- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
- Konu Sahibi uglyDucking
-
Merhaba, bence kadın hastalıkları ve endokrinoloji doktoruna gidin. Yağlı saç daha fazla dökülür evet. Benimde yağlıdır saçkarım 2 günde bir şampuanla yıkıyorum fakat 3. Gün yıkamasam çok dökülüyor. Ne zaman saçıma bakım yapsam yağlanması azalsa dökülmesi azalıyor. Polikistik over, kan değerlerinin düşük olması saç dökülmesi yapıyor. Bende ikisi de var. Şu aralar saçlarımın dökğldüğünü düşğnmesrm de şakaklarım çok açıldı saçlarımı yandan ayırıbca o kısımlar kötü görünüyor. Bu arada bazı saç vitaminleri bana iyi geldi fakat ilacın içindeki sistein maddesi hayvan kılından veya kimyasal olarakta üretiliyormuş. Üzerindeki neden üretildiği yazmadığı için kullanmayı bıraktım. İyi gelen ilaçlar, doppelherz l sistein çinko, bigjoy harecare keratin. Evde aesthetic saç mezoterapisi serumunu denedim bişey anlamadım. 7-8 sene önce klinikte mezoterapi yaptırmıştım o zaman iyi gelmişti fakat şimdi çok pahalı olduğu için klinikte yaptıramadım. Prp de 3 seans yaptırdım. İyi veya kötü bişey anlamadım. Minoxidil uzun süre kullandım ilk üç ay saç çıkmasını bekliyorsun çıkıyor 3-4 ay sonra etkisi azalıyor. Bırakıp tekrar başlıyorsun tekrar başa sarıyor. Tüm bunların sonucunda şakaklarım epey açıldı ama saçlarımın dökülmesi normalZaten yapı gereği ince telli evet. Ama inanılmaz dökülüyor bi o kadar dökülenler çıkıyor. Dipler çok yoğun uçlar seyrek kalıyor. Dökülmesi dursa birşey istemiyorum o zaman hayalimdeki saça kavuşacağım
2 haftadır o şampuanı kullanıyorum fakat bıraktım dökülmesi çok arttı. para tuzagından başka birşey değil.Sosyal medya fenomeni bi instamom var onun tavsiye ettiği bi şampuan var veee herkes çok memnun
Saçlarım yapı gereği ince tellidir zaten ama bu kadar dökülmedi hiç.dökülür geri çıkardı.. hangi doktora gitrysem ferritin eksikliği dedi.iki çocuk annesiyim yeme bozukluğu var meyve hiç yemem, tiksinirim. Öyle fındık falan hiç. İkinci çocuktan donra daha çok arttı dökülmembana da boyle dendi biseyi merak ediyorum sac yapın hep böyle miydi? ben de artık saçıma şampuan değişikliği ve ek biseyler dusunuyorum
saçlarımiz birebir aynı ya. simdi yeni şampuan aldim elimdeki bitince bitkisel biseyler denicem. sanirim beslenmeyle ilgili bende meyve hiç yemem2 haftadır o şampuanı kullanıyorum fakat bıraktım dökülmesi çok arttı. para tuzagından başka birşey değil.
Saçlarım yapı gereği ince tellidir zaten ama bu kadar dökülmedi hiç.dökülür geri çıkardı.. hangi doktora gitrysem ferritin eksikliği dedi.iki çocuk annesiyim yeme bozukluğu var meyve hiç yemem, tiksinirim. Öyle fındık falan hiç. İkinci çocuktan donra daha çok arttı dökülmem
Gerçek mi ya halbuki çok memnun olduğunu dile getiriyordu2 haftadır o şampuanı kullanıyorum fakat bıraktım dökülmesi çok arttı. para tuzagından başka birşey değil.
Saçlarım yapı gereği ince tellidir zaten ama bu kadar dökülmedi hiç.dökülür geri çıkardı.. hangi doktora gitrysem ferritin eksikliği dedi.iki çocuk annesiyim yeme bozukluğu var meyve hiç yemem, tiksinirim. Öyle fındık falan hiç. İkinci çocuktan donra daha çok arttı dökülmem
ben instadaki fenomenlerin hicbiseyine inanmiyorum %99u yalan. eski market sampuamima donucem valla daha guzeldi simdi dusununceGerçek mi ya halbuki çok memnun olduğunu dile getiriyordu
Anladım canımben instadaki fenomenlerin hicbiseyine inanmiyorum %99u yalan. eski market sampuamima donucem valla daha guzeldi simdi dusununce
senindemi dökülüyor saclarinAnladım canımBen inanmıştım valla ne yalan söyleyim
Aylık1.500 TL verirlerse sizde memnun olduğunuzu söylersiniz. Ama şöyle birşey var. Saç dökülmesi yaşamayan biri için kesinlikle iyi. Krem çok daha fazla döküyor dökülen saçı. Hele ki kökleri zayıf olan bir saçı..Gerçek mi ya halbuki çok memnun olduğunu dile getiriyordu
uclara dogru azalma durumu gayet anlasilir bi olay aslındaSaçlarınız ince telli bir kere, kalın telli bir saç kadar yoğun ve gür görünemez. Diplerde açılma yoksa, uçlara doğru azalma varsa (ki kafamda oturtamadım bunu, mantıklı değil) kesim yanlış olabilir. Saçlarınızda açıcı yok ki uçlar kopmuş gitmiş diyelim.
Saçlarınız yağlı ise sebum dengeleyici şampuan alıp kullanın.
Sık yıkamayın, haftada 2 kere yeterli.
Asla market şampuanı kullanmayın, profesyonel ürünler kullanın.
Saçı o kadar uzun değil ama. Saç dökülüyor, tamam, yeni saçlar çıktı, çıkar çıkmaz da 5 santim uzamadı sonuçta, tiftik tiftik dururdu o zaman deriye yakın yerler. Tiftik yanlış kelime oldu ama benzetme yapmak için kullandım.uclara dogru azalma durumu gayet anlasilir bi olay aslında
sac dokuluyo dipten dokulen saclar geldikçe diplerde yogun ama uclara doğru azaliyor saç
Baya kökten dökülüyor saçlarım. Dökülen tekrar çıkıyor haliyle dipler yoğun uçlar incecik kalıyor. Dökülmesi dursa hepsi aynı boyutta olacak :) saçım tek bir yerden değil her yerden dökülüyor. Kökler o kadar zayıf ki çektiğim an kökten itibaren anında tık diye ele geliyor. Fotoğraf ekledim oturtabilirsiniz belki kafanızda. Yani kopma değil kökleri varSaçlarınız ince telli bir kere, kalın telli bir saç kadar yoğun ve gür görünemez. Diplerde açılma yoksa, uçlara doğru azalma varsa (ki kafamda oturtamadım bunu, mantıklı değil) kesim yanlış olabilir. Saçlarınızda açıcı yok ki uçlar kopmuş gitmiş diyelim.
Yıllardır denemediğim profesyonel ürün kalmadı aslında. Market şampuanı hayatımda hiç kullanmadım. O yüzden neden diyorum sebebi ne bununSaçlarınız ince telli bir kere, kalın telli bir saç kadar yoğun ve gür görünemez. Diplerde açılma yoksa, uçlara doğru azalma varsa (ki kafamda oturtamadım bunu, mantıklı değil) kesim yanlış olabilir. Saçlarınızda açıcı yok ki uçlar kopmuş gitmiş diyelim.
İki hamileliğimde de saç dökülmem durmuş doğum yaptıktan sonra tekrar dökülmeye başlamıştı.. şuan aklıma geldi gerçekten olabilir :)) çok teşekkür ederim yarın hemen alacağım. Zarar gelmez nasılsacocuk dusundugumuz icin folik asit kullaniyorum sac dokulmem gozle gorulur sekilde azaldi istersen dene zaten vucudun ihtiyaci olan vitaminler zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?