- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Hastaneye başvurup rapor al ve instagramdan avukat Feyza Altun’a ulaş o senin için elinden gelen herşeyi yapar26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
Ben uyuşturucu için diye düşünüyorum.. ugrasmk istememistir bide kız... tehdit illaki vardaBizim bildiğimizden farklı şeyler var belli ki bilemiyorum hamile falan mı acaba olayın gidişatı hiç doğal akışa uygun değil
Polisi hic aramamasindan belliydi...
Ben dunden beri konuya hic yazmadim...cunku bu kurtulmak isteyen bir kadinin konusu degil belli...
sanırım kızla akrabasının isim ve adres bilgileri yok. olsa uyuşturucu için şikayet etmek mantıklı çok. gerçi kızın telefon numarası belli. oradan bişey çıkar mı bilmiyorumGerileri okudum uyuşturucudan ihbar edeceğim. Olay hakkında ihbarda yazmamız gereken adres falan bilenler varsa bana özelden iletsin lütfen. Bari uyuşturucudan içeri alınsın da tedavi görsün. Ben her an bu kız öldürülecek, şu an sistematik tecavüze maruz kalıyordur diye düşünmekten deliririm.
Reşit bi kadın yapılacak hiç bişey yok polis bile söyle kızım dese kız belki polis baskı yaptı diye şikayet ettim yok öyle bişey dicek iki gün sonra adamlar nasıl desin iradesinde olan bi durum sonuçtaBen uyuşturucu için diye düşünüyorum.. ugrasmk istememistir bide kız... tehdit illaki varda
Hayır bunları kabul etmiyorum Calender.Madde kullanımının son bulacağı korkusu çünkü öyleyse o bir bağımlı,ya da o pisliğin hapisten kurtulup öldüreceği korkusu ama intihar düşüncesi olan insan neden bundan korkar?Bunları onun yerinde olmayan hiç kimse anlayamaz...
Ama kullanmak da suçtur. Cezası vardır. Satıcı durumunda zaten ağır cezada yargılanır ve ğst dereceden cezası takdir edilir.
Diyelim kapıyı kırıp girdiler.Bence böyle olaylarda arama izni gerekmemeli , 1 dakika bile çok geç olabilir yaşaması için , ya bu kız ölseydi , biz şu anda " inanamıyorum öldü " diye yorum da yapıyor olabilirdik Allah korusun .
Ondan sonra sırf arama izni olmadan müdahele edilemediği için ölen kıza günlerce hayıflanıp üzülsek ne üzülmesek ne , kız geri gelir mi ?
Öyle bir suç olsa sizce almazlar mıydı içeri? Ne suçu? Üzerinde taşıması lazım o zaman da para cezası yiyor bizzat şahitim. Mahkemelik oluyor ama içeriye almıyorlar uyarı olarak para cezası oluyor. Sonra eğer üzerinde uyuşturucu var diye şikayet edilirse ve üzerinde yakalanırsa bir süre içeri atıyorlar. Ama o da uzun değil.
sana özel mesaj atıyorum hemen bakar mısınkazene bunu soyledım bana la havle vela ! dedı
kesınlıkle avukat olmalıydı
koca koca adamlar felegın cemberınden kac kez gecmıs ınsanlar bıle avukatla gıdıyor avukatsız adım atmıyor
bu olayda tek basına kımsesız kız yanında bırı olmadan nasıl konussun zaten
Ben tersi dusunuyorum...Boyle birseyin empatisini yapmayacaksak neyin empatisini yapacagiz? Yasalar empati yapilmadigi icin sikayetci olunmayi sart kosmus hukuki islem yapilabilmesi icin. Biz de siddet, tecavuz olaylarinda kisinin sikayeti esas alinmasin kamu davasi acilsin mutlaka diye yirtiniyoruz burda. Cunku belli ki sikayet etmeyenin kafasi yerinde degil. " eh sikayetci degilse demekki isteyerek dayak yiyiyor" mu diyecegiz? Kanunlar hicbir islem yapmayarak bunu diyor iste malesef. Bu sekilde bir adim ilerleyemeyiz. Hep geriye hep geriye.
Kızlar düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor ya nasıl şikâyetçi olmadi başına daha kötü birşey gelirse polisler belkide bana bilgi vermemek adına sikayetci olmadi dediyse dicem ama dosyaları da gördüm ifadeleri de üstten yani detaylı okutmadilar tabiki off ya mantik iptal bende cok üzgünüm
Uyuşturucu konusu geçmedi polislerle sadece çok alkolluydü dediler...
Canım hadi girdiler izin olmadan kız adamdan bile şikayetçi olmamış polise evimi bastılar biz konuşuyoduk dese ki deme ihtimali çok yüksek polisler açığa alınır suçlu onlar olur böyle şeylerde akıl vicdan değil prosedür işler neyse oÇilingir gelene kadar bu kızın dövülmesine nasıl seyirci olup sesiz kaldılar , bi izin kâğıdı yüzünden mi müdahale etmediler , kafam almıyo bu nasıl iş yahu .
Neden geçmiyor peki? Şikayetçi olurken söylenmemiştir o zaman. Yoksa üzerinde durup test yapılması lazımdı.
Bir yerde okumuştum da bazi insanlarda kötülük gördüğü kişiye karşı bağlılık degisik bir aliskanlik baglanma oluyormus.. bu kizinda kimsesi yok simdi.. baba da yeni olmus onun acisi da var..Reşit bi kadın yapılacak hiç bişey yok polis bile söyle kızım dese kız belki polis baskı yaptı diye şikayet ettim yok öyle bişey dicek iki gün sonra adamlar nasıl desin iradesinde olan bi durum sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?