Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Konunun gerçekliğine inanıyorum ama kafamda oturmayan pek çok şey var illaki..
Aslında madde bağımlısı olarak kararsızlık yaşaması normal ama diğer konuda değil tecavüz işin içinde yok ve gönüllü bir birliktelikse bilemem tabi...Akıl oyunları vesselam..
Adli konular zaten muhteşem ötesi o konuya girersem ciddi şekilde saydırırım...

Kizin ne durumda oldugu belli olmuyor mu peki . Darp edildigi vucudundan, uyusturucu kullandigi damarlarindan belli olmaz mi.

ben de kapının neden kırılmadığını anlayamadım akşamdan beri.
ihbar var sonuçta. koçbaşı oluyo polislerde. çok mu allah allah sesleriyle düşündüm bilmiyorum ama çilingir beklemek ne bileyim?
İhbar var evet ama kapı açıldıgında içerdekiler sadece tartışıyorduk dese polisler direk suçlu .
İnsanların bşına kimbilr neler gelıyor ki böyle bı uygulama var.

Kizin ne durumda oldugu belli olmuyor mu peki . Darp edildigi vucudundan, uyusturucu kullandigi damarlarindan belli olmaz mi.
Değil mi?
Bu vb izler olunca dr rapor tutup, polise haber veriliyor.
Ee bu durumda savcıya rağmen baştan savma var gibi.

Nasıl ya!! Şikayetçi olmamış mı
Son gelişme nedir olayın sonu nasıl beynim durdu

Uyuşturucuyu söylememiş buyuk ıhtımalle .
Darp belli olmuş ama şikayetçi değilim demiş .
Sanırım buda kamu davasında yeterli değilmiş .
Ama bu konu böyle ses getirirse bence kamu davası açılır.

Benım düşüncem ;
Olay dun gece olunca kızın amcasına haber gitti.
amcası hastaneye gelıp ;
' Ben bu işi halletcem sen şikayetçi olma falan dedi .
E kız zaten bu olayı kendı suçuymuş gibi gördüğü için bence şikayetçi olmadı .

Benim ihbar etme niyetim var, egmnin online ihbar sayfasından mı etmem gerekiyor? Ama elimde herhangi bir adres bilgisi olmadan ne yazabilirim ki?
Maalesef birtakım bilgiler gerekiyor ihbar için. Ad/adres tarzı lazım. Bilgiler kazende mevcut sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…