- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.808
- 358
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Evde ki kitaplarimdan bir çok dua yyı okuyup nedense bu salavata gelince hep eş geçerdim.sizin vesilenizle okudum.Allah razı olsun.Rabbim tekrar şifa versin inşallah diyorum
50 tefriciye 1 Fetih 1 Yasin okudumBurak yavrumuz için Kaç tane okudunuz sayı belirtirmisiniz
Dün gece 500 tefriciye bildirmiştim .Burak yavrumuz için Kaç tane okudunuz sayı belirtirmisiniz
Dün gece 500 tefriciye bildirmiştim .
O eklendi mi?
Bugün yeniden bildirim yaparım.
Dualarımız yavrumla.
Aa bitti mi?cok ozur dilerim arkadaşlar dün doktor kontrolum vardi bu gun bi sürü misafir falan sizin de yaninizca yalanci durumuna düştümFatiha zincirimiz bitmiştir bilginiz olsun
50 tefriciye 1 Fetih 1 Yasin okudum
Okunan Salavatı Tefriciye Sayısı : 1.705 Kalan : 2.739
Okunan Fetih Suresi : 10
Fetih suresini en az 41 e tamamlayalım inşallah
Rica ederim musait oldugunuz da yavrumuz için dualarinizi bekleriz fatiha zincirimiz bitmiştir derken başka bir dua zinciri başlattık demek istemistimAa bitti mi?cok ozur dilerim arkadaşlar dün doktor kontrolum vardi bu gun bi sürü misafir falan sizin de yaninizca yalanci durumuna düştüm
Hatirladim bu hanimi da oglunu da insallah aksam okuyup bildireyim tefriciyye olan bi kitabim yoksa da yasin okurum ok @Bilgece m
Ok 1 yasin 1 fetih tefriciyye yi de okuyabilirsem yazarimMüsait olursaniz bir de fetih suresi rica edebilirmiyim sizden yavrumuzun kurtuluşu olur inşallah
Canım şimdi 1 tane fetih suresi alayım okuyunca bildirim yaparım tekrar tatlım yeni gördüm mesajı çnki@GURBET KUSU
@tubatesbih
@Bukeetbuket
@ya se min
@nisamelek
@damla_22
@kartanem2
@cider13
@dnzderya
@bebitommr
@justomn
@ALYAKAREN
@Irmak-986
@azap_cicegi
@guzbahar
@avucdolusudua
@esmaaaaalarrr
@Ilaymilya
@ebrukkkk
@Hasretim30
@Buket_YmnY
@Nautilus
@Aminebdy
@mrym5579
@SEMA GUZEL
@ya se min
@damla_22
@Cgpbas
@oznur65
@majesteleri
@TugbaHamza
@papyonkilikli
@mrym5579
@687403_igt
gurtmingotam
@ME118
@ecrin87
@Avrenim
@sidetr
@Nautilus
@htchmd
@Seriii
@sevdakusum
@hofuntu
@saydin78
@kelebek19
@beyaz_gelincik01
@kedicik61
@feraheymen
@Veson
@guzbahar
@Cry-
@elmaci askim
@Kuzguni
@merve1603
G Gezginanneadayi89
@DESIGNER27
@mmutlu30
@ceren_08
@kymtlmzg
@sabis35
@nazah35
@demet1973
@hasbeee
@SENGUL1976
@tubatesbih
@meleek9090
@justomn
@ankamir
@gul_cann
@pempeportakal
@bebekaycali
@_Lavin_
@azap_cicegi
@smyyeakansu
@Sleepyyy
@yumiti
@cider13
@elzem__
@esmaaaaalarrr
@Ayse1331
@betul8516
@egeli
@kartanem2
@GURBET KUSU
@Efe10
@IRMAK10
@SEMA GUZEL
@Bukeetbuket
@mavi_2560
@askiminaskiyim
@gulbil10
@didecinna
@benbirmelek
vesselam_
@ALYAKAREN
@dnzderya
@Sukasidesi32
@meryemkursun
@sema-aaa
@elay1993
Arkadaşlar 9yaşındaki burak yavrumuz için dualarınıza ihtiyacımız var müsaitseniz salavatı tefriciye ve fetih suresi zincirimize katılmak istermisiniz 1 tane 2 tane bile okusanız yeter hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz okuyan herkesten allah razı olsun..
Tabiki tabiki Hangimizin duasinin kabul olacağını bilemeyiz allah razı olsun sizdenEse dosta soyleye bilir miyiz okunsun dua edilsin
Canim 7 fetih suresi 350 salat i tefriciyye okunacak.Allah hepimizden razi olsun.sayi artarsa bildirim yaparim.Rabbim sifa versin yavrucaga InsaAllahTabiki tabiki Hangimizin duasinin kabul olacağını bilemeyiz allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?