- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Hayır evlilik yok güya ailenin akrabaların izni ile birlikte aynı evde yaşıyorlarmış güya amcaoğlu kiza sahip çıksın diyeAcaba kız bu adamla evli mi? Çünkü başka hiç mi akrabası yok? Neden aynı evde yaşıyorlar? Kirayı kim ödüyor? Bana evliler gibi geldi. Yoksa neden tecavüz yok desin?
Her şey beklerim ben bu saatten sonra.
Konuyu okudum ve gerçekten çok şaşırdım. Çok üzüldüm ta ki @Kazen in yakalamışlar mesajına kadar. Çok mutlu oldum. ........................................du? Kızın burda yazdıkları, uyuşturucu, tecavüz tek başına yetmiyor muydu?
Allah kahretsin ne diyeyim. Çok üzüldüm. Ama çok da hayal kırıklığına uğradım. Gerçek kurtulmak isteyen biri yazarsa bu sefer ya kimse kılını kıpırdatmazsa?
Ah ah neden şikayetçi olmadın sen?
Tck 191. Kıza para cezası olsa hagb bile olsa gayet iyi. Denetime tabi tutulacak. Ayrıca adamın da adını verme olasılığı çok yüksek olacak.Öyle bir suç olsa sizce almazlar mıydı içeri? Ne suçu? Üzerinde taşıması lazım o zaman da para cezası yiyor bizzat şahitim. Mahkemelik oluyor ama içeriye almıyorlar uyarı olarak para cezası oluyor. Sonra eğer üzerinde uyuşturucu var diye şikayet edilirse ve üzerinde yakalanırsa bir süre içeri atıyorlar. Ama o da uzun değil.
Stockholm sendromu ama burda yazdıklarına bakılırsa bağlılık yok o haysiyetsizin ailesi ne cehennemde acaba 8aydır kız yalnız oğlan orda konu komşu elbet söylemişlerdirBir yerde okumuştum da bazi insanlarda kötülük gördüğü kişiye karşı bağlılık degisik bir aliskanlik baglanma oluyormus.. bu kizinda kimsesi yok simdi.. baba da yeni olmus onun acisi da var..
Kiz sikayetci olmadigi icindr muhtemelen yada araya birileri girmistr tanidik bildik gibi yada o kadar siddete maruz kalip kocami seviyorum diyip sikayetini geri alanlar var ya onlardanda olabilir o zaman polis bisey yapamiyo malesefBende öyle düşünüyorum ama memurlardan ikisi tanidikti gözlerine baktım boşver konuyu desin diye çünkü böyle olaylarda kurcalama olaylar bildiğin gibi değil dedikleri olmuştu zamanında ama onlarda üzgündü içind e bisey yokmuş başka bişey yokmuş gibiydi o yüzden nasıl ya nasıl ya zarar verirse diye direttim konuyu açıp gösterdim prosedürler dediler yabibolay doğru polisler bisey yapamıyor guya
Kız mı alkollüymüş?Uyuşturucu konusu geçmedi polislerle sadece çok alkolluydü dediler...
akrabalarının haberi varmış güya kıza sahip çıksın diye aynı evde yaşıyorlarmış.Stockholm sendromu ama burda yazdıklarına bakılırsa bağlılık yok o haysiyetsizin ailesi ne cehennemde acaba 8aydır kız yalnız oğlan orda konu komşu elbet söylemişlerdir
Hayır evlilik yok güya ailenin akrabaların izni ile birlikte aynı evde yaşıyorlarmış güya amcaoğlu kiza sahip çıksın diye
@Kazen yine diyorum burada bir üye uyuşturucu kullandığını beyan ediyor bu suçtur madem elimizde kişinin bilgileri var ihbar edelim. Suçu bildirmek bizlerin görevidir. E bu şekilde de uyuşturucuyu kimden temin ettiğini polislere bu üyemiz açıklamak zorunda kalacaktır. Devamını da önceki mesajımda yazdım.
Saçmalığa bak ya. Böyle amcaoğluda tükürürüm ben. Eksik kalsın yardımı. Ah ah Allah bir mucize gönderir umarım o kızcağıza. Yaşı küçük de değil. İnşallah kurtulur. Acaba dini nikah mı yaptılar? Ben her şeyi bekliyorum artıkHayır evlilik yok güya ailenin akrabaların izni ile birlikte aynı evde yaşıyorlarmış güya amcaoğlu kiza sahip çıksın diye
Kadın yok muymuş ailede biliyolar demek ki ben yalnız yaşıcam kuzenim aylarca yanımda kalcak bi kaç gün hafta değil 8ayakrabalarının haberi varmış güya kıza sahip çıksın diye aynı evde yaşıyorlarmış.
Kız mı alkollüymüş?
Ayrıca kızlar beni uyuşturucuya alıştırdı demedi iyi okuyalım, bana uyuşturucu verip sahip oldu sonra da devam etti dedi.
Konu acarken uyelik alirken sikayetten vazgecerken kafa yerinde ama ...ben bunu anlayamiyorumYapmayın ama. Buz kız uyuşturucu kullanıyor! Sigara değil! Aklı yerinde mı sanıyorsunuz? Nasıl ulaşıcak uyuşturucuya? Adam söylemiş herşeyini bana söylüyor getiriyorum diye. Kız evden dışarı çıkmayan sürekli uyuşturucu kullanan birisi! Ne düşünmüş olabilir ki? Muhtemelen bu kriz de uyuşturucu kriziydi. Dayak vardır aynı evde yaşıyorlar zaten birlikte de oluyorsur amcasının oğluyla.
Tabi ki şikayetçi olmaz çünkü muhtaç adamın eline muhtaç!
Baba olmus de anneyi bilemiyorum. . Benim ki tahmin sadece yadamk Uyuşturucunun getirdiği bır bağlılık bilemiyorumStockholm sendromu ama burda yazdıklarına bakılırsa bağlılık yok o haysiyetsizin ailesi ne cehennemde acaba 8aydır kız yalnız oğlan orda konu komşu elbet söylemişlerdir
Kazenın dediği .Konu 123 sayfa , ben 100 . sayfadan basladim. kimi diyor cilingir geldi kimi diyor ambulans geldi, konu sahibi dovulurken polis geldi. Gercekten ne oldu aslinda.
Yakin zamanda cikar ortaya insallah ne olursa olsun kimsenin haketmedigi seylerbence de
aynen bence de bu olayın ıcınde bambaska seyler var
Hayır kız içerde dövülürken polis oturup çilingir mi beklemiş , neden kapıyı kırıp da içeri girmemişler , çilingir gelene kadar ya kızı döverken öldürseydi ?
Beynim durdu .
Evlendirselermiş mesele sahip çıkmaksa.Hayır evlilik yok güya ailenin akrabaların izni ile birlikte aynı evde yaşıyorlarmış güya amcaoğlu kiza sahip çıksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?