Bu söylediğinizi bilmiyordum. Kamera arkasına yabancı değilsiniz demek. Bu ince ayrıntıyı bildiğinize göre.Kendi disleriyse ekranda sarı çıkıyor.o yüzden kaplama yapıyorlar.oda çok sağlıklı değil görüntüyü beyaz yapıyor ama dişleri mahvediyor.
Evet. Konu dizilerse, başka taktığım şeylerde var. izlemiyorum pek. sakız gibi uzatılan konuları sevmiyorum.Buna mı taktınız?
Neden? Oyuncu davtv ekranıyla evimize kadar giriyor. Birde büyük ekran televizyon olunca detaylar çok göze batıyor.Oyuncusu bilmemnesi beni ilgilendirmiyor,onlarla karsilasma olasiligim az. Ama insanlarin otobuste dolmusta les gibi ter kokmasi, agizlarinin kokmasindan igreniyorum. Nolur kendi kisisel bakimlarini yapsalar
Yok ben tv izlemiyorum o yuzden. Sosyal hayatin icindekiler beni rahatsiz ediyorNeden? Oyuncu davtv ekranıyla evimize kadar giriyor. Birde büyük ekran televizyon olunca detaylar çok göze batıyor.
Hepsi olmalı. Görüntüyü kaldırabiliyorsan kokuda rahatsız etmemeli. Ben hiçbirine tahammül edemiyorum.Kötü kokuları halledebilelim de önce, estetiği, sarılığı kalsın tek.
Tv yi örnek vermemin sebebi yorumumda yazıyor. Tv de dişleri beyaz oyuncular izlemek değil sıkıntım.Yok ben tv izlemiyorum o yuzden. Sosyal hayatin icindekiler beni rahatsiz ediyor
Sapsarıda olmaz. Kir lekeleri. Vs. Burda konumuz sağlıklı dişler değil zaten.Asil saglikli dis bemebeyaz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?