- 25 Eylül 2011
- 7.445
- 11.218
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.101
Insallah..inaniyorum iyilesecegine.dualarimizla Allahinda izniyle atlatacak insallah..guzel haberler duyariz bizdeYoğun Bakım odasından normal odaya almışlar. Fakat tam uyanmadigi için uyanmasini kendine gelmesini bekliyorlar. İnşallah uyanır inşallah. .
Yoğun Bakım odasından normal odaya almışlar. Fakat tam uyanmadigi için uyanmasini kendine gelmesini bekliyorlar. İnşallah uyanır inşallah. .
OKUNAN YA ŞAFİ : 16.000
OKUNAN SALAVAT-I TIBB'IL KULUBİ: 600
ÖNEMLİ NOT: BU ZİKİR VE DUA ZİNCİRİ SADECE ADET GÖREN VE İHLAS OKUYAMAYAN HANIMLAR İÇİNDİR. ASLOLAN 100.000 İHLAS ZİNCİRİNİN TAMAMLANMASIDIR. ALLAH KABUL ETSİN
Yoğun bakımdan çıkması bile çok iyi haber. Daha iyi olacak İnşaAllah. Rabbim ailesine bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin İnşaAllah.Yoğun Bakım odasından normal odaya almışlar. Fakat tam uyanmadigi için uyanmasini kendine gelmesini bekliyorlar. İnşallah uyanır inşallah. .
Canım, benim verdiğim sayı toplam 500Arkadaşlar dikkat !!!
Yeni bir dua zincirine başladık sizlerinde desteği ile 100.000 tane ihlas okuyacağız burak yavrumuza şifa olsun inşallah okuyan arkadaşlar sayı bildirirken beni etiketlesin lütfen..
OKUNAN : 33.810
KALAN : 66.190
Canım, benim verdiğim sayı toplam 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?