ınşallah canım benim inşallah yaşayan biri görür konumuda cevap verırCok gecmis olsun canim ya hic bi fikrim yok ama insalah kese gozukur ya Allah yardimcin olsun
Ne mutlu sana adanalı keske bende yavrumu kesesını gorsem kalbını duysamGeçmiş olsun işallah herşey yolunda gider güzel haberler alırsın.Geçenhaftada benim bebegimin kalbi atmıyordu çok şükür buhafta gördük.Rabbim bu yokda hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah canım benım beta benım suanlık hep duzenlı arttı agrı velekelebme yok sadece doktor kesemı gormedı oda gorulmesı gerektı dedı ve sol tupte bır karartı var dedı aynısını vana detaylı ultrasondada dedıler bakalım pazar günü bellı olcak büyük ihtimalle ama zaman geçmıyorRabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklı gebeliktir rabbim yuzunu guldursun
İnşallah canım benim ya keşke benımkısıde bkmasaydıCanım beta 2000 iken benim doktorum bakmadı bile 5000'i geçsin öyle gözükür dedi telaş yapma inşallah hayirlı haberler alırsın .
Iyı düşün iyi olsun canım üzme kendini hakkinda hayirlısı olsun dış gebelikse bile en azından erken müdahale ederler diğer türlü fark etmeyince tüpler bile alınabiliyor .İnşallah canım benim ya keşke benımkısıde bkmasaydıdıs gebelık cok korkuyorum
Orası öyle Rabbım hakkımızda hayırlısı nasıp etsinIyı düşün iyi olsun canım üzme kendini hakkinda hayirlısı olsun dış gebelikse bile en azından erken müdahale ederler diğer türlü fark etmeyince tüpler bile alınabiliyor .
Canim mart ayinda yasadim buna benzer bi olayi ama benim 4000 filan cikmisti ilk basta çok küçük bisey görülüyor kese olabilir dendi bi kaç gün sonra gittiğimde ilk bakilan ultrasonla ayni cikti bi kaç gün bekleyelim büyümez yada goremezsek kürtaj yapicaz dediler 3gun sonra tekrar gittiğimde ne büyüme olmuştu nede bi de şey gözüküyordu çok uzulmustum kurtajla alinip patolojiye gonderdi sonuç temiz cikti doktor ilk gebeliklerde boyle bi şey olma ihtimalli yuksek dedi canim inşallah sende kese gorulur kalp afişi duyulur sagliklidir inşallah. Üzülme desemde insan üzülüyor.Arkadaşlar yaşamız bilen birisi nolur bana yardımcı olsun
Cnm degerlerın guzel artmış karından 5000 ler de gorulur kese 2000 daha erken hem dıs gebelik degildir anormal Bı artıs olmamis kalbini ferah tut saglıklı Bı gebeliktır ınsalhKızlar hamıleyım adet gunumde ogrendım hamıle oldugmu 02.06 da 145 cıktı kanım 04.06 400 çıktı kanım 06.06 889 çıktı kanım ve doktorum uc gub snra cuma gel vajınal yoldan keseye bakalım dedı ve gıttım doktor keseyı goremedı ve sol tupte sekılsız bısı var dedı ve benı detaylı ultrasona gnderdı bı yandan da kanımı aldı.09.06.2017 de kanım 2200 cıktı detaylı ultrasonda keseyı ne rahım ıcınde nede rahım dısında gördü doktor sadece kagıda sol adneksiyel alanda süpheli gs olabılır yazıyor. Kendı doktoruma sonucu götürdüğümde doktor pazar tekrar beta ver acılde ve baktır ultrasonda dedı suan dıa gebelıkte dıyemem sağlıklıda dıyemem dedı ama dıs gebelıge daha yakınsın dedı ağrım yok kanamam yok 2000lı degerlerde kesem YOK böyle bişi başına gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?