Allah rızası için bilenler birşey desin bana

Degerim 2083ken dr ultrasonda goremedi keseyi ve zaten gormem mumkn degil bu degerde dedi. Vajinal bakmadi ztn sdce kistm fln varmi die ymurtalklarma bakmisti. 1 hafta snra gel keseye bakalm dedi 2083 ciktiktan 1 hafta snra kesem gozuktu bebek yoktu yolk sac da yoktu korkmustum 1 hafta snra bdha gittigimde hem bebegm hem kalp atisi gorulmustu. Indallah sagliklidir gebeligin

Benım 2000 ken vajınal gozukmedı bebek bugün 3600 olmus bugün gordu 5mm dedı ınsallah Saglıklıdır ama en azından dıs gebelık olmadıgı kesınlesmıs oldu bunada şükür

Hamilelerin ve doğumda dua edenleri duasi kabul olurmuş bizim içinde dua et canim isteyen herkese hepimize nasip etsin.

Bakilan cihaz cok onemli, sizin kilo durumunuz da...

İlk hamileligimde 7. Haftadan once kalp sesini bile karnimdaki yaglanmadan duyamamistik.

Bir kac ay sonraki ikinci hamileligimde arada verdigim 13 kilo isimize yaradi. Kan degeri sali gunu 460 lardayken cuma gunu kese gorundu... demek istedigim degerin kac oldugu kacta gorundugu kisiye ve cihaza goee degisir paniklememek lazim.

Ama zaten keseniz gorulmus:) saglikla gelsin insallah

İnşallah sağlıkla devam eder şuan beni korkutan zamanlar kese buyuyecekmıbeta artıyomu falan cuma günü gene gel dedı doktor inşallah hayırlı bi haber alırım

İnşallah sağlıkla devam eder şuan beni korkutan zamanlar kese buyuyecekmıbeta artıyomu falan cuma günü gene gel dedı doktor inşallah hayırlı bi haber alırım
Merak etmeyin:) biz hep olumsuz kismini dusunuyoruz...

Kese gorunduyse bebekte gorunecektir... hamilelik dogal bir surec bir hastalik degil, oyle bir surec ki dogada hic doktora gitmeden hamile kalip dogurabilmek mumkun...

Merak etmeyin:) biz hep olumsuz kismini dusunuyoruz...

Kese gorunduyse bebekte gorunecektir... hamilelik dogal bir surec bir hastalik degil, oyle bir surec ki dogada hic doktora gitmeden hamile kalip dogurabilmek mumkun...
Çok doğru söylüyorsun canım çok haklısın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…