Allah rızası için bana bi öneride bulunun

serife12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
81
19
8
27
Kızlar meraba 26 günlük bebeğim var 26 gündür acı çekiyorum göğüs uçlarım çok kötü yara oldu çatlağıda geçti artık içinin eti gözüküyo o kadar kötü sürekli acıyo emzirirken ağlıyorum lütfen bildiğiniz bi krem varsa yazın allah rızası için çok mutsuzum

Canımın geçmiş olsun, lanolin li bı krem varfi adını unuttum o iyiydi.

öncelikle ılık su ile ıslatılmış pamuklu bir mendille temizleyin. ardından kremi sürüp (ben lansinoh kullanıyordum) göğüs pediyle kapatın. havayla temas olursa yine çatlamaya ve kanamaya başlar. sık sık kremi ve temizleme işlemini tekrarlayın. anlattığınız gibiydi benim sürecim de 1 ay ağlayarak emzirdim.

Lansinohun lanolinsiz organik olanını kullanıyorum. Ama yara olmasını engelleyen asıl şey gümüş göğüs kapağı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim markası önemli değil ben sadece emzirirken çıkarıyorum o kadar memnunum

Kesinliklee arkadaşım kullaniyo cok memnunn krem fln hic gerek yok gene ayniii silikon göğüs korucusundan al canımm bana dua ediceksin🥰🥰 bu nu takıp emziriyosun

images (7).jpeg

Düzeltme yapamadım hattaa meme ucu aparatı diyolar eczanede bulabilirsin cok rahatlıcaksın 😊

zaten söylenmiş ama desteklemek için yazıyorum, gümüş kapak!
ben de annemin karbonatlı suyuna güvenip güya paradan tasarruf etmiştim, ama yine de çareyi gümüş kapakta buldum. çok hızlı iyileştiriyor yaraları, diş çıkarma zamanı da çok işe yaradı. daha ucuza mal edebilirseniz yaptırabilirsiniz gümüşçüde, gümüş kendini temizleyebilen bir şey olduğu için ikinci el de satın alabilirsiniz. verilen paraya değiyor, ömürlük bir şey ve bence evladiyelik

Gamastol alın yara olduysa iyi gelir inşallah şimdi artık lanolinli olanlar etki etmez onlar öncesinde etki ediyor

zaten söylenmiş ama desteklemek için yazıyorum, gümüş kapak!
ben de annemin karbonatlı suyuna güvenip güya paradan tasarruf etmiştim, ama yine de çareyi gümüş kapakta buldum. çok hızlı iyileştiriyor yaraları, diş çıkarma zamanı da çok işe yaradı. daha ucuza mal edebilirseniz yaptırabilirsiniz gümüşçüde, gümüş kendini temizleyebilen bir şey olduğu için ikinci el de satın alabilirsiniz. verilen paraya değiyor, ömürlük bir şey ve bence evladiyelik
Hangi marka almistiniz? Sanki hepsi ayni etkiyi gosterebilirmis gibi geliyo pahali olana o kadar para versem mi emin olamiyorum.

Hangi marka almistiniz? Sanki hepsi ayni etkiyi gosterebilirmis gibi geliyo pahali olana o kadar para versem mi emin olamiyorum.
silverette almıştım. ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, maksat 925 ayar gümüş olması bence.

Kızlar meraba 26 günlük bebeğim var 26 gündür acı çekiyorum göğüs uçlarım çok kötü yara oldu çatlağıda geçti artık içinin eti gözüküyo o kadar kötü sürekli acıyo emzirirken ağlıyorum lütfen bildiğiniz bi krem varsa yazın allah rızası için çok mutsuzum
Göğüs kalkanı kullan kendi sutunle islat ucunu sonra göğüs kalkanini tak hemen iyilesir

Kesinlikle gümüş kapak yaralarım geçtikten sonra da hep takıyorum ağrı sızı yok

Bu konuda hepinizi şok edecek bir tavsiyem var denersiniz denemezsiniz sizin bileceğiniz iş bende deneyip faydasını görünce şok olmuştum tükürüğünüzü emzirdikten sonra sürüp kapatın göğüs pediyle yaraları iyileştirecek organizmalar orada bolca var çoğunuza iğrenç gelebilir ama bi düşünün ağız içi yaraları ve diş çektirdiğimizde ne kadar çabuk iyileşiyor krem sürdüğünüzdede yıkamak temizlemek gerekiyor yine tahriş sebebi denenmiş organik bir çözüm sağlıkla büyüsün

Back