Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

3 asagı 5 yukarı artsa
yavas yavas artma azalma olsa haklısınız da
cümbüş var gıbı akın akın bırden bıre sayı cogalınca
ınsan nereye el sallıyoruz moduna gırıyor

İnşallah fake değildir, eğer öyleyse içimden ağır küfür sallayacağım. Zira yazdıkları çok içe dokunur şeyler, üzülmedim değil.

Yardim talep etmeyen bir insan niye buraya konu aciyor onu anlamiyorum. Hepimizin konu acma sebebi fikir almak, yardim almak. Gercekten boyle zor durumdaysa polis aramiyor gelip buraya konu aciyor.. Ustelik yardimda almak istemiyor.. Garip..

Konu gercek mi degil mi? Lutfen fake olsun..

Bence fake...bir insana tecavüz edip,alıkoyan it eline telefonla adaptör verir mi?Benim konuyu okurken şarjim bitti.Hazirandan sonra diyor...tam tarih verdi mi ben mi kaçırdım?

Lanet olsun

bana hemen emniyette yüksek bir tanıdığa sahip birileri ulaşsın hemennnnnnnnnnnnn

hemennnnnnnn

Ben demiştim. Eyvahlar olsun.

Kazen bey, arkadaşı 183'ü araması için yönlendirir misiniz lütfen? Ekip göndersinler.

Fake olanlar genelde o gün açanlar oluyor. Yani ağır saçmalayanlar o an üye oluyor.
Bu arkadaş günler önce açmış üyeliğini...
Açmış ama hiçbir paylasimda bulunmamış...lazım olur diye beklemis

Bence fake...bir insana tecavüz edip,alıkoyan it eline telefonla adaptör verir mi?Benim konuyu okurken şarjim bitti.Hazirandan sonra diyor...tam tarih verdi mi ben mi kaçırdım?

Reelmiş canım, belliydi yazım stilinden anlamıştım. Umarım kurtarırlar. 183 Sosyal Destek Hattı'nı ararsa ekip gönderiyorlar almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…