• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için okuyun bir akıl verin ağlıyorum sürekli

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Allah razı olsun oncelikle,,arkadaslar kuzenim 23 yadinda 1 yillik evli iki yil psikolojik tedavi gördu okb teshisi kondu tam iyilesti derken 4 aydir bi garip yaptigi seylerden emin deil disari cikiyor kac saat kaldigini bilmiyor etrafina soruyor,eve kargo geliyor aliyo kargoyu sonra esine kargo geldi adam eve girdi bana kotü bisey yapti diyor ama emin degilim hayal gibiydi nolur gidip soralim diyor,taksiye biniyor evine gidiyor aksam kocasi isten geliyor ben bugun taksiye bindim güvenlik kamerasina bak nolur taksici eve girdi mi bana bisey yapti mi diyor ya bende riza gosterdiysem diyor,disarda bi adamla goz goze gelince gidip sorucam beni taniyo mu yoksa birlikte mi oldu eger olduysa öldürcem kendimi ben kocami aldatmis olabilir miyim ya aldattiysam nolur soralim bulalum adami diyor bu hastaligi bilen var mi delirdi mi duyan varsa bu tarz bisey yazsin lutfen dua edin

Allah razı olsun oncelikle,,arkadaslar kuzenim 23 yadinda 1 yillik evli iki yil psikolojik tedavi gördu okb teshisi kondu tam iyilesti derken 4 aydir bi garip yaptigi seylerden emin deil disari cikiyor kac saat kaldigini bilmiyor etrafina soruyor,eve kargo geliyor aliyo kargoyu sonra esine kargo geldi adam eve girdi bana kotü bisey yapti diyor ama emin degilim hayal gibiydi nolur gidip soralim diyor,taksiye biniyor evine gidiyor aksam kocasi isten geliyor ben bugun taksiye bindim güvenlik kamerasina bak nolur taksici eve girdi mi bana bisey yapti mi diyor ya bende riza gosterdiysem diyor,disarda bi adamla goz goze gelince gidip sorucam beni taniyo mu yoksa birlikte mi oldu eger olduysa öldürcem kendimi ben kocami aldatmis olabilir miyim ya aldattiysam nolur soralim bulalum adami diyor bu hastaligi bilen var mi delirdi mi duyan varsa bu tarz bisey yazsin lutfen dua edin

Çok acil uzman desteği alması gerekir.

:KK43: ben de cok bilmiyorum ama olay biraz okb den farkli yerlere dogru gitmeye baslamis gibi gözüküyor, acilrn uzman pskiyatriste gözükmesi lazim,kaybedecek zaman yok, 4 aydir böyle demissiniz :( Rabbim sifa versin,sizlere de sabir..

:KK43: ben de cok bilmiyorum ama olay biraz okb den farkli yerlere dogru gitmeye baslamis gibi gözüküyor, acilrn uzman pskiyatriste gözükmesi lazim,kaybedecek zaman yok, 4 aydir böyle demissiniz :KK43: Rabbim sifa versin,sizlere de sabir..
Sizofreni olmamasi icin dua ediyorm umudum ise sadece cinsel konuda bole olmasi baska hayali gercek sanmamasi olumlu

Acilen uzmanlara götürün anlattiklariniza bakılırsa çok ciddi durum.

Bizler doktor değiliz ama şizofreni gibi sanki, mutlaka bir psikiyatri doktoruna götürün.
Allah şifa versin
.

Benim babam rahmetli sizofreni idi..odasını kitlerdi.yatağının altında balta vardı..habire güvensiz sert ters vs idi..gözlerindeki bakışı farklıydı hatda..ya tabiki bu anlatdığınız olaylar çok ilginç ve üzücü.Allah yar ve yardımcın olsun..Bu bi uzman işi elbet..ama cesit şeyler çevremden duyuyorum.aklımın alamadığı...çaresiz kaldım.. Allah yardımcın olsun

Allah acil şifalar versin anladığıma göre olay okb olarak başlayıp sonra başka hastalığa doğru ilerlemiş şizofreni mi emin değilim çünkü şizofrenide halusünasyonlar olur sizin anlattığınız da aşırı paranoya var uzman desteğine grciktirmeden başlasın acil şifalar diliyorum

Back