla kan uyuşmazlığım var o yüzden böyle yükseliyormuş sarılık değerleri((((
inşallah en kisa zamanda bebeğiniz evinize gelir.. Allah acil şifalar versin... Ben oğluma hiç süt veremedim. Hastanede biberon alıştığı için beni emmeye uğraSmiyirdu. Zaten benim ruh halim iyi olmadığı için hiç sutüm gelmedi. Ikişini de 15 er dk sagiyordum ama gelen sut toplam 20 ml di. Ve hiç artmadı bitti.Çok kez buraya konu açtım gebeliğimle ilgili Allaha şükür dün normal yolla yaptım doğumumu Rabbim esirgesin dünya güzeli bi kızım oldu Mevlam hepinize yardım etsin ama sorun şu ki bebeğimi hiç emziremedim bir damla bile sütüm gelmiyor yavrumla kan uyuşmazlığımızda var bu yüzden Rh uyumsuzluğuna bağlı olarak sarılık ve kanında enfeksiyon görüldü yavrumu yeni doğan ünitesi olan bi yere götürdüler beni de taburcu ettiler saat 5 te yanındaydım ışın tedavisine başlamışlar her yerinde kablolar takılı kuzumun bi fırına koymuşlar mavi ışık yayan bi fırın gittiğimde inanılmaz aglıodu kucağıma alır almaz sustu kuzum boş memelerimi emdi durdu sonra biberonla mama verdim bir damla bile sütüm yok( bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum Allah rızasına bebeğime dua edin bir an evvel gelsin yanıma kuzum yüzü gözümün önünden gitmiyor o mavi ışıklı fırında aglaması aklımdan çıkmıyor sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum yarın yine gideceğim saat 11 de kuzumu emzirmeye çalışacağım günde bi kaç kere emzirme saatleri var ama ben yalnızca bir kez gidebileceğim çünkü evim çok uzak yavrumu öylece bırakıp geldim dayanamıyorum yaa yazarken bile aglayıp duruyorum kızlar sütümün gelmesi için ne yapabilirim neler yemeli içmeliyim bana yardım edin ne olur
canım benim. Şu an ezan okunuyor okunan ezanlar hürmetine inş. bebeğin en kısa sürede sağlığına kavuşsun, çektiğiniz sıkıntılar ayrılık kısa sürsün inş. Allah'ım dert verip de derman aratmasın, elini kolunu bağlamayan geçici hastalıklar dertler versin. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inş. Sende moralini yüksek tutmaya çalış pisikolojik olarak sütün gelmeyebilir doktorlarınla görüş neler yapılabilir diye , bebeğini gördüğünde senin için sağlığın için şuan burdasın hepsi geçicek diye konuş ve lütfen buna inan. İNAN Geçmiş olsun canım.Allah hepinizden razı olsun kızlar Mevlam ne derdiniz varsa gidersin inşallah az önce yine hastaneden geldik kuzumu fırından alıp kuvöze koymuşlar hala ışın tedavisi devam ediyor doktoruyla konuştuk alyuvarları yıkıma uğramış ve bu da hemoglabin değerinde düşüş yapmış kan almışlar sonucunu bekliyorlarmış ne zaman çıkacağı belli değil içim öyle yanıyor ki anlatamam yavrumun gözleri ışıktan zarar görmemesi için bandajla kapatılmış ayaklarında kollarında hortumlar takılı bi kaç yerinden damar yolu açmışlar ne zaman gitsem hep ağlıyor kucağıma alınca susuyor vakit dolupta geri kuvöze koyduğumda tekrar ağlamaya başlıyor yanından gitmek istemiyorum ama hastanede de kalamıyorum kabul etmiyorlar onu öylece bırakıp geliyorum :'(((((( hepiniz annesiniz kurban oluyum dua edin yavruma bir an evvel iyileşsin kuzum dayanamıyorum :'(((((