Aslında diş macununu değişsen bile fark edebilir. Burda marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum. İsmini vermeyeyim. diş eti bakımı da yapan bitkisel bir macun var. O gerçekten doğal beyazlık veriyor. Tertemiz bir görüntü kazandırıyor. Yazayım özelden. Ben bir kaç yıldır kullanıyorum. Asla değişmem. Önceden farklı markaları deneyip duruyordum. Memnun kalmıyordum. İsterseniz birde onu deneyin.Benim de en nefret ettiğim şey ağız kokusu.
Hatta bi ünlüye bakıp 'bunun ağzı kokuyormuş gibi duruyor' diyip tiksiniyorum.
Günlük hayatta insanlardan bahsetmiyorum bile sanki ölü yemiş gibi kokan o kadar çok insan var ki.
Diş fırçasından kişisel bakımdan uzak o kadar insan var ki..
Diş sararması genetik olabiliyor ama. Benim mesela sarı ne kadar dikkat etsem de temizletsem de sarı. Bunun için ben de beyazlatmayı düşünüyorum.
Evde kendinde o sarılıklardan kurtulabilirsin. İnternette çok reçete var. Dişlerine zarar vermeyeceğini düşündüğün bir förmülü dene.ya ben dişlerimi en az iki kere fırçalar yine arkasından gargaramı kullanırım ancak sürekli sigara ve kahve tüketiminden dolayı sapsarılar ve lekeliler ben de çok üzülüyorum. doktora gidip temizletmem ve beyazlatmam lazım ama çok korkuyorum beni öldürün o koltuğa oturtmayın
Lekeler doğal yöntemlerle gitmiyor, dişlerimin görüntüsü insanlar için problem olmamalı zaten. Allahtan koku problemim yok, bembeyaz dişlerim olmayıversin ne yapalım.Evde kendinde o sarılıklardan kurtulabilirsin. İnternette çok reçete var. Dişlerine zarar vermeyeceğini düşündüğün bir förmülü dene.
Kokmakda, kötü görünmekte hepsi önemli. Temiz olalım. Güzel görünelim. Kokmayalım. Kibar olalım. Hepsi birbirini tamamlıyor.Yaz geldi ya dişleri bırak leş gibi kokmaya başlayan insanlarla doldu etraf.
Benim de en rahatsız olduğum konu, birçok insan ağzında dişleri olduğunu unutmuş onlara bir iç organ muamelesi yapıyorKızlar, toplum olarak genelde dişlerimizin görünüşünü neden umursamıyoruz? Sağlıklı bakımlı, temiz bir diş zaten güzel görünür. Bu yüzden estetik görünüşünü baz alarak soruyorum. Bu beni neden bu kadar rahatsız etti. Onu paylaşmak istiyorum. O kadar vahim bir durumdayız ki ünlü dizi oyuncuları bile çekinmeden bakımsız, sararmış dişleri ile kamera karşısına geçebiliyor. Bu insanlar göz önünde üstelik. Dişlerin güzel olması gerektiği gibi bir algı neden yok. Dişlerine bakanlar var ama bakımsız olan o kadar çok ki. Özelliklede erkekler. Bana çok itici geliyor gerçekten. Dişlerini eleştirmekten filme odaklanamıyorum. Bundan makyajcı, yönetmen senarist, izleyici kitlesi, oyuncunun kendisi rahatsız olmuyorsa durum gerçekten çok kötü.Ne kadar göz ardı etmişiz dişlerimizi. Merak ediyorum benden başka dikkatini çeken ve rahatsız olan varmı?
Oyuncu örneğini vermemin sebebi. İnsanların göz önünde olmaları. Hepimiz tv ye çıkacak olsak bakımlı görünmek isteriz. Çünkü bizi çok insan görecek diye düşünürüz. Orda bile diş estetiği, temizliği umursanmıyorsa ağız bakımı konusunda toplumsal algı ortaya çıkıyor.
Offf aynen ben de yaa bir de o kokuyla insanın burnunun dibine kadar girip konuşmazlar mı insan biraz dikkat eder yaaakokmadığı sürece umrumda değil ama ağız kokusu yüzünden insanlardan iğreniyorum...
Bu konuda yanliz degilmisim sadece ben mi dusunuyorum bunu diyordumKızlar, toplum olarak genelde dişlerimizin görünüşünü neden umursamıyoruz? Sağlıklı bakımlı, temiz bir diş zaten güzel görünür. Bu yüzden estetik görünüşünü baz alarak soruyorum. Bu beni neden bu kadar rahatsız etti. Onu paylaşmak istiyorum. O kadar vahim bir durumdayız ki ünlü dizi oyuncuları bile çekinmeden bakımsız, sararmış dişleri ile kamera karşısına geçebiliyor. Bu insanlar göz önünde üstelik. Dişlerin güzel olması gerektiği gibi bir algı neden yok. Dişlerine bakanlar var ama bakımsız olan o kadar çok ki. Özelliklede erkekler. Bana çok itici geliyor gerçekten. Dişlerini eleştirmekten filme odaklanamıyorum. Bundan makyajcı, yönetmen senarist, izleyici kitlesi, oyuncunun kendisi rahatsız olmuyorsa durum gerçekten çok kötü.Ne kadar göz ardı etmişiz dişlerimizi. Merak ediyorum benden başka dikkatini çeken ve rahatsız olan varmı?
Oyuncu örneğini vermemin sebebi. İnsanların göz önünde olmaları. Hepimiz tv ye çıkacak olsak bakımlı görünmek isteriz. Çünkü bizi çok insan görecek diye düşünürüz. Orda bile diş estetiği, temizliği umursanmıyorsa ağız bakımı konusunda toplumsal algı ortaya çıkıyor.
Bana msj yoluyla diş macunu markasini gonderir misiniz rica etsem?Aslında diş macununu değişsen bile fark edebilir. Burda marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum. İsmini vermeyeyim. diş eti bakımı da yapan bitkisel bir macun var. O gerçekten doğal beyazlık veriyor. Tertemiz bir görüntü kazandırıyor. Yazayım özelden. Ben bir kaç yıldır kullanıyorum. Asla değişmem. Önceden farklı markaları deneyip duruyordum. Memnun kalmıyordum. İsterseniz birde onu deneyin.
o başkaları, etrafına koku ve görüntü olarak ciddi rahatsızlık veriyor ama... insanları bu konuda uyarmak gerekli benceBize ne başkasından ..
kendimize bakmalıyız ..
bunu degiştirebirmisin ki..
bu kadar dert edindin.
büyük dert ama belediye otobüslerinde ağız apış arası koltuk altı kokusundan büyük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?