Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

bir üye bu pislik için kapıda polis varken dövmeye devam ediyordu, yazmış, korkusu filan yok. adam kesin döverken kızı tehdit etti, iğrenç herif. başka bir açıklama bulamıyorum şikayet etmemesine.

26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
Hastaneye başvurup rapor al ve instagramdan avukat Feyza Altun’a ulaş o senin için elinden gelen herşeyi yapar

Polisi hic aramamasindan belliydi...
Ben dunden beri konuya hic yazmadim...cunku bu kurtulmak isteyen bir kadinin konusu degil belli...

Yapmayın ama. Buz kız uyuşturucu kullanıyor! Sigara değil! Aklı yerinde mı sanıyorsunuz? Nasıl ulaşıcak uyuşturucuya? Adam söylemiş herşeyini bana söylüyor getiriyorum diye. Kız evden dışarı çıkmayan sürekli uyuşturucu kullanan birisi! Ne düşünmüş olabilir ki? Muhtemelen bu kriz de uyuşturucu kriziydi. Dayak vardır aynı evde yaşıyorlar zaten birlikte de oluyorsur amcasının oğluyla.
Tabi ki şikayetçi olmaz çünkü muhtaç adamın eline muhtaç!

sanırım kızla akrabasının isim ve adres bilgileri yok. olsa uyuşturucu için şikayet etmek mantıklı çok. gerçi kızın telefon numarası belli. oradan bişey çıkar mı bilmiyorum

Kızlar düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor ya nasıl şikâyetçi olmadi başına daha kötü birşey gelirse polisler belkide bana bilgi vermemek adına sikayetci olmadi dediyse dicem ama dosyaları da gördüm ifadeleri de üstten yani detaylı okutmadilar tabiki off ya mantik iptal bende cok üzgünüm

Ben uyuşturucu için diye düşünüyorum.. ugrasmk istememistir bide kız... tehdit illaki varda
Reşit bi kadın yapılacak hiç bişey yok polis bile söyle kızım dese kız belki polis baskı yaptı diye şikayet ettim yok öyle bişey dicek iki gün sonra adamlar nasıl desin iradesinde olan bi durum sonuçta

Hayır bunları kabul etmiyorum Calender.

Zaten uyuşturucu noksanlığı yaşayacağını bilerek yaptıysa Fake diye banlandıktan sonra kazeni aramazdı. Olayın nerelere gideceğini kazeni aramadan önce biliyordu.
O telefonu açmak kurtulmak istiyorum du bu birinci adım.
2.adım da neler neler dedik korkma seni saklarlar mor çatı vs. 15 yaşındaki Kıza anlatmadık hepsini gördü.

Kemiklerim ağrıyor öyle sıktım ki kendimi... psikolojiyle alakalı değil, aynı eve girince tekrar işkence başlayacağını bile bile nasıl gider.

Olaya savcı girdi, bu yazılanları nasıl görüp biraz daha tutalım demez....

Ama kullanmak da suçtur. Cezası vardır. Satıcı durumunda zaten ağır cezada yargılanır ve ğst dereceden cezası takdir edilir.

Öyle bir suç olsa sizce almazlar mıydı içeri? Ne suçu? Üzerinde taşıması lazım o zaman da para cezası yiyor bizzat şahitim. Mahkemelik oluyor ama içeriye almıyorlar uyarı olarak para cezası oluyor. Sonra eğer üzerinde uyuşturucu var diye şikayet edilirse ve üzerinde yakalanırsa bir süre içeri atıyorlar. Ama o da uzun değil.

Diyelim kapıyı kırıp girdiler.
Bu kız ve adam biz sadece tartışıyorduk dese, zaten ortada şikayetçi de yok.
O zaman haneye tecavüz, mala zarardan dolayı polisler suçlu duruma düşüyor belki.

Son düzenleme:
Konu 123 sayfa , ben 100 . sayfadan basladim. kimi diyor cilingir geldi kimi diyor ambulans geldi, konu sahibi dovulurken polis geldi. Gercekten ne oldu aslinda.

Uyuşturucu konusu geçmedi polislerle sadece çok alkolluydü dediler...

sana özel mesaj atıyorum hemen bakar mısın

Ben tersi dusunuyorum...
Yani yasalar empati kuruyor senle...
Yani sen ogrenilmis caresizlik icindeysen senle empati kurup anlayip seni oyle birakiyor iste....
Aslinda vardigimiz sonuc ayni...evet yasalarda acik var.
Mesela ifade verme sekli daha titizlikle olmali..fakat sikayetci olmayan adama da ne yapabilir ki...

Uyuşturucudan ihbar etmeyi düşünüyorum ama sadece tekirdağ çorlu yazmak olmaz sanırım adres bilgilerine. Siz hiç mi adres falan bilmiyorsunuz, polis arkadaşlarla bir konuşsanız uyuşturucudan ihbar edeceğim diye. Ne yapsak bilemedim. Adres olsa abartılı bir şekilde yazacağım "Uyuşturucu kullanılıyor satışını da yapıyor olabilir, çevrede çocuklarımız var" diye. Zira uyuşturucudan içeri alınması bu adamla başbaşa kalmasından evladır. Aklıma türlü türlü şey geliyor.

Çilingir gelene kadar bu kızın dövülmesine nasıl seyirci olup sesiz kaldılar , bi izin kâğıdı yüzünden mi müdahale etmediler , kafam almıyo bu nasıl iş yahu .
Canım hadi girdiler izin olmadan kız adamdan bile şikayetçi olmamış polise evimi bastılar biz konuşuyoduk dese ki deme ihtimali çok yüksek polisler açığa alınır suçlu onlar olur böyle şeylerde akıl vicdan değil prosedür işler neyse o

Bir yerde okumuştum da bazi insanlarda kötülük gördüğü kişiye karşı bağlılık degisik bir aliskanlik baglanma oluyormus.. bu kizinda kimsesi yok simdi.. baba da yeni olmus onun acisi da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…