Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Allah rızası için bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Merhaba herkese. Yıllardır saç dökülmem var. Fakat hiçbir kadar çok dökülmemişti saçlarım. Hangi doktora gittysem ferritin eksikliği diyip gönderiler. Beslenmene dikkat et dediler. 50 oldu ferritinim yine dökülmem durmadı. Saçları bu şekilde olup bir çözüm bulan var mi. Yıllardır saçlarımı açmıyorum özgüven sıfır( işin ilginci kellik hiç oluşmadı. Sadece yanlar şakak ve önler seyreldi. Dipler yoğun uçlar fare kuyruğu kadar (( o kadar güçsüz ki kökler çektiğim an elime geliyor her yerden dökülüyor..

Eklentiler

• 9D471234-B7CA-4D6A-A247-3FA74E2274E4.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 264
  • 252B79F8-57DC-49A1-8FE1-30911F277D0E.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 221
  • 833410AF-311F-434B-BD4F-855C59FE9964.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 203
Güçlendirici yağ,kür tarzı şeyler denedinz mi?

Ben zeytinyagi ve defneyagini karistirip sabah surup aksama kadar bekletiyirum minik minik saclar basladi cikmaya ise yariyor uzadi gurlesti falan

Evet dökülmesi devam etti hep. Şuan bile bemiks evigen beğenmemiş karışımı sürdüm bekliyorum haftada bir yapıyorum mutlaka. Prp de yaptırdım hiç işe yaramadı
Özel bi cildiyeye basvurun.Birazda makası iyi olan bi kuaförde uçlarından aldırın. Güçlendirir derler .Kanınızla ilgili bi eksiklik yoksa saç derisindedir saniyorum problem

Çok abartılacak bsy yok bence gayet iyi saçların ama yapısı gereği ince telli sanırım. Benimkiler de öyle. İki yıl boyunca ısı kullanmadım zeytinyağ sürdüm her hafta bnm çok faydası oldu hem de belime kdr uzadı saçlarım. Çok fazla şey de deneme bnce yorma saçını streste çok etkiliyor haberin olsun sakın ol huzur ol mutlu ol

Zaten yapı gereği ince telli evet. Ama inanılmaz dökülüyor bi o kadar dökülenler çıkıyor. Dipler çok yoğun uçlar seyrek kalıyor. Dökülmesi dursa birşey istemiyorum o zaman hayalimdeki saça kavuşacağım

Hormonal bir sorununuz var mı? Polikistik over gibi. Total testesteron, serbest testesteron, dht, dheas, estradiol, prolaktin, lh, fsh gibi degerlerinizde sorun var mı hormon panelinizde? Ya da tiroit panelinize bakıldı mi? Adetleriniz düzenli mi? İnsülin direnci, diyabet var mı? Çinko ve d vitamini düzeyiniz iyi mi? Ve demir için hangi ilacı kullanıyorsunuz?

sanirim bu pko bende de var arkadaşla sacimiz birebir ayni bende son zamanlardaki dökülmeyi durduramıyom ama pkp olsa bir anda mi böyle olur bilmiyorum memlekte gittim geldim saçım dökülmeye basladi resmen günde 100 tel civarı.

Sosyal medya fenomeni bi instamom var onun tavsiye ettiği bi şampuan var veee herkes çok memnun

Çok teşekkür ederim ilginize. Evet bütün testler yapıldı ve Demir eksikliği dendi hangi doktora gittiysem.. en son ölçtürdüğümde 40 civarıydı. Doktora gitmedim tekrar. Ama dökülme durmadı . Ferro sanol kullanıyorum demle hapı olarak

bana da boyle dendi biseyi merak ediyorum sac yapın hep böyle miydi? ben de artık saçıma şampuan değişikliği ve ek biseyler dusunuyorum

Ne demek, rica ederim. Ferritin duzeyiniz kaç çıktı acaba? Bu arada Solgar gentle iron ferro sanoldan daha iyi. Bu Ferro sanolu içiyoruz içiyoruz 2 ay sonra yine demir eksikliği. Solgar markasının bu konuda daha iyi olduğunu duymuştum. Ama tabi siz yine doktorunuza danışın.

benimki 63 dökülür ama sinameki yapmıştım ondan sonra arttı

kürleri falan bilemeyeceğim ama seni bu kadar üzüp etkiliyorsa neden mikrokaynak türü bişey yaptırmıyorsun? Kellik yok sonuçta, saçın az ve genetiği zayıf duruyor. Fayda edecek kürler vardır mutlaka, ama zaman alır. Onları bilemem ama bazı markaların dermokozmetiğe giren özel serumları var. Biraz pahalıdır ama özellikle bu durumlar için uygulanır. Minik tüp serumlar. ( en son ortalama 400 tl civarındaydı.)
Onun dışında Saçı boyamak telleri kalınlaştırıyor mesela
Ayrıca renginin daha canlı görünmesine yardımcı olur .
Arada keratin bakımı attırırsın ışıldar :)
Bu işin en hızlı çözümü kaynak bence

benim saç da ince telli ama asla kaynak yaptırmam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…