- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Konunun gerçekliğine inanıyorum ama kafamda oturmayan pek çok şey var illaki..Hayır bunları kabul etmiyorum Calender.
Zaten uyuşturucu noksanlığı yaşayacağını bilerek yaptıysa Fake diye banlandıktan sonra kazeni aramazdı. Olayın nerelere gideceğini kazeni aramadan önce biliyordu.
O telefonu açmak kurtulmak istiyorum du bu birinci adım.
2.adım da neler neler dedik korkma seni saklarlar mor çatı vs. 15 yaşındaki Kıza anlatmadık hepsini gördü.
Kemiklerim ağrıyor öyle sıktım ki kendimi... psikolojiyle alakalı değil, aynı eve girince tekrar işkence başlayacağını bile bile nasıl gider.
Olaya savcı girdi, bu yazılanları nasıl görüp biraz daha tutalım demez....
biliyorlarmış sanırım evet. bizde de aynısı olurdu Allah korusun o pisliği de ıslah etsinKadın yok muymuş ailede biliyolar demek ki ben yalnız yaşıcam kuzenim aylarca yanımda kalcak bi kaç gün hafta değil 8ay
Konu acarken uyelik alirken sikayetten vazgecerken kafa yerinde ama ...ben bunu anlayamiyorum
Kizin ne durumda oldugu belli olmuyor mu peki . Darp edildigi vucudundan, uyusturucu kullandigi damarlarindan belli olmaz mi.Kazenın dediği .
Polislerın geldiğini gören adam eve griyor kapı kılıtlıyor ve kızı dövuyor. Binadakiler ayağa kalkıyor seslerden daha sonra polis çilingir çağırıyor.
Aynı zamaanda ambulansta gelmiş.
Kapı açılıyor ve kız ambulansa , adam karakola gidiyor .
İhbar var evet ama kapı açıldıgında içerdekiler sadece tartışıyorduk dese polisler direk suçlu .ben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.
ihbar var sonuçta. koçbaşı oluyo polislerde. çok mu allah allah sesleriyle düşündüm bilmiyorum ama çilingir beklemek ne bileyim?
Değil mi?Kizin ne durumda oldugu belli olmuyor mu peki . Darp edildigi vucudundan, uyusturucu kullandigi damarlarindan belli olmaz mi.
Allah onu bildiği gibi etsin nasıl kadınmış rezilKızın annesi sağ başka bir adam ile evli imiş bihaber yaşıyormuş kızından adı kadin
ekşi’de başlığı var o yüzden muhtemelen.1736 ziyaretçi
ayyy hayır gerçekten miKızın annesi sağ başka bir adam ile evli imiş bihaber yaşıyormuş kızından adı kadin
İhbar saatini ve karakolu bildirseniz...Benim ihbar etme niyetim var, egmnin online ihbar sayfasından mı etmem gerekiyor? Ama elimde herhangi bir adres bilgisi olmadan ne yazabilirim ki?
Nasıl ya!! Şikayetçi olmamış mısımdı bastan alalım bı toparlayalım
bır kız var 8 aydır tecavuze tehtıte sıddete hakarete maruz kalan. ve uyusturucuya alıstırılan.
bu kız buraya uye oluyor ve musaıt olan bırı benımle konussun dıyor
ıntıhar edecegım dıyor
yasadıklarını anlatıyor
buraya yasadıklarını dertlesmek ıcın mı yoksa yardım ıstemek ıcın mı yazdı?
polıse gıt dedıgımızde gıdemem ararsam benı öldurur dıyor korkuyor
kac kurtar kendını dedıgımızde cevap vermedı kapı ustune mı kılıtlenıyor ne oluyor bılmıyoruz
8 aydır apartmandakıler bır kere bıle kızın kapısını calmadı mı kız hıc ımdat dıye bagırmadı mı hanı depo degıl sıgınak degıl komsunun bıcok sesını duyuyoruz sonucta degıl mı ?
kafam cok karıstı
yardım edın deyıp herkesı buraya toplayıp edılen yardımla gelen polıslere sıkayetcı degılım demek...
bılemıyorum
aynı seylerı yasayıp sıkayetcı olanlar nasıl oluyor onlarda korkuyor onlarda aynı seyı yasıyor
bılemedım
Uyuşturucuyu söylememiş buyuk ıhtımalle .Kizin ne durumda oldugu belli olmuyor mu peki . Darp edildigi vucudundan, uyusturucu kullandigi damarlarindan belli olmaz mi.
Maalesef birtakım bilgiler gerekiyor ihbar için. Ad/adres tarzı lazım. Bilgiler kazende mevcut sanırım.Benim ihbar etme niyetim var, egmnin online ihbar sayfasından mı etmem gerekiyor? Ama elimde herhangi bir adres bilgisi olmadan ne yazabilirim ki?
Sikayeyci olsaydi muhtemelen kadin siginmaya yonlendirirlerdi diye düşünüyorum....onlarin evine gidemezdi zatenAmcası yengesi tehdit etmişlerdir sokağa atarız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?