Allah rızası için dişini fırçala!

Yaz geldi ya dişleri bırak leş gibi kokmaya başlayan insanlarla doldu etraf.
Kokmakda, kötü görünmekte hepsi önemli. Temiz olalım. Güzel görünelim. Kokmayalım. Kibar olalım. Hepsi birbirini tamamlıyor.
Elbetteki yapısal özellikler,, hastalıklar, maddi imkansızlıklar kabul edilebilir sebepler. bunlar değil. Zaten herkesin dişi süper olacak diye bir durumda yok. Benim rahatsızlık duyduğum konu diş konusunda ihmBakımsızlık hijyen eksikliği ve ihmal ve estetik kaygı olmamasından bahsediyorum.
Bana göre dişler medeniyet göstergesi. Geri kalmış toplumların dişleri daha bozuk ve bakımsız oluyor. bir asgari ücretli en az 2000 liralık cep telefonu kullanabiliyor. Bu tercihlerle ilgili. Çoğu insanın, evi, arabası, tarlası, ineği, fabrikası var. Ama dişleri berbat durumda. Bu bir kültür meselesi. Dişi ağrıyınca yada yemek yiyemeyince önem kazanıyor. Iyyy!

Benim dediğim öyle sarı değil. Bayağı kötü. Pis görünüyor.

Elbetteki yapısal özellikler,, hastalıklar, maddi imkansızlıklar kabul edilebilir sebepler. bunlar değil. Zaten herkesin dişi süper olacak diye bir durumda yok. Benim rahatsızlık duyduğum konu diş konusunda ihmBakımsızlık hijyen eksikliği ve ihmal ve estetik kaygı olmamasından bahsediyorum.

Bana göre dişler medeniyet göstergesi. Geri kalmış toplumların dişleri daha bozuk ve bakımsız oluyor. bir asgari ücretli en az 2000 liralık cep telefonu kullanabiliyor. Bu tercihlerle ilgili. Çoğu insanın, evi, arabası, tarlası, ineği, fabrikası var. Ama dişleri berbat durumda. Bu bir kültür meselesi. Dişi ağrıyınca yada yemek yiyemeyince önem kazanıyor. Iyyy![/QUOTE]

Aynı fikirdeyim alacak ekmek parası yok ama sigaraya para buluyor, iki gün sigara kullanmasa diş fırçası da diş macunu da alır

benim bildigim dislerin zaten dogal olarak beyazdan cok sarimsi bir rengi oldugu yani her disleri sari olan dislerine bakmiyor degil. Zaten kahve, cay ve sigara inanilmaz sarartiyor ve beyazlatmak icin uygulanan seylerde pek saglikli degil. Benim babamin disleri bu yil komple implant yapildi ne yalan söyleyim önceden bakmazdi simdi bizden iyi temizliyor bakiyor ve seviyorda yeni dislerini :)

Sen kendi dişlerinden ağzından sorumlusun milleti bu derece eleştirmek, özellikle de ünlülerden olaya girmek tuhaf...

O tv de gördüğün ünlülerle hayatında kaç kere rastlayacaksın?

Bizim en önemli sorunumuz koku bence bakım şöyle dursun...
Ayak kokusu ve ter kokusu en nefret edilesi...

15-20 gün önce kontrolüm için Medikal park hastanesine gittim evet devlet hastanelerinde karşılaşıyoruz artık normal karşılıyoruz ama Medical parkta özellikle medical park diye söylüyorum çünkü bu hastaneye giren çıkan insan belli seviyedeki insanlar adam resmen ayakkabılarını çıkarmış bekleme koltuğuna manda gibi yayılmış ayakları havada ve adamın çevresine yaklaşmak mümkün değil leş gibi ayakları kokuyor...

Bir toplu taşımaya binersin tependeki adam leş gibi ter kokar bide içine içine girer insanın...

Bunlar çok daha vahim inan ki...

Sabah uyanınca fırçalarım,öğlen yemekten sonra marka vermeyeyim gargara yaparım:) akşam yemekten sonra gargara yaparım. Gece yatağa girmeden fırçalarım. Diş taşlarım oluyor onları temizletirim,o arada cila falan beyazlatıcı bişeyler yaparlar cillop gibi olur. Estetiğide iyidir aslında ama ön altılıya kaplama fikri aklımı kurcalıyor bazen:)
Sigara kullandığım için bukadar sık gargara yapıyorum,sigara olmasa yapmazdım bu arada.
Dişleri pis ve ağzı kokandan nefret ederim

Arkadaşlar, konumda belirtdiğim gibi ben hijyen ve bakım konu sunda ihmalden bahsediyorum. İnsanın elinde olmayan şeyler yüzünden kimseyi suçlamam.

Birde sigara içip hiç dişini fırçalamayanlar var. birini yakinen tanıyorum.

Yıkanma ve diş fırçalamaktan o kadar kaçan bir toplumuz ki hijyen ve kozmetik ürünlerine karta taksit yapılmaması infial yaratmadı memlekette

şaka bir tarafa 10 gün yıkanmayıp bunu "hepi topu on gün" diye minimalize eden kadın gördü bu gözler hey yavrum hey

Kusura bakmada bir şeyi eleştirmek için iyice b....u nun çıkmasını beklemeliyiz. İşte o manda adam dişlerini fırçalamamaktan olaya başlamıştır. Başta dur diyeceksinki, sonra ayak kokusunu çekmeyesin. Çorap söküğü gibi devamı gelir yoksa.

Ünlüden neden örnek verdim anlamadınız. Ünlü, herkesin gözönünde olan kişi, ayy bugün televizyona çıkacağım. Herkes beni görecek. Zeki Mürende görebilir. Dip boyası yapayım. Saçımı yana tarayayım. Bıyıklarımı düzelteyim. " HEY, KARDEŞ DİŞLERİN İYİ GÖRÜNMÜYOR. FIRÇALASAYDIN HİÇ OLMASA " ünlü: O NE Kİ, NİYE..SEBEP.!!!!

Off koku burnuma geldi bi an günümüzde her imkan var diş macunu diş fırçası ulaşılması zor bi şey değil. Genelde çürük diş kokar ben hiç mide problemi olan birinin ağzının koktuğunu görmedim besbelli çürük diş var Hiç mi kıymeti yok dişinin kaybedince yenisi gelmiyo ki yerine illa ağrıdan uyuyamayacak hale gelince gidecekler

Dis rengi diye birsey var nekdr disleri fircalasada o sarilik gitmez ekran isigida haliyle daha belirgin gosteriyor.saglikli ve temiz dis iyidir ha dersinki curumus dislerinnde kalintilar var cikiyor goruyorum bu bakimla alakali.bukdr takilcak birsye yok

Milletin dişi bizi mi gerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…