• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Allah rızası için bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçı o kadar uzun değil ama. Saç dökülüyor, tamam, yeni saçlar çıktı, çıkar çıkmaz da 5 santim uzamadı sonuçta, tiftik tiftik dururdu o zaman deriye yakın yerler. Tiftik yanlış kelime oldu ama benzetme yapmak için kullandım.
benim sacim da o şekilde aynı artik hic bisey yapmiyorum valla

Bu şekilde saçlarım inanın özgüvenin sıfır :(( önerilere açığım

Eklentiler

• C99EE3CE-966C-40D3-949C-36155C51B287.jpeg
    C99EE3CE-966C-40D3-949C-36155C51B287.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 109
Doğru zamanda saç kesimi ( ay takvimine göre) ve doğal yağlardan yapılmış bir sabun diyorum.

Otacı, kerastase, tresan, bioxin, sebamed dalin dahil kullandım :)) Marka şampuanları hiç kullanmadım hayatımda belki de market şampuanı denemek lazım :)
Bunların hepsi profesyonel şampuan değil.
Bioxcin bir de M ile başlayan bir şampuan vardı aynı amaçlı, bıraktıktan sonra saçı ve dökülmeyi daha çok arttırdığı bilinen şampuanlar. :(
Ben size son 2 çare söyleyeceğim.
1. Kuyruk yağını araştırın, iğrenç geliyorsa saça sürme fikri o zaman 2 numara ilik suyu maskesi var İbrahim Saraçoğlu'nun, onu deneyin.
Bol bol ceviz tüketin.

Bunların hepsi profesyonel şampuan değil.
Bioxcin bir de M ile başlayan bir şampuan vardı aynı amaçlı, bıraktıktan sonra saçı ve dökülmeyi daha çok arttırdığı bilinen şampuanlar. :KK43:
Ben size son 2 çare söyleyeceğim.
1. Kuyruk yağını araştırın, iğrenç geliyorsa saça sürme fikri o zaman 2 numara ilik suyu maskesi var İbrahim Saraçoğlu'nun, onu deneyin.
Bol bol ceviz tüketin.
kuyruk yağı kullandinizmi siz

Bu şekilde kuru

Eklentiler

• F08114C8-F2AF-4BBE-B0DD-7A424E843541.jpeg
    F08114C8-F2AF-4BBE-B0DD-7A424E843541.jpeg
    382,5 KB · Görüntüleme: 97
Allah Allah ya :KK48:bir ara dedim ben resmimi nezaman yükledim
Press yani saçımızdaki toka bile ayni.
Konuyu takipteyim zira gür saçlarım uçtu gitti
:(bende bir konu açmıştım ama sorun devam

Back