Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kız zaten birilerine ifşa olmaktansa ölmeyi yeğleyerek konuyu açtı.

Ve uyuşturucu bağımlısıyım demedi. Burdan yürümesin kimse.

Gayet utandığından evlenecek o şerefsizle.

Sistem batsın darp edenle gönderen!!!

Ve sevgili konu sahibi... birşey diyemiyorum. Bazen aklının başına gelmesi için bir tokat atmak gerek KENDİNE GEL diye. Kendine gel n’aptın sen n’aptın...

Canim sucustulerde yeterli kamu davası için kolluk kuvettle zorla alınmış oluyor kolluk kuvvet ifade ile şikayet ediyor ve daba açılıyor kamu davasi

Reactions: H E
ayyy hayır gerçekten mi insan kızıyla ilgilenmez mi hiç nasıl insanlar var
Aaaaa olur mu? Kocası kaçar sonra. Yuvası bozulur. İşi gücü yok elin p.çiyle mi ilgilenicem diyordur. ( hep bu lafı duydum kadınlardan kendi doğurdukları çocuk için kocalarına bilenip!) Neme lazım ay biricik kocacığı bırakır sonra onu. Lanet insanlar!
Nefret ediyorum. Ne biçim bir dünyada yaşıyoruz biz Allahım.

Hayatım devam ediyordur uyuşturucu vermeye. Sistematik tecavüz bu tek seferle kalmaz.

Nasıl ya!! Şikayetçi olmamış mı
Son gelişme nedir olayın sonu nasıl beynim durdu

malesef
ne tecavuz ne uyusturucu hıc bırsey dememıs
bız bırlıkte yasıyoruz demıs
doverken ustune polısler gelmıstı ya
onada alkolluyken kendını kaybedıyor demıs

Ya siktirsin gelip burda konu açtı bütün üyeler seferber oldu, şikayetçi bile olmamış. Şikayetçi olsa adam şu an içerdeydi merak etmeyin.......

Ya bi kendinize gelin hanımefendi, bu kızın şuan sağlıklı düşünemediği ortada zaten. İşler sizin sandığınız gibi kolay ilerleseydi zaten bu kadar kadın cinayeti olmazdı. Kızmakla küfür etmekle olmuyor yani.

Bu ülkede hiç kimse sosyal hizmetlerin ne işe yaradığını bilmiyor, koordineli çalışmalar yok, bıktık artık yahu. Bir sosyal çalışmacıya haber verip orda kızla görüştürmek bu kadar mı zor ya! Şikayetçi misin değil misin diye sorup bırakmakla olmuyor işte. Bir sosyal çalışmacı ona orda destek verecekti. Ha tabiki sonunda yine şikayetçi olmasaydı bir şey yapılamazdı ama bu düzensizlikten de bıktık ya pes! Görünürde her şey var yasalarda ama uygulama sıfır. Bu ülkede sadece işini iyi yapan insanlara ihtiyaç var, başka hiçbir şeye ihtiyaç yok. Lütfen artık sosyal hizmetlerin önemi anlaşılsın ya..

Ben gidip AVM den cikolata calsam daha cabuk yakalanirim.

Bir de olumden daha kotu iskence yontemleri var ve uyusturucu kafasiyla saglikli dusunmuyor olabilir.

Cok yabanci dizi seyrediyorum ben etkisi oluyor.

malesef
Ney? Alkollüyken kendini kaybediyor mu? Valla bu kadar açık akıllıca ifade veren biri neden bir şeylerden korksun? Neden polise gerçeği anlatmasın? Yok artık!

malesef
Amanının tüh tüh o kadar yazdık korkma diye gece gece bütün emniyeti harekete geçirdik niye korkmuş tuhaf gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…