- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi uglyDucking
-
benim sacim da o şekilde aynı artik hic bisey yapmiyorum vallaSaçı o kadar uzun değil ama. Saç dökülüyor, tamam, yeni saçlar çıktı, çıkar çıkmaz da 5 santim uzamadı sonuçta, tiftik tiftik dururdu o zaman deriye yakın yerler. Tiftik yanlış kelime oldu ama benzetme yapmak için kullandım.
Neler kullandınız yazar mısınız?Yıllardır denemediğim profesyonel ürün kalmadı aslında. Market şampuanı hayatımda hiç kullanmadım. O yüzden neden diyorum sebebi ne bunun
Otacı, kerastase, tresan, bioxin, sebamed dalin dahil kullandım :)) Marka şampuanları hiç kullanmadım hayatımda belki de market şampuanı denemek lazım :)Neler kullandınız yazar mısınız?
Bunların hepsi profesyonel şampuan değil.Otacı, kerastase, tresan, bioxin, sebamed dalin dahil kullandım :)) Marka şampuanları hiç kullanmadım hayatımda belki de market şampuanı denemek lazım :)
kuyruk yağı kullandinizmi sizBunların hepsi profesyonel şampuan değil.
Bioxcin bir de M ile başlayan bir şampuan vardı aynı amaçlı, bıraktıktan sonra saçı ve dökülmeyi daha çok arttırdığı bilinen şampuanlar.
Ben size son 2 çare söyleyeceğim.
1. Kuyruk yağını araştırın, iğrenç geliyorsa saça sürme fikri o zaman 2 numara ilik suyu maskesi var İbrahim Saraçoğlu'nun, onu deneyin.
Bol bol ceviz tüketin.
Kullanmadım ilik maskesini araştırıyorum ona başlayacağımkuyruk yağı kullandinizmi siz
bugün bende ona baslamayi düşündüm son care. Şampuanı da degistirdim 2 3 hafta duzenli kullanicam bakalım arkadaşım tavsiye etti ins iyi gelirKullanmadım ilik maskesini araştırıyorum ona başlayacağım
bu fotografta sacin yaş miBu şekilde saçlarım inanın özgüvenin sıfır( önerilere açığım
bugün bende ona baslamayi düşündüm son care. Şampuanı da degistirdim 2 3 hafta duzenli kullanicam bakalım arkadaşım tavsiye etti ins iyi gelir
Evetbu fotografta sacin yaş mi
benim ferritin 12Ferritini 70in, d vitaminini 50nin üzerine çıkarın.
Ferritin 12 ise dökülme sebebi belli. Sürekli düşükse emilim probleminiz vardır. Doktora gidin.benim ferritin 12
imkansız geliyor bana 70 üstüne cikarmak
hap kullanmaktan da gina geldi dogal yöntemi yok mudur ki
gittim dahiliyeye ama hic bişe demedi ,ilac verdi yolladi. pekmez alcam demin baktım iyi diyorlar pekmez icin.bizde irsi kansizlik varFerritin 12 ise dökülme sebebi belli. Sürekli düşükse emilim probleminiz vardır. Doktora gidin.
Doktor 50 olması yeterli demiştiFerritini 70in, d vitaminini 50nin üzerine çıkarın.
Bu konuda görüş ayrılıkları var ama idealin 70 üstü olduğunu biliyorum. Ancak 50 ferritin absürt dökülme yapmaz.Doktor 50 olması yeterli demiştiilacı bıraktım ben o yüzden. 70 mi olması gerekir (
dvit neden 50nin üstünde olmalı benim de 25 civarı ondan mı dökülüyor acaba saçlarımFerritini 70in, d vitaminini 50nin üzerine çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?