çok üzüldüm bunları okurken tahammül etmeyin bu insan denmeyecek yaratıklara ailenizle konuşun zararın neresinden dönülde kardır bu hayat sizin. başkalarının hayatınızı mahvetmsine izin vermeyin . aileniz size yardımcı olur. Allah yardımcınız olsun
offfff eski yasadigim kabus geri geldi bir an ayni seyleri bende yasadim her nekadar bahsetmek istemesemde bol bol dayak cennet annelerin ayakkalri altinda duymaktan migdem bulandi zaten butun kaynanalardan nefret ediyorum malesef kiz anneleri haric o p** beni olduresiye dovdugunde tabi onceleride var babami aradim geldi amcamlarda agzini yuzunu kirdi sonra ciktik hale anneme soyle dedi falan filan degmez yaa bence sende surdurme ilerisi yok saygisi bitmis sana el kaldirmazdi yoksa canim nebicim yaratik bunlar anlamadim.ben su an evliyim benim icin ilk ve son o gunler kabustu ama seni bilemem bu insanlarla yapamican gibi geldi agzini yuzunu kir sonra agla zirla hadi be erkek olsa dovmezdi zaten insallah dogru karar verirsin canim ama acayip tuglerim kalkti aynisini yasadigim icin allah kahretsin boylelerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?