Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi işe yaramadı malesefCanımın geçmiş olsun, lanolin li bı krem varfi adını unuttum o iyiydi.
Hangi marka almistiniz? Sanki hepsi ayni etkiyi gosterebilirmis gibi geliyo pahali olana o kadar para versem mi emin olamiyorum.zaten söylenmiş ama desteklemek için yazıyorum, gümüş kapak!
ben de annemin karbonatlı suyuna güvenip güya paradan tasarruf etmiştim, ama yine de çareyi gümüş kapakta buldum. çok hızlı iyileştiriyor yaraları, diş çıkarma zamanı da çok işe yaradı. daha ucuza mal edebilirseniz yaptırabilirsiniz gümüşçüde, gümüş kendini temizleyebilen bir şey olduğu için ikinci el de satın alabilirsiniz. verilen paraya değiyor, ömürlük bir şey ve bence evladiyelik
silverette almıştım. ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, maksat 925 ayar gümüş olması bence.Hangi marka almistiniz? Sanki hepsi ayni etkiyi gosterebilirmis gibi geliyo pahali olana o kadar para versem mi emin olamiyorum.
Göğüs kalkanı kullan kendi sutunle islat ucunu sonra göğüs kalkanini tak hemen iyilesirKızlar meraba 26 günlük bebeğim var 26 gündür acı çekiyorum göğüs uçlarım çok kötü yara oldu çatlağıda geçti artık içinin eti gözüküyo o kadar kötü sürekli acıyo emzirirken ağlıyorum lütfen bildiğiniz bi krem varsa yazın allah rızası için çok mutsuzum