Allah rızası için bi bakın

Vesvese senin düsündüklerin.
Esin biliyormus ögretebilir..nette de birsürü bilgi var bilirsin.
En kisa zamanda baslarsin nasipse.

ben kuran okumayı bilmiyordum
diyanet kuran kursu gittim 1 ayda kuran okumaya geçtim
şimdi ah ah kafam niye erteledim ki diyorum
sen yeterki iste ve bu yolda adımlarını at inanki rabbim yardımcın olacaktır

Allah namaz kılma hevesini kalbine vermiş ne mutlu.. artık sende devamını getırsın ınşAllah . İlk başta tabiki düzgün kılamazsın yanlışların olur bu normal zaten kıla kıla ögreniceksin sonuçta Allah senın nıyetını bılıyor bir kitap alırsın gerçekten güvenilir bilgilerin oldugu bir yazar yolda evde iş yaparken devamlı bakarsan aklında mutlaka bıseyler kalır bir zorluğu yok dualar da da bir arkadaşın dediği gibi gece okursan çabuk ezberlersin 5 vakit kılamasanda işinden yada başka şeylerden dolayı en azından bir kaç vakıt kılarsın oyle oyle alıştırırsın kendını ona göre ayarlarsın Allah yardımcın olsun canım

işyerinde mescid yok mu?
bi vakit kılıp bi vakit kılmayabilirsin ilk zamanlarda olabilir böyle şeyler ama sonradan alışırsın, kılmayınca için rahat etmez

AlLah'ım bu ne tatlılık ya..Bunlar ne tatlı endişeler...Ya merhametli olursam,ya kvmi affedersem..Ay siz çok yaşayın..

namaz kilmayi istemeniz cokguzel
ogenirsiniz esiniz kiliyormus o ogretir ya da simdi internette bile ogrenebilirisniz
dualari da kisa zamanda ezberlesriniz namaz kilmak icin tek dua bile bilmek yeterli daha sonra yavas yavas ogrenirsiniz
insallah

İnsan merhametli olmaktan korkarmı..Tek derdiniz bu olsun..Hem siz güzel bi şeyi bamabaşka alakasız seylerle erteliyorsunuz..Gerçekten istiyorsanız,böyle garip düşünceleri bırakın..Kendinizi arınmış bi şekilde namaza verin..Öğrenmek içinde eşinizden yardım isteyin,olmadı netten video indirin..Yada küçük namaz kitapları var,alın, okuyup okuyup kılın,selamdan sonra tekrar okuyun arada takılırsanız..İlk zmanlar zor gelebilir,kıldıkça öğrenirsiniz..

Ezberlemek istediğin duaları bir kağıda yazıp devamlı görebileceğin yere as. Gelip geçtikçe oku hemencecij öğrenirsin.

Merhametli olmaktan korkma. Her kıldığın namazda huzurun için dua et. Mutsuzluğunu isteyenlere de hidayet iste.

Kafanda deli sorular... Canım benim, bana da ailem namaz kılmayı öğretmedi ancak ben kendi kendime öğrendim. Dualar ve namaz internette gayet açık ve güzel şekilde anlatılıyor. Sen senin sevgin için çabalayan, senin sevgin için vaktinden fedakarlık yapan, senin seveceğin cümleleri senin sevgin için ezberlemeye çalışıp karşına gelen biri karşında kemküm etse, ağzından bazı kelimeleri yanlış çıksa kızar mıydın ? Allah hepimizden daha merhametlidir ve bağışlayıcıdır. Bu tarz şeyler sorun olmaz, önemli olan senin bu işe kalkışman, Allah'ın gayretini görmesi. Ben yazın kılabildiğim kadar 5 vakit kılıyorum, sene içinde okuldan dolayı 5 vakit kılamıyorm, bazen hiç kılamıyorum. Genel de de ancak yatsıya yetişip yatsıyı kılıyorum kılabilirsem. Zamanım oldukça açıp Kuran da okuyorum. Ve bunlara rağmen Allah'ın sevgisini içimde hissediyorum. Ben istemez miyim 5 vakit kılmak, ama okul döneminde ne zamanım ne de kılacak yerim var. Bunları Allah da görüyor. Sen yapabileceğin kadarını yap, gerisini Allah'a bırak..

AlLah'ım bu ne tatlılık ya..Bunlar ne tatlı endişeler...Ya merhametli olursam,ya kvmi affedersem..Ay siz çok yaşayın..
Sizde öylesiniz teşekkür ederim

Aynen canim tesekkur ediyorum. .

O kadar güzel yazmışsınız ki. .
Emeğinize saglik..
Dediginiz gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım çünkü çok istiyorum ne zamandır hep bi sebep hep bi bahane..
Bi ucundan tutalım bakalom Allah im yardım eder inşallah. .

Namaz akıl baliğ olmuş kişilere farzdır. Bu yazdıklarına bakılırsa sana farz değil, sen kılmasan da olur. Sonra gerçek islam bu değil propagandaları yapılıyor...

Peki ya Namazla daha iyi bir insan olursam ?
Kv beni yumuşak bulup yuvami bozmaya kalkarsa..
Cnm korkma hicbirseyden...
Senin bir sahibin var... guc kudret insanlarin elinde degil...
Sen Cenabi Hakka sigin dua et istersen en kötü niyetli insan ciksin karsina ne yazar...
Namazlarin icinde eger kalben samimiysen ALLAH sana yardim eder...
Cebrail aleyhisselamin 100 Bin sene kildigi namaza karsilik ALLAH CC biz insanlarin kildigimiz 2 rekat namazi daha cok takdir ediyor...
Hemde onca hatali kilmamiza yanlis okumamiza ragmen süreleri ayetleri...
Neden cunku bizde nefis var...
Sen o nefsini yen bana secde et yeter diyor Cenabi Hak...
ALLAHa tevekkul et teslim ol yeter cnm... :)

Peki ya Namazla daha iyi bir insan olursam ?
Kv beni yumuşak bulup yuvami bozmaya kalkarsa..
Canım öncelikle inş başlarsın, her namaz kılan iyi insan olmayabiliyor bir kere öyle düşünme ikincisi iyi insan olmak ne kadar güzel birşey rabbim korur evliliğini inş, eşine özenmen neden günah olsunki keşke her güzel şeye özenebilsek sanırım seninki sadece özenme değil kendinde istiyorsun, ben üniversite de kılardım okula yakın kız Kuran kursu vardı oraya giderdim, iş yerinde de kıldım yönetici odasında kılardım, toplantı odasında neresi müsaitse yeterki kıl rabbim eksiklerini tamamlar, namaz bir insanı değiştirmiyorsa bir sorun vardır demektir, iki süreyle bile kılınır namaz şeytanın vesvesine kapılıp erteleme, yarıncılar helak olmuştur hadisi şerif.

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…